Kızlar bende tüp Bebek tedavisinde 6.gundeyim Gonalf de7 yumurta var dediler sizde yükselir mi
Ben korkuyorum 7 tane çıktı daha fazla çıkar mı çıkmaz mı onu merak ediyorum amh düşüktesürekli uyardıkça yükselir tabiki
Önemli olan olgunlaşmaları
Ben korkuyorum 7 tane çıktı daha fazla çıkar mı çıkmaz mı onu merak ediyorum amh düşükte
Ay insallah verir ve kaliteli çıkar çoğu da ..sizin nedir durumunuzÇıkabilir de çıkmaya bilirde yani sürekli iğne yaptığınız için uyarılmış oluyor eğer bünyen tedaviye yabit verirse daha çok gelişir
Ay insallah verir ve kaliteli çıkar çoğu da ..sizin nedir durumunuz
Maşallah bende endometriozis olduğu için biraz sıkıntılı tutmasıBenim en başta 4 tane yumurtam vardı surekli gelişti 18 tane yumurta toplandı 6 tanesi döllendi
Transferim yapıldı kalan 5 taneyi dondurduk
Sonuç olarak hamileyim çok şükür ilk transferimde tuttu
Maşallah bende endometriozis olduğu için biraz sıkıntılı tutması
Aminnn canım inşallahAllah gönlünüzde kini Nasib etsin inşallah en kısa sürede :)
Iyi şanslar canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..Merhaba kızlar transfer oldu bugün inşallah tutunur bebeğim dua edin inşallah.
Güzel haberlerinizi alırız inşallahMerhaba kızlar transfer oldu bugün inşallah tutunur bebeğim dua edin inşallah.
Aslinda sayıdan ziyade kaliteli olup olmamasi önemliymis. Benimde 6 tane alındı yumurta. 3 tanesi kaliteli idi. 1 tanesini transfer ettiler digerlerini dondurduk.Ben korkuyorum 7 tane çıktı daha fazla çıkar mı çıkmaz mı onu merak ediyorum amh düşükte
Benim 8 toplandı 3u şuan döllenmiş 3.gune giderse dondurma işlemi yapilip transfer edecekAslinda sayıdan ziyade kaliteli olup olmamasi önemliymis. Benimde 6 tane alındı yumurta. 3 tanesi kaliteli idi. 1 tanesini transfer ettiler digerlerini dondurduk.
Merhaba ins güzel sonuçlar alırsınız . kaç yumurta toplandı kacinci gun embriyotransferi yapıldıMerhabalar bende bahçecide tedavi gördüm. Dün transfer yapıldı. Güzel sonuç olur inşallah
Inşaallah hayırlı sonuçlar alırsınız.Benim 8 toplandı 3u şuan döllenmiş 3.gune giderse dondurma işlemi yapilip transfer edecek
İnşallahInşaallah hayırlı sonuçlar alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?