2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Bol sans ozlem hnm Muhtemelen sizinle ayni gune denk gelebilir benim cumartesi kont. Var bi sonraki cumartesi falanda transfer olabilir dedi bakalim

Kızlar merhaba burdaki arkadaşlarımın ve bebek isteyen herkesin rabbim yardımcısı olsun maddi manevi bi sabır sürecinden geçerek imtihan oluyoruz sabr diyelim. Bizde rapor çıkarmaya uğraşıyoruz şuan sorun eşimde olduğu için. Rahim filmi çekinmem lazım kimi hastanede radyoloji uzmanı kimi yerde kadın Doğum doktoru çekiyor. Ben doktorun çekmesi taraftarıyım. Sizler kime çektirdiniz hanımlar? Bide çok pahalı bu ya 750 dediler yaşadığım yerde. tıp fakültesinin belli gününe denk gelmiyorum maalesef özelde çekileceğim.

Merhaba benimde emrbıyolarım donduruldu. Ocak ayında adet olduğumda transfer sürecim başlıycak. 5. Gün embrıyolarım var. Umarım herkes güzel sonuçlar alır. İlk tedavim bu arada.
Sorunum çikolata kisti ve pcos

canm ben şişlide ekomar da çekindim hiç ağrı falan olmadi bişey hissetmedim diyebilirim.geçen yıl 500 TL idi devlet hastaneleri eski makinalarla çektiği için çok ağrı oluyormuş diye duydum hatta k.k da okumuştum cektirirken narkoz alan bile olmuş.hayırlısı olsun inşallah ❤

Herkes için hayırlısı olsun inşAllah.. Bende transfer için gün sayıyorum. Cuma kontrolüm var benimde.. Rabbim hepimizin gönlüme göre versin hayırlısıyla inşAllah

Merhaba hayırlı olsun. Bende menagon yan etki yaptı mutlaka doktorunuza sorun. İnşallah çektiğimiz sıkıntıların karşılığını alırız
Günde 3 iğnem var dozları yüksek pcosluyum bide doktor bu yüzden bu kadar çok iğne verdi galiba bugün kontrolüm vardı 3 gün iğne kullanmada 10 mm olmuş yumurtam gayet iyi gittiğimizi söyledi cuma tekrar kontrolüm var önümüzde ki haftada yumurta toplama işlemi inşallah bu kadar sıkıntının karşılığını alırız hepimiz Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun

Herkes için hayırlısı olsun inşAllah.. Bende transfer için gün sayıyorum. Cuma kontrolüm var benimde.. Rabbim hepimizin gönlüme göre versin hayırlısıyla inşAllah
Amin insallah bakalim Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sizin dondurulmus embriyomu yoksa ilk tedavimi

Eond
Amin insallah bakalim Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sizin dondurulmus embriyomu yoksa ilk tedavimi
ilk tedaviden cok sukur bi kizim var
Dondurulmus embriyo ile nisanda yine denedim sonuc negatif oldu bu 2. denememiz olacak dondurulmuslarla bakalim insallah bu sefer pozitif sonuc alirim hepimizin yuzu gulsun 2019 da insallah

Gonalf 450 merional 75 yumurtaliklarimda hissiyat artti

Slm kızlar dün başladım fulya bahceci tüp bebek merkezi lale hn dun ilk önemi vurundum Bursa da ikamet ediyorum 4. Denemem hadi hayirlisı hepimiz icin
Ben de istanbulda yaşıyorum bursa memleketim bu defa bursada deneme yapıyorum :)) hepimiz için hayırlısı olsun.ben iğnelerden pek birşey anlamıyorum.arada kasık batması olup geçiyor hemen

Ben de istanbulda yaşıyorum bursa memleketim bu defa bursada deneme yapıyorum :)) hepimiz için hayırlısı olsun.ben iğnelerden pek birşey anlamıyorum.arada kasık batması olup geçiyor hemen
hangi merkez

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim ilk denemem olacak tüp bebekte ve çok kararsız olduğum bir konu var. Transferde tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu koydurdunuz? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…