2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

İlk tedaviyse adetin ilk günü doktoru ara. Doktor seni ya 2. Ya 3. Gün çağıracak . Gidiyorsun ilk önce bi kontrol yapıyor miyom falan var mu diye . Sonra o temiz çıkınca göbekten iğneler başlıyor . Bu yumurtaların çoğalsın diye . İki günde bir sabah kan veriyorsun . Hormonların kontrol ediliyor bi yandan da vajinal kontrol yapılıyor . Doktor tamam dediği zaman yumurta çatlatma iğnesi yapılıyor merak etme hiç biri acımıyor. Doktorun dediği saatte hastanede alıyorsun anestezi altında yumurta toplma işi yapılıyor merak etme uyuyorsun korkulacak bişey yok. Kaç yumurta çıktı kaç tane döllendi hepsi sen uyandığında sana söyleniyor . Doktorun uygun bulursa transfer üçüncü ya da beşinci gün yapılıyor . Uygun bulmazsa rahim dinlendirelim diyor . Hepsini yazın yapıp atlattım çalışıyorsan süreç zorlar . Çünkü doktora sürekli gitmen gerekiyor

İlk tedaviyse adetin ilk günü doktoru ara. Doktor seni ya 2. Ya 3. Gün çağıracak . Gidiyorsun ilk önce bi kontrol yapıyor miyom falan var mu diye . Sonra o temiz çıkınca göbekten iğneler başlıyor . Bu yumurtaların çoğalsın diye . İki günde bir sabah kan veriyorsun . Hormonların kontrol ediliyor bi yandan da vajinal kontrol yapılıyor . Doktor tamam dediği zaman yumurta çatlatma iğnesi yapılıyor merak etme hiç biri acımıyor. Doktorun dediği saatte hastanede alıyorsun anestezi altında yumurta toplma işi yapılıyor merak etme uyuyorsun korkulacak bişey yok. Kaç yumurta çıktı kaç tane döllendi hepsi sen uyandığında sana söyleniyor . Doktorun uygun bulursa transfer üçüncü ya da beşinci gün yapılıyor . Uygun bulmazsa rahim dinlendirelim diyor . Hepsini yazın yapıp atlattım çalışıyorsan süreç zorlar . Çünkü doktora sürekli gitmen gerekiyor
Teşekkür ederim canım çok güzel özetlemişsin yok çalışmıyorum ev hanımıyım inşallah kolay bi süreç olur

Teşekkür ederim canım çok güzel özetlemişsin yok çalışmıyorum ev hanımıyım inşallah kolay bi süreç olur
İnşallah güzel geçer tedavin bir sürü yumurtan olur :dua: bende yazın bi anda kendimi bu konuyu araştırırken buldum . Tam net öğrenme fırsatım olmadı. İlk denemeyi daha mantıken kabul edemeden transfer oldum . Tutmadı maalesef . Vardır bi hayır. Şimdi iki tane 5. Gün embriyosu konuldu . Herkes 5. Gün embriyosu daha kaliteli diyor ama tamamen Allah isterse oluyor. İnşallah ilk denemende tutar :KK15:

siz.hangi.merkezde yaptirdiniz tedavinizi

Ya peki bu transfer olayına doktorum 2 ay sonra dedi istesek daha erkene alabilirmiyizki
kesinlikle acele etme canım 2 ay değil daha uzun bir süre bile ara verebilirsin vücudun dinlendiği için dondurulmuş embriyonun tutunma ihtimali daha fazla.embriyolar dondurulduktan sonra sürenin bir önemi yok sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptır.ben 6 ay kadar ara verdim mesela.

Dondurma ücreti hakkında bilgi verebilirmisin raporum var benim o rapor dondurma için de indirim saglar mı acaba
700-1000 tl civari ama ben 2018 mayista tup bebek yaptirdigim yerde dondurdum. 2019 mayista senesi dolunca ucret alacaklar. Simdi 2. Denemeyi ayni yerde yaptigim icn ucret falan almadilar. Dondurulmuslarin transferi de doktor muayenesi dahil 3000 tl buldu ilac haric

Dond
700-1000 tl civari ama ben 2018 mayista tup bebek yaptirdigim yerde dondurdum. 2019 mayista senesi dolunca ucret alacaklar. Simdi 2. Denemeyi ayni yerde yaptigim icn ucret falan almadilar. Dondurulmuslarin transferi de doktor muayenesi dahil 3000 tl buldu ilac haric
urma icin raporun bir onemi olmaz diye dusunuyorum bu farkli bir islem cunku. Senelik 700 civari fiyati var

Sagol bilgilendirme için ben samsun omü tüp bebekte tedavi oluyorum raporlu ilaç dahil 2.500 tl salı günü kontrol var sorayim dondurma ücretini

Dondurma işlemi yaşla ve çıkan yumurta ile alakalı.30 yumurta çıkarsa tabii dondurmak mantıklı.dondurulmuş embriyonun tutunma oranı her zaman düşüktür.yaş ve çıkan yumurta ile de alakalı.yaş ileeiyse ve fazla yumurta yoksa sıcak transferde tutunma şansı epey fazladır.dondurma çözdürme işleminde yumurtslsrı kaybetme oranı da yüksek.

Benim bugün 3.ncü günüm.tek yumurta 2b grade çıktı.4 yumurtadan 1 i döllendi.6.ncı denemem.40 ysşına girdim.dondurulmuş embriyolarla 8.nci denemem olacak.dua edin.

Back
X