2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Merhaba canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Bende tedavimin 5.gunundeyim yarın kontrole gitcem büyük ihtimal bu hafta yumurta toplama işlemi olacak kısmetse

Merhaba benimde bugün 3.günüm yarın kontrolüm var. Kızlar iğneler bende aşırı yan etki yaptı daha ilk günden bulantı kusma şişkinlik sık sık idrara çıkma isteği kasık ağrısı ishal sizler ne durumdasınız neler yapıyorsunuz

Kullandığınız iğneler nedir ve dozları yüksek mi? Ben de herhangi bir etki yapmıyor.daha 3.iğnem olacak ama önceki tedavimde de hiçbir sorunum olmamıştı

Merhaba arkadaşlar benimde geçen ay transferim rahim kalınlaşmadığı için iptal olmuştu bu ayki adetimle tekrar başladık geçen çarşamba günü kontrolüm vardı estrofeme başladım sabah öğle akşam her defasında 2 tane yutuyorum günde 6 tane yani çok heyecanlıyım önümüzdeki çarşambaya kontrolüm var bakalım inşallah bu sefer herşey yolunda gider donmuş 5. Gün embriyosu transfer olucam benimde transfer ocağa denk geliyo inşallah bi aksilik olmazsa hepinize bol şans diliyorum umarım 2019da hepimiz anne oluruz

Kullandığınız iğneler nedir ve dozları yüksek mi? Ben de herhangi bir etki yapmıyor.daha 3.iğnem olacak ama önceki tedavimde de hiçbir sorunum olmamıştı
Kullandığım iğneler gonal f 450 ve menapor 75.
Yarında cetrotide isimli iğneye başlayacağım. Sizin kullandıklarınız nelerdi?

Merhaba benimde kasim 14 de yumurtalarım toplandı.8 tane 5. Gün embiryom var beni bekleyen... şuan adetimin 3. Günü estrofem kullanıyorum günde 3 tane ..eğer rahim yeteri kadar olgunlaştırsa 14 ocakta transferi m olacak

selam kızlar. inşalah dileyen herkes hayırlısıyla hamıle kalır ve bebegını saglıkla kucagına almak nasıp olur. bu ay bende ikincş denemeyi yapıcam. doktor 21 gün cagırdı yumurtlama olmusmu dıye baktı.olmustu. estrofeme baslattı. adet olunca bırak ucuncu gun gel baslayalım dedı. sizede böyle bır uygulama yapıldı mı?

Kullandığım iğneler gonal f 450 ve menapor 75.
Yarında cetrotide isimli iğneye başlayacağım. Sizin kullandıklarınız nelerdi?
Ben bu tedavimde sadece gonalf kullanıyorum dozu 225.sizin gonalf yüksek mi acaba niye olumsuz etkiledi demiştim de bilemedim

Ben de başladım arkadaslar.bugun 2.igneyi atıldım henüz. Carsamba kontrol var.Inşallah bu tedavi ile hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavusuruz.mujdeleri veririz birbirimize.

Merhaba hayırlı olsun. Bende menagon yan etki yaptı mutlaka doktorunuza sorun. İnşallah çektiğimiz sıkıntıların karşılığını alırız

Amin inşallah. Benimde adetim 5 ocak gibi geçen ngs yaptırdık bu ay inşallah transfer olacak.

Hadi hayırlısı bazı kürler var rahim kalınlığı için bilen arkadaşlar uygulayanlar varsa paylaşalım bize de destek olsun.

Merhaba amin inşallah. İlk defa duydum ben. Sen tüp bebek yapmadın da yumurta takibi mi yapıyorsun.

Merhaba kızlar bende adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için ilk tüp bebek deneyimimiz olacak bizim

Tedavin hayırlı uğurlu olsun cnm inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Rahim kalınlaştırmak için adetimin ilk günü nar suyuna başladım sabah akşam bir çay bardağı içiyorum dimesin cam şişede %100 sıkılmış nar suyu var ben ondan kullanıyorum ibrahim saraçoğlu oda olur demişti bi proğramda henüz işe yaradımı bilmiyorum ama bayaa faydasını görenler var kalınlaşma problemi yaşayanlar için önerebilirim

Yok canım takip değil tüp bebek yapıcaz

Slm hanimlar hepimize bol şans insallah Rabbim gonlumuze gore verir benim 3 denemelik 5. Gun embriyosu var dondurulmus ilk tup bebek yapildiginda bi kizim oldu cok sukur nisanda dondurulmuslarin 1 tanesini tekrar denedik malesef sonuc negatif oldu simdi 2. Hakkimi kullanacağım insallah Rabbim tekrar nasip eder hayirlisiyla saglikla hepmize cumartesi rahim kalinligina bakilacak bakalim kismet artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…