2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim ilk denemem olacak tüp bebekte ve çok kararsız olduğum bir konu var. Transferde tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu koydurdunuz? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Iyi aksamlar cnm o tamamen sana kalmis bisey yasin ve embriyolarin durumu senin ikiz tutma ihtimaline karsi bakisin onemli ben ilk denememde 4 yil once tek embriyo ile denedim 5 gun embriyosu idi bi kizim var cok sukur 2018 de dondurulmuslarla denedim nisan atinda yine tek denedim tutmadi simdi yeniden basladim yine dondurulmus embriyo ve yine tek dusunuyorum

İyi akşamlar :) İlk denemem olduğu için konuya birazcık uzağım aslında. 4. gündeyim henüz. İğne kullanıyorum. Tek endişem, tek embriyo koydurduğumda tutmazsa İkiz bebek fikri de çok zor geliyor açıkçası.

Anladim ama bunlari birazdaha ilerde dr. Konusarak karar verebilirsin bence cunku ne kadar embriyon olucak ve kac gune gidicek bakalim bence bunlarla kendini kasma buna karar ancak o zaman verebilirsin duruma gore hatta hic dusunmeden direk fikrin olusacaktir

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim ilk denemem olacak tüp bebekte ve çok kararsız olduğum bir konu var. Transferde tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu koydurdunuz? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.
İlk tedavimde tekti.bu defa başka merkez,başka doktor tabi.2 tane koyulacak taze transfer.ama dua ediyorum inşallah tek tutar.ikisinin birden tutma oranı %20 sanırım

Ben Trakya bölgesindeyim büyük ihtimal benimde özel hastanede olur ama kadın Doğum doktoru mu çekti yoksa radyoloji uzmanı mıydi?? Evet bende gördüm biraz tedirginim

Ben Trakya bölgesindeyim büyük ihtimal benimde özel hastanede olur ama kadın Doğum doktoru mu çekti yoksa radyoloji uzmanı mıydi?? Evet bende gördüm biraz tedirginim

Arkadaşım bende çektirmeden önce senin gibi yorumları okuyarak girmiştim çok tedirgindim. O yüzden en iyisi okuma bende echomarda çektirdim ama radyoloji uzmanları çekti benimkini. Sen içini ferah tut, korkmadan git.. güzel düşün güzel olsun

Valla bende biraz tırsıyorum ondan video falan izledim hatta sonra dedim ben bunları izleyip kendimi korkutmaktan başka bişey yapmıyorum deyip geri kapattım
ben hiç izlemedim izleyemem de zaten gerçi ben genel anestezi alıcam hiç bişey hissetmicem ama uyandığım da agrı sızı olur mu bilmiyorum

ben hiç izlemedim izleyemem de zaten gerçi ben genel anestezi alıcam hiç bişey hissetmicem ama uyandığım da agrı sızı olur mu bilmiyorum
Adet sancısı gibi sancı olduğunu söylüyorlar ama nasıl olduğunu bilmiyorum tabi siz önce olacaksınız bilgilendirirsiniz bizi bende pazartesi günü olucam opu

Ben de istanbulda yaşıyorum bursa memleketim bu defa bursada deneme yapıyorum :)) hepimiz için hayırlısı olsun.ben iğnelerden pek birşey anlamıyorum.arada kasık batması olup geçiyor hemen
Istanbulda yaşarken herkes tarafından methedilen bahçeciye neden gitmediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…