Bol sans ozlem hnm Muhtemelen sizinle ayni gune denk gelebilir benim cumartesi kont. Var bi sonraki cumartesi falanda transfer olabilir dedi bakalimMerhaba benimde kasim 14 de yumurtalarım toplandı.8 tane 5. Gün embiryom var beni bekleyen... şuan adetimin 3. Günü estrofem kullanıyorum günde 3 tane ..eğer rahim yeteri kadar olgunlaştırsa 14 ocakta transferi m olacak
Merhaba benimde kontrolum ayın 7. Sinde inşallah güzel sonuçlar alirizBol sans ozlem hnm Muhtemelen sizinle ayni gune denk gelebilir benim cumartesi kont. Var bi sonraki cumartesi falanda transfer olabilir dedi bakalim
canm ben şişlide ekomar da çekindim hiç ağrı falan olmadi bişey hissetmedim diyebilirim.geçen yıl 500 TL idi devlet hastaneleri eski makinalarla çektiği için çok ağrı oluyormuş diye duydum hatta k.k da okumuştum cektirirken narkoz alan bile olmuş.hayırlısı olsun inşallah ❤Kızlar merhaba burdaki arkadaşlarımın ve bebek isteyen herkesin rabbim yardımcısı olsun maddi manevi bi sabır sürecinden geçerek imtihan oluyoruz sabr diyelim. Bizde rapor çıkarmaya uğraşıyoruz şuan sorun eşimde olduğu için. Rahim filmi çekinmem lazım kimi hastanede radyoloji uzmanı kimi yerde kadın Doğum doktoru çekiyor. Ben doktorun çekmesi taraftarıyım. Sizler kime çektirdiniz hanımlar? Bide çok pahalı bu ya 750 dediler yaşadığım yerde. tıp fakültesinin belli gününe denk gelmiyorum maalesef özelde çekileceğim.
Günde 3 iğnem var dozları yüksek pcosluyum bide doktor bu yüzden bu kadar çok iğne verdi galiba bugün kontrolüm vardı 3 gün iğne kullanmada 10 mm olmuş yumurtamMerhaba hayırlı olsun. Bende menagon yan etki yaptı mutlaka doktorunuza sorun. İnşallah çektiğimiz sıkıntıların karşılığını alırız
Amin insallah bakalim Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sizin dondurulmus embriyomu yoksa ilk tedavimiHerkes için hayırlısı olsun inşAllah.. Bende transfer için gün sayıyorum. Cuma kontrolüm var benimde.. Rabbim hepimizin gönlüme göre versin hayırlısıyla inşAllah
ayy inşallah ya o kadar çok istiyorum kiHayırlı olsun inşallah bebekler 2019da bizimle olur.
ilk tedaviden cok sukur bi kizim varAmin insallah bakalim Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sizin dondurulmus embriyomu yoksa ilk tedavimi
Ben de istanbulda yaşıyorum bursa memleketim bu defa bursada deneme yapıyorum :)) hepimiz için hayırlısı olsun.ben iğnelerden pek birşey anlamıyorum.arada kasık batması olup geçiyor hemenSlm kızlar dün başladım fulya bahceci tüp bebek merkezi lale hn dun ilk önemi vurundum Bursa da ikamet ediyorum 4. Denemem hadi hayirlisı hepimiz icin
hangi merkezBen de istanbulda yaşıyorum bursa memleketim bu defa bursada deneme yapıyorum :)) hepimiz için hayırlısı olsun.ben iğnelerden pek birşey anlamıyorum.arada kasık batması olup geçiyor hemen
Jinemedhangi merkez
Yok Murat beySuat bey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?