- Konu Sahibi cocukoloji
- #2.001
Ankara da muammer doğan a gidiyorumsiz.hangi.merkezde yaptirdiniz tedavinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara da muammer doğan a gidiyorumsiz.hangi.merkezde yaptirdiniz tedavinizi
Çok teşekkğr ediyorum.inşaşlah darısı da senin başınaRabbim gönlünden geçeni kucağına nasip etsin canım o evlat kokusunu umarım bizde koklarız dualarım senin le
Amin çok teşekkür ederimÇok teşekkğr ediyorum.inşaşlah darısı da senin başına
merhaba bend e 8. iğneni yaptım bugün dün kontrole gittiğimde 2 tane yumurta vardı onlarda küçüktü doktor biraz moralimi bozdu pazartesi netlesir dedi acaba büyürler mi tedavimin iptal okumasından çok korkuyorum.. bende vide rahim inceligi var 4mm ve bunun için ilaç da vermedi yumurta büyürse kalınlaşır dedi ben çok umutsuzum ama hayirlisiArkadaşlar merhaba...
Benim gbi tedaviye başlayanlar veya başlayacak olanlar gelin burda paylaşalım...
Bugun tedavimin ignelerin 7.günündeim, muhtemelen cumartesi opu olur, sizde durumlar nedir arkadaşlar??
2019 ocak hamişleriii
@mayissinegihamile
@sinsirella2hamile
@GlueckwunschHamile
@Meralim85Hamile
@Esenyel99Hamile
@DuaherderdedevaHamile
@Moon SunHamile
@nnnnnnnnn![]()
Hamile
@Rana4853Hamile
@Lilyum1634![]()
Hamile
Canım endişe etme . Benim 4 iğneden sonra tek yumurta vardı. Doktor iğneleri bıraktırıp hapla büyüteliö iğnelere yazık olmasın dedi. Son iki gün yinede iğne vurdurdu tek yumurtamı topladı, döllenince 3.gün transfer etti. Şimdi sonuc bekliyorum. Bence sende iptal ettirme.merhaba bend e 8. iğneni yaptım bugün dün kontrole gittiğimde 2 tane yumurta vardı onlarda küçüktü doktor biraz moralimi bozdu pazartesi netlesir dedi acaba büyürler mi tedavimin iptal okumasından çok korkuyorum.. bende vide rahim inceligi var 4mm ve bunun için ilaç da vermedi yumurta büyürse kalınlaşır dedi ben çok umutsuzum ama hayirlisi
Sebepsiz değildir canm bende sebepsiz diye tüp bebeğe başladım rahimde perde çıktı iyice araştırın derim benBen 6 yıldır tedavi görüyorum ve sebebi belirlenemeyen infertilite tanı
Evet çok haklısin sebepsiz diyip hep rutin tedavi yapıyolarSebepsiz değildir canm bende sebepsiz diye tüp bebeğe başladım rahimde perde çıktı iyice araştırın derim ben
rahimde perde nasıl ortaya çıktı canım.ben sadece rahim filmi çektirdim o da temiz çıktı.başka bir şeye baktırmama gerek var mı acabaSebepsiz değildir canm bende sebepsiz diye tüp bebeğe başladım rahimde perde çıktı iyice araştırın derim ben
Çok üzüldüm rabbim tez zamanda hayırlı haber almayı nasip etsin hepimize inşallah bende tüp bebek tedavisindeuim şuan stres hat safhadaydı anneannemde vefat etti bu moralsizlik le ne olur nası olur hiç bilmiyorummerhaba kızlar bugün test yaptırdım kocaman bir 0,16 yani negatifi aldım .çok üzgünüm şimdi ankarada mikrogen ya da düzen laboratuvarında eşimin spern dna hasar oranına baktıracağız,genetik test ve kan pıhtılaşması testlerini yaptırıp yeni bir merkezde sıfırdan başlayacağız.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Çok gecmis olsun canım Adana'da yaptırdın demi sen kışla baskent demerhaba kızlar bugün test yaptırdım kocaman bir 0,16 yani negatifi aldım .çok üzgünüm şimdi ankarada mikrogen ya da düzen laboratuvarında eşimin spern dna hasar oranına baktıracağız,genetik test ve kan pıhtılaşması testlerini yaptırıp yeni bir merkezde sıfırdan başlayacağız.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
evet adana başkent esra bulgannkılıçdağ.başarısız 2 aşılama ,transfere gidemeden imha edilen bir başarısız tüp bebek,bir kimyasal gebelik şimdi de dondurulmuş embriyolardan negatif aldım artık merkez değiştireceğimÇok gecmis olsun canım Adana'da yaptırdın demi sen kışla baskent de
başın sağolsun canım inşallah tez zamanda yüzümüz gülerÇok üzüldüm rabbim tez zamanda hayırlı haber almayı nasip etsin hepimize inşallah bende tüp bebek tedavisindeuim şuan stres hat safhadaydı anneannemde vefat etti bu moralsizlik le ne olur nası olur hiç bilmiyorum
Amin amin inşallah zor günler çabuk gecer de evlatlarımıza kavuşuruzbaşın sağolsun canım inşallah tez zamanda yüzümüz güler
Nasip canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah zor bı surecteyiz malesefevet adana başkent esra bulgannkılıçdağ.başarısız 2 aşılama ,transfere gidemeden imha edilen bir başarısız tüp bebek,bir kimyasal gebelik şimdi de dondurulmuş embriyolardan negatif aldım artık merkez değiştireceğim
Anatolia tavsiye ederimankarada iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum bana yardımcı olabilecek var mı?
Muammer doğan a gidiyorum hrs ile anlaşmalı. İyi şimdilik Hersekankarada iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum bana yardımcı olabilecek var mı?