En taze ben yanıt vereyim çünkü şuan tedavim devam ediyor adetin 3.günü merkeze gidiyorsun yumurtalarına bakıyorlar bazı kan testlerini yapıyorlar bir sonraki adet dönemine kadar doğum kontrol hapı na başlıyor sun 15. günde günlük 10 doz yumurta baskılayıcı iğne yapıyorsun adet döneminin 3.günü tekrar merkeze gidiyorsun yumurtalarına bakılıyor ve kan testi isteniyor 4 günlük yumurta uyarıcı iğne vuruyorsun ve günlük 10 olan doz 5 e indiriliyor
En taze ben yanıt vereyim çünkü şuan tedavim devam ediyor adetin 3.günü merkeze gidiyorsun yumurtalarına bakıyorlar bazı kan testlerini yapıyorlar bir sonraki adet dönemine kadar doğum kontrol hapı na başlıyor sun 15. günde günlük 10 doz yumurta baskılayıcı iğne yapıyorsun adet döneminin 3.günü tekrar merkeze gidiyorsun yumurtalarına bakılıyor ve kan testi isteniyor 4 günlük yumurta uyarıcı iğne vuruyorsun ve günlük 10 olan doz 5 e indiriliyor onuda kullanıyo sun 4 gün sonunda kontrol e gidiyorsun devamını bende bilmiyorum şuan 4 günlük tedavinin 2.günün deyim bu arada bana uzun protokol tüp bebek tedavisi uygulanıyor kısada daha farklı olabilir
bana tam hangisi yapılcak bilmiyorum sana neden uzun olan yapıldı senin sebeb neydi tüp bebek için ?