Son kontrolde 14 yum vardı perşembe günü 10 yum toplandı bugun aradık 3 yum olgunlaşmış hala döllenme yokmuş yarın arayıp bilgi vereceklermiş senin nası oldu süreç ne bilgisi verdiler ilk bu arada inşallah tedavin olumlu sonuçlanırAslinda sayıdan ziyade kaliteli olup olmamasi önemliymis. Benimde 6 tane alındı yumurta. 3 tanesi kaliteli idi. 1 tanesini transfer ettiler digerlerini dondurduk.
Canim bizi ertesi günü aradilar 2 yumurtaniz sadece kaliteli dediler 3. Günü birini transfer edip diğerini 5. Güne kadar dayanirsa onu dondurucagiz dediler. 3. Gün transfer oldu ama benim gelisimi yavaş olan bir embriyom gelişmiş 2 tane dondurdular. Inşallah hayırlı evlatların olur canim.Son kontrolde 14 yum vardı perşembe günü 10 yum toplandı bugun aradık 3 yum olgunlaşmış hala döllenme yokmuş yarın arayıp bilgi vereceklermiş senin nası oldu süreç ne bilgisi verdiler ilk bu arada inşallah tedavin olumlu sonuçlanır
Amin canım hepimizin inşallah dün bile biz aradık sadece 3 tane olgun var dediler döllenen yok henüz dediler kalite falan bişi demediler arayıp bilgi verseler iğne ilaç kullanmam boşyere inşallah hayırlı haber alırsınCanim bizi ertesi günü aradilar 2 yumurtaniz sadece kaliteli dediler 3. Günü birini transfer edip diğerini 5. Güne kadar dayanirsa onu dondurucagiz dediler. 3. Gün transfer oldu ama benim gelisimi yavaş olan bir embriyom gelişmiş 2 tane dondurdular. Inşallah hayırlı evlatların olur canim.
çektırmısmıydınız pelvik emarı bende çektırecegım nasıl bı işlem oldugunu merak edıyorumdaBu ay dondurulmuşlarla transfer olacaktım iptal oldu kist gibi enfeksıyon gibi birşey gördü doktor ağrılarım çok fazla pelvik emar çektireceğim. Umarım uzun sürmez bu olay. Benzer şeyler yaşayan oldumu acaba.
Evet iki kez cektirdim. Normal mr cihazına giriyorsunuz. Hareketsiz duruyorsunuz o kadarçektırmısmıydınız pelvik emarı bende çektırecegım nasıl bı işlem oldugunu merak edıyorumda
benımkını yağ baskılı istedi doktor, ilaçlı oluyor sanırım o.Evet iki kez cektirdim. Normal mr cihazına giriyorsunuz. Hareketsiz duruyorsunuz o kadar
Çikolata kisti için toplamda 3 kez aslında yanlış hatırlamışımbenımkını yağ baskılı istedi doktor, ilaçlı oluyor sanırım o.
çok üzün sürüyor mu 1 saat kadar surecekmıiş randevu alırken özel işlemli olduğu için dedi
sizden ne için istemişlerdi.
ODA SANIRIM ILACLI DEMEK OLUYOR .Çikolata kisti için toplamda 3 kez aslında yanlış hatırlamışımYag baskılı nedir bilmiyorum. Ilacli çekim yaptırdım. Oda 30 dk kadar sürmüştü. 15 dk normal sonra iğneyle ilacı verip devam ettiler.
Öyledir buyuk ihtimal ilacli oluyor alt batın emarı fakat bir saat kadar sürmüyor tabiODA SANIRIM ILACLI DEMEK OLUYOR .
KOMPLE TUNEL GIBI BI CIHAZ ICINE MI GIRMISTINIZ :)
ÇOK SORU SORDUM DEMI
Oyyyy oyyyy bu aralar nefes almakta zorluk yasıyorum :) umarım kolay gecerÖyledir buyuk ihtimal ilacli oluyor alt batın emarı fakat bir saat kadar sürmüyor tabiyok canım merak etmen doğal aynen komple girmiştim tünel gibi evet
Hayır canım sadece böyle karın kısmına plastik bi agirlik gibi bisey koymuşlardı bana. Normal kıyafetlerimizin üzerine yaniOyyyy oyyyy bu aralar nefes almakta zorluk yasıyorum :) umarım kolay gecer
bişi daha sorcam herhangı bı fızıkı muayene edıyormuceken kısı
ŞU AN BU YAZDIGIN BENI OYLE RAHATLATTIKIHayır canım sadece böyle karın kısmına plastik bi agirlik gibi bisey koymuşlardı bana. Normal kıyafetlerimizin üzerine yanisanırım net çekilmesi içindi
Canım o merkez hsg çekiyor genelde sen pelvik emar içinmi gideceksinŞU AN BU YAZDIGIN BENI OYLE RAHATLATTIKI
NEREDE CEKTIRMISTIN BEN ISTANBULDA ECHOMARDA CEKTIRECEGIM.
INSALLAH GUZEL SONUCLAR ALMISSINDIR SENDE SONRASINDA. NE DURUMDASINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?