2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

EVET CANIM EMAR ICIN RANDEVU ALDIM ORDA DAHA ONCE FILM CEKTIRMISTIM ZATEN
Geçmiş olsun canım dedim biran ben kızcsgizi yanlismi anladım
Benim çikolata kistim mevcut onun takibinde cekildim hep. Tranfer olucam yakında tüp bebek yaptırdım senin durumun nedir

Benim çikolata kistim mevcut onun takibinde cekildim hep. Tranfer olucam yakında tüp bebek yaptırdım senin durumun nedir
:) yok canım dogru anladın sen dıyınce ben yanlış bısıymı dıyom acaba dıyede bi dusundum
sol yumurtalıkta kist var dedi ama gebelık oluşmamasının tek sebebı bu dıyemeyız bı emar lazım dedı belkı cıkolata kıstıdır belkıde alınması gerekne kotu huylu bı kısttır dedı onun ıcın emar istedi
aynı zamanda rahımde sekıl bouklugu var
bu ay bıtanecık yumurta oluşmus tup oncesı catlatma ıgnesı yaptık onu eklıyorum pazartesı test sonucana göre emar cektırcem :) benım durum karısık gıbı sankı test yaptımda tek cıktı cızgı ama emın olmak ıcın tahlılde yaptırcam.
baska trombofılı tahlıllerı yaptırcam :)
bendekı işler karmasık tahlıl sonuclarına gore gec cıkıyormuş gerçi sonuclarda tup baslayıp amelıyat felan olcam

hadı hayırlısı olsun hakkında ınsallah tutunur yumosların canım
hangı doktora gıdıyorsun, kac yıllık evlısın

Anladım canım geçmiş olsun. Benimde öyle işler karışık kistti şuydu buydu derken tüp bebek karar verdik. 2bucuk yıllık evliyim. Hiç hamile kalamadım malesef hem kist hem pco var. Normal yolla olması artık bana hayal gibi anliycagin. Inş hamilesindir canım hiçbirine gerek kalmaz. Ben rahim filmi çektirmedim birtek eğer olumsuz olursa artık öyle yola devam edicem. Pendik medicalparkda doktorum. Yumoşlarimi tam geçen sene dondurdum. Sisli kolan hastanesinde onlae. 1 sene oldu transfer olmadım kisti baskılamak için bekledim. Eger kistle ya da tüplerle alakali ameliyat falan olmam gerekirse embriyolarım beklesin istedim. Rezerv etkilenebiliyormuş sağ yumurtalıkta kist ve yapışıklık var yani. Vallahi aynen dediğin gibi benimde işlerim çok karısın. Inş sen hiç gerek kalmadan bu ay hamiş kalmışsındır

Kizlar merhaba instagramda actigim IVFMOMY SAYFASINA BEKLERİM SİZİ,BU UZuN YOLDA BİR BİRİMİZE DESTEK OLALİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…