Anladım canım geçmiş olsun. Benimde öyle işler karışık kistti şuydu buydu derken tüp bebek karar verdik. 2bucuk yıllık evliyim. Hiç hamile kalamadım malesef
hem kist hem pco var. Normal yolla olması artık bana hayal gibi anliycagin. Inş hamilesindir canım hiçbirine gerek kalmaz. Ben rahim filmi çektirmedim birtek eğer olumsuz olursa artık öyle yola devam edicem. Pendik medicalparkda doktorum. Yumoşlarimi tam geçen sene dondurdum. Sisli kolan hastanesinde onlae. 1 sene oldu transfer olmadım kisti baskılamak için bekledim. Eger kistle ya da tüplerle alakali ameliyat falan olmam gerekirse embriyolarım beklesin istedim. Rezerv etkilenebiliyormuş sağ yumurtalıkta kist ve yapışıklık var yani. Vallahi aynen dediğin gibi benimde işlerim çok karısın. Inş sen hiç gerek kalmadan bu ay hamiş kalmışsındır
[/QUOT
bızde 3 yılı bıtırdık, bende hıc hamıle kalamadım. esımde problem yok test verdı. bende pco var seker var varda var anlıycagın. rahım seklındede bozukluluk var ama o etken degıl hamıle kalmaya. saglıklı hamılelık olabılsın dıye bırazcık duzeltme yapıcaklarmıs. ama sol yumurtalık kıst kafamızı karıstırmasın dıye emar cektırcem işte.
maalesef bu ayda hamıle degılmışim. sabah adet oldum, nasıpten otesı yok. bakalım bu skeılde emar cekılıyor mu.
bızde sonuclarıaldıktan sonra tüpe baslıycaz sene basında ınsallah. bende şişli semra kahramana gidiyorum.