Iyi aksamlar cnm o tamamen sana kalmis bisey yasin ve embriyolarin durumu senin ikiz tutma ihtimaline karsi bakisin onemli ben ilk denememde 4 yil once tek embriyo ile denedim 5 gun embriyosu idi bi kizim var cok sukur 2018 de dondurulmuslarla denedim nisan atinda yine tek denedim tutmadi simdi yeniden basladim yine dondurulmus embriyo ve yine tek dusunuyorumİyi akşamlar arkadaşlar. Benim ilk denemem olacak tüp bebekte ve çok kararsız olduğum bir konu var. Transferde tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu koydurdunuz? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Iyi aksamlar cnm o tamamen sana kalmis bisey yasin ve embriyolarin durumu senin ikiz tutma ihtimaline karsi bakisin onemli ben ilk denememde 4 yil once tek embriyo ile denedim 5 gun embriyosu idi bi kizim var cok sukur 2018 de dondurulmuslarla denedim nisan atinda yine tek denedim tutmadi simdi yeniden basladim yine dondurulmus embriyo ve yine tek dusunuyorum
Bnde gonalf kullanıorumBen bu tedavimde sadece gonalf kullanıyorum dozu 225.sizin gonalf yüksek mi acaba niye olumsuz etkiledi demiştim de bilemedim
Anladim ama bunlari birazdaha ilerde dr. Konusarak karar verebilirsin bence cunku ne kadar embriyon olucak ve kac gune gidicek bakalim bence bunlarla kendini kasma buna karar ancak o zaman verebilirsin duruma gore hatta hic dusunmeden direk fikrin olusacaktirİyi akşamlar :) İlk denemem olduğu için konuya birazcık uzağım aslında. 4. gündeyim henüz. İğne kullanıyorum. Tek endişem, tek embriyo koydurduğumda tutmazsaİkiz bebek fikri de çok zor geliyor açıkçası.
Amin insallah bakalim Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sizin dondurulmus embriyomu yoksa ilk tedavimi
İlk tedavimde tekti.bu defa başka merkez,başka doktor tabi.2 tane koyulacak taze transfer.ama dua ediyorum inşallah tek tutar.ikisinin birden tutma oranı %20 sanırımİyi akşamlar arkadaşlar. Benim ilk denemem olacak tüp bebekte ve çok kararsız olduğum bir konu var. Transferde tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu koydurdunuz? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Ben Trakya bölgesindeyim büyük ihtimal benimde özel hastanede olur ama kadın Doğum doktoru mu çekti yoksa radyoloji uzmanı mıydi?? Evet bende gördüm biraz tedirginimcanm ben şişlide ekomar da çekindim hiç ağrı falan olmadi bişey hissetmedim diyebilirim.geçen yıl 500 TL idi devlet hastaneleri eski makinalarla çektiği için çok ağrı oluyormuş diye duydum hatta k.k da okumuştum cektirirken narkoz alan bile olmuş.hayırlısı olsun inşallah ❤
Ben Trakya bölgesindeyim büyük ihtimal benimde özel hastanede olur ama kadın Doğum doktoru mu çekti yoksa radyoloji uzmanı mıydi?? Evet bende gördüm biraz tedirginim
merhaba kızlar benimde yarın yumurtalarım toplancak : ) büyük bi ihtimallede pazartesi transfer olucak.
teşekkür ederim. :) yarın için yumurta toplama işlemi yapılcak ama ben biraz korkuyorum sanırımHadi hayırlısı olsun inşAllah arkadaşım
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırızmerhaba kızlar benimde yarın yumurtalarım toplancak : ) büyük bi ihtimallede pazartesi transfer olucak.
Valla bende biraz tırsıyorum ondan video falan izledim hatta sonra dedim ben bunları izleyip kendimi korkutmaktan başka bişey yapmıyorum deyip geri kapattımteşekkür ederim. :) yarın için yumurta toplama işlemi yapılcak ama ben biraz korkuyorum sanırım
inşallah canımHayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız
ben hiç izlemedim izleyemem de zaten gerçi ben genel anestezi alıcam hiç bişey hissetmicem ama uyandığım da agrı sızı olur mu bilmiyorumValla bende biraz tırsıyorum ondan video falan izledim hatta sonra dedim ben bunları izleyip kendimi korkutmaktan başka bişey yapmıyorum deyip geri kapattım
Adet sancısı gibi sancı olduğunu söylüyorlar ama nasıl olduğunu bilmiyorum tabi siz önce olacaksınız bilgilendirirsiniz bizi bende pazartesi günü olucam opuben hiç izlemedim izleyemem de zaten gerçi ben genel anestezi alıcam hiç bişey hissetmicem ama uyandığım da agrı sızı olur mu bilmiyorum
tabikide bilgilendiririm.Adet sancısı gibi sancı olduğunu söylüyorlar ama nasıl olduğunu bilmiyorum tabi siz önce olacaksınız bilgilendirirsiniz bizi bende pazartesi günü olucam opu
seninde hakkında hayırlısı olsunAdet sancısı gibi sancı olduğunu söylüyorlar ama nasıl olduğunu bilmiyorum tabi siz önce olacaksınız bilgilendirirsiniz bizi bende pazartesi günü olucam opu
Amin cümlemizin inşallahseninde hakkında hayırlısı olsun
Istanbulda yaşarken herkes tarafından methedilen bahçeciye neden gitmedinizBen de istanbulda yaşıyorum bursa memleketim bu defa bursada deneme yapıyorum :)) hepimiz için hayırlısı olsun.ben iğnelerden pek birşey anlamıyorum.arada kasık batması olup geçiyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?