- 12 Şubat 2017
- 310
- 199
- 53
- 37
- Konu Sahibi cocukoloji
- #2.041
kızlar dün 6 tane yumurta toplandı bugün aramalarını bekliyorum dua edelim birbirimize :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım değerin yüksek ama kese kontrolüne gitmeden bilemezsin bide kaçıncı gün embriyosuyduKizlar 17 ocakta trqnsfer olmstu 2 embriyo. Bugun test yaptirdim degerim 621 cikti deger normal mi yoksa ikiz mi geliyorrrr.
Hadi inşallah hepsi de dollenmıstir canım hayırlı haberler ver :)kızlar dün 6 tane yumurta toplandı bugün aramalarını bekliyorum dua edelim birbirimize :)
bu hafta transferimin olursa yazarım tabi:)Slm kızlar acil bişey sormam gerekiyo feci kafama takıldı transferde hani embriyonun resmi ve bilgileri olan bi kağıt veriyolarya orda fertilizasyon oranınız kaç yazıyo bi bakıp yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar
Bugün o kağıdı verirlerse bakıp yazarım kuzusummmmSlm kızlar acil bişey sormam gerekiyo feci kafama takıldı transferde hani embriyonun resmi ve bilgileri olan bi kağıt veriyolarya orda fertilizasyon oranınız kaç yazıyo bi bakıp yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar
Tamam kuzum hadi hayırlısıyla gir çık inşallah sonrasında konuşuruzBugün o kağıdı verirlerse bakıp yazarım kuzusummmm![]()
Nerde yazıyor dediğin canımSlm kızlar acil bişey sormam gerekiyo feci kafama takıldı transferde hani embriyonun resmi ve bilgileri olan bi kağıt veriyolarya orda fertilizasyon oranınız kaç yazıyo bi bakıp yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar
BlastokisttiCanım değerin yüksek ama kese kontrolüne gitmeden bilemezsin bide kaçıncı gün embriyosuydu
Canım sende göremedim bendeki yazanlarla sendeki çok farklı,fertilizasyon oranı diye biyer var yazanNerde yazıyor dediğin canımEki Görüntüle 2229354
Bende yazmıyor o zaman dediğin yer bilemiyorum canımCanım sende göremedim bendeki yazanlarla sendeki çok farklı,fertilizasyon oranı diye biyer var yazan![]()
Yinede çok sağol canım Allah razı olsun baktın uğraştınBende yazmıyor o zaman dediğin yer bilemiyorum canım![]()
Ilk denemen mi? Sakin olmaya calis ve normal yasantina devam et. Calisiyorsan bir kqc gun evde dinlendikten sonra isine dön hatta blog blog gezme kendinde belirti arama... O zaman daha kolay oluyor vakit daha hizli cikiyorKızlar tiransfer olup evime geldim karma karisik duygular içindeyim endişe korku umut heyecan korku panik ortaya karışık yani
İkinci yapmam ilk tuttu ama erken doğum oldu bu ikinci ev hanımı yımIlk denemen mi? Sakin olmaya calis ve normal yasantina devam et. Calisiyorsan bir kqc gun evde dinlendikten sonra isine dön hatta blog blog gezme kendinde belirti arama... O zaman daha kolay oluyor vakit daha hizli cikiyor
istanbulu yazın düşünüyorum hangi merkezi öneriyorsunNerde oturuyorsun imkanij varsa istanbula gitmeni tavsiye ederim.
tebrik ederim canım çok sevindim senin adına hangi merkezde yaptırdın acaba?Kizlar 17 ocakta trqnsfer olmstu 2 embriyo. Bugun test yaptirdim degerim 621 cikti deger normal mi yoksa ikiz mi geliyorrrr.
Sakaryadan bahceci ve euro fertile cok giden oldu basarili sonuclar elde ettileristanbulu yazın düşünüyorum hangi merkezi öneriyorsun
Ben sakaryada yaptirdim baska sehre gitmeye imkanim yok malesef.tebrik ederim canım çok sevindim senin adına hangi merkezde yaptırdın acaba?
ÇOK SEVİNDİM HAYIRLII UĞURLU OLSUN İNŞAALLAH :)Kizlar 17 ocakta trqnsfer olmstu 2 embriyo. Bugun test yaptirdim degerim 621 cikti deger normal mi yoksa ikiz mi geliyorrrr.