2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Merhaba bende yarın tüp bebeğe başlıyorum. Heyecanlıyım. Süreçle ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız. Hepimize hayırlı haberler almak nasip olsun

Aslinda sayıdan ziyade kaliteli olup olmamasi önemliymis. Benimde 6 tane alındı yumurta. 3 tanesi kaliteli idi. 1 tanesini transfer ettiler digerlerini dondurduk.
Son kontrolde 14 yum vardı perşembe günü 10 yum toplandı bugun aradık 3 yum olgunlaşmış hala döllenme yokmuş yarın arayıp bilgi vereceklermiş senin nası oldu süreç ne bilgisi verdiler ilk bu arada inşallah tedavin olumlu sonuçlanır

Merhaba kızlar bugün 10.günüm ve değerim 4.54 çıktı. Pazartesi tekrar kan ver dediler ama yükselme beklemiyoruz. Maalesef bu sefer de tutmadı.

Canim bizi ertesi günü aradilar 2 yumurtaniz sadece kaliteli dediler 3. Günü birini transfer edip diğerini 5. Güne kadar dayanirsa onu dondurucagiz dediler. 3. Gün transfer oldu ama benim gelisimi yavaş olan bir embriyom gelişmiş 2 tane dondurdular. Inşallah hayırlı evlatların olur canim.

Amin canım hepimizin inşallah dün bile biz aradık sadece 3 tane olgun var dediler döllenen yok henüz dediler kalite falan bişi demediler arayıp bilgi verseler iğne ilaç kullanmam boşyere inşallah hayırlı haber alırsın

merhaba kızlar aranizda 2 gun embriosu transfer olup tutan varmi?5hucreli

Yarın ilk yum kontrolum var benim de acayip stresliyim 3. Gün oldu iğnelerimde korkuyorum çok ben

Merhaba kızlar. Güzel haberi alan arkadaşlar hayırlı sağ salim alın kucağınıza inşallah benim bugün yumurtalar toplandı ,8 tane. yarın arayıp bilgi verecek merkez ama az mı sizce 8? bide 5. gün embriyosu olcak inşallah.haftaya salı yani. 20-30 yumurtaları okuyunca acayip az geldi bana

çektırmısmıydınız pelvik emarı bende çektırecegım nasıl bı işlem oldugunu merak edıyorumda

Evet iki kez cektirdim. Normal mr cihazına giriyorsunuz. Hareketsiz duruyorsunuz o kadar
benımkını yağ baskılı istedi doktor, ilaçlı oluyor sanırım o.
çok üzün sürüyor mu 1 saat kadar surecekmıiş randevu alırken özel işlemli olduğu için dedi
sizden ne için istemişlerdi.

Çikolata kisti için toplamda 3 kez aslında yanlış hatırlamışım Yag baskılı nedir bilmiyorum. Ilacli çekim yaptırdım. Oda 30 dk kadar sürmüştü. 15 dk normal sonra iğneyle ilacı verip devam ettiler.

ODA SANIRIM ILACLI DEMEK OLUYOR .
KOMPLE TUNEL GIBI BI CIHAZ ICINE MI GIRMISTINIZ :)
ÇOK SORU SORDUM DEMI

ODA SANIRIM ILACLI DEMEK OLUYOR .
KOMPLE TUNEL GIBI BI CIHAZ ICINE MI GIRMISTINIZ :)
ÇOK SORU SORDUM DEMI
Öyledir buyuk ihtimal ilacli oluyor alt batın emarı fakat bir saat kadar sürmüyor tabi yok canım merak etmen doğal aynen komple girmiştim tünel gibi evet

Öyledir buyuk ihtimal ilacli oluyor alt batın emarı fakat bir saat kadar sürmüyor tabi yok canım merak etmen doğal aynen komple girmiştim tünel gibi evet
Oyyyy oyyyy bu aralar nefes almakta zorluk yasıyorum :) umarım kolay gecer
bişi daha sorcam herhangı bı fızıkı muayene edıyormuceken kısı

Oyyyy oyyyy bu aralar nefes almakta zorluk yasıyorum :) umarım kolay gecer
bişi daha sorcam herhangı bı fızıkı muayene edıyormuceken kısı
Hayır canım sadece böyle karın kısmına plastik bi agirlik gibi bisey koymuşlardı bana. Normal kıyafetlerimizin üzerine yani sanırım net çekilmesi içindi

Hayır canım sadece böyle karın kısmına plastik bi agirlik gibi bisey koymuşlardı bana. Normal kıyafetlerimizin üzerine yani sanırım net çekilmesi içindi
ŞU AN BU YAZDIGIN BENI OYLE RAHATLATTIKI
NEREDE CEKTIRMISTIN BEN ISTANBULDA ECHOMARDA CEKTIRECEGIM.
INSALLAH GUZEL SONUCLAR ALMISSINDIR SENDE SONRASINDA. NE DURUMDASINIZ

ŞU AN BU YAZDIGIN BENI OYLE RAHATLATTIKI
NEREDE CEKTIRMISTIN BEN ISTANBULDA ECHOMARDA CEKTIRECEGIM.
INSALLAH GUZEL SONUCLAR ALMISSINDIR SENDE SONRASINDA. NE DURUMDASINIZ
Canım o merkez hsg çekiyor genelde sen pelvik emar içinmi gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…