- Konu Sahibi cocukoloji
- #2.061
Arkadaşlar
cocukoloji
den haberi olan var mı ? Göremedim uzun zamandır, merak ettim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahçeci ankarada da açılmış anlara daha yakın orayamı gitsem acaba bilmiyorumSakaryadan bahceci ve euro fertile cok giden oldu basarili sonuclar elde ettiler
İnşallah yoktur canmAynen çok haklısın Canım benim bi avantajım kızkardeşim ebe her sonucumu ona gönderiyorum farklı doktorlara gösteriyo şuanlık perde durumu yoktu bende onun dışında bi problem varmı bilmiyorum
Kuzum kağıda baktım da hiç öyle bir şey yazmıyor yaTamam kuzum hadi hayırlısıyla gir çık inşallah sonrasında konuşuruz![]()
Hayırlı olsun transferin canım benim bende dün transfer oldum 7 Şubat test tarihim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sımsıkı tutunsun minmoslarKızlar tiransfer olup evime geldim karma karisik duygular içindeyim endişe korku umut heyecan korku panik ortaya karışık yani
Ay amin canım şuan nasilsinHayırlı olsun transferin canım benim bende dün transfer oldum 7 Şubat test tarihim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sımsıkı tutunsun minmoslar
İyiyim canım çok şükür evde yatıyorum sürekli arada evde yürüyüş yapıyorum bakalım artık hayırlısı inşallahhh sen ne yapıyorsun nasılsınAy amin canım şuan nasilsin
Bende 26 sı transfer oldum test günüm 7 si çok geç geldi bana Hayırlı olsun transferin canım benim bende dün transfer oldum 7 Şubat test tarihim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sımsıkı tutunsun minmoslar
Neyse boşver ozaman canımKuzum kağıda baktım da hiç öyle bir şey yazmıyor ya
Daha önceki transferde bana 12 gün sonra yap dediler bende dayanamayıp 9.gün yaptım 159 çıkmıştı bu denemede 10.gün tahlil istediler 12 gün beklemek zorunda değilsin canım kaçıncı gün embriyosuydu inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsun vesonuna kadar gitmek nasip olsunBende 26 sı transfer oldum test günüm 7 si çok geç geldi bana ![]()
Aslında 5.gün embriyosu ama geç döllendiDaha önceki transferde bana 12 gün sonra yap dediler bende dayanamayıp 9.gün yaptım 159 çıkmıştı bu denemede 10.gün tahlil istediler 12 gün beklemek zorunda değilsin canım kaçıncı gün embriyosuydu inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsun vesonuna kadar gitmek nasip olsun
Evet canım önceki tutmuştu 4.denemede ilk defa pozitif olmuştu sürekli yatıyordum arada evin içinde yürüyüş yapıyordum çok dikkat ettik ama nasip 11 haftalık iken kalbi durduğu için kürtaj oldum Kasım ayındaAslında 5.gün embriyosu ama geç döllendi
Sizin 1 önceki tutmuşmuydu sürekli yatıyormusunuz bu sefer benim pek umudum yok ama hayırlısı
Amin canım inşallah çok zor beklemek .Evet canım önceki tutmuştu 4.denemede ilk defa pozitif olmuştu sürekli yatıyordum arada evin içinde yürüyüş yapıyordum çok dikkat ettik ama nasip 11 haftalık iken kalbi durduğu için kürtaj oldum Kasım ayında
Şimdi de iki tane orta kaliteli donmus transfer edildi rabbime bıraktım kalite falan hepsi hikaye Rabbim yüzümüzü güldürsun inşallah kucaklarimiz dolsun hayırlısı ile hepimizin cnm
Bende aynen dinlemeye çalışıp evde hareket etmeye çalışıyorum hiç bişey hissediyormusun farklı benim rarmimde tatlı bı sizi var ara araİyiyim canım çok şükür evde yatıyorum sürekli arada evde yürüyüş yapıyorum bakalım artık hayırlısı inşallahhh sen ne yapıyorsun nasılsın
Merhaba canım bende tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim senin tüp bebeğin ne kadara mal oldu ?Medicalpark bahçelievler cnm sen? Genelde opu tedavinin 11.günü oluo cnm bn muhtemelen cumartesi opu olcam.
merhaba bende tüp bebek yapmaya karar verdim devlet hastanesinde işlemler hızlı ilerliyor mu acaba başladınız mı?Benim ilk. Aşılama için gittiğimiz süreçte esimin sayısında problem oldugu ortaya cıktıdoğal yolla cok zor tüp bebek dediler biz devlet hastanesinde deneyeceğiz insallah sizler özelmi