2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kızlar bugün opu oldum sadece 2 yumurta var yarın döllenip döllenmediği belli olacak hiç umudum yok doktor tedaviyi iptal edip yeniden yumurta geliştirme yapabiliriz dedi

Kızlar cuma gunu opu oldum 1 yumurtam vardı sadece hiç umudum yoktu bugün sonuç ogrenmeye gittik ve döllenme gerçekleşmiş. transferim yapıldı bugün. 1 yumurta ile hiç umudum yoktu beklemiyordum. Rabbim herkese nasip etsin ama bu transfer işlemi çok zor geldi bana inşallah bebeğim bana sımsıkı tutunur. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah ol der olur ...

Kızlar tiransfer olup evime geldim karma karisik duygular içindeyim endişe korku umut heyecan korku panik ortaya karışık yani
Hayırlı olsun transferin canım benim bende dün transfer oldum 7 Şubat test tarihim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sımsıkı tutunsun minmoslar

Bende 26 sı transfer oldum test günüm 7 si çok geç geldi bana ‍♀️
Daha önceki transferde bana 12 gün sonra yap dediler bende dayanamayıp 9.gün yaptım 159 çıkmıştı bu denemede 10.gün tahlil istediler 12 gün beklemek zorunda değilsin canım kaçıncı gün embriyosuydu inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsun vesonuna kadar gitmek nasip olsun

Daha önceki transferde bana 12 gün sonra yap dediler bende dayanamayıp 9.gün yaptım 159 çıkmıştı bu denemede 10.gün tahlil istediler 12 gün beklemek zorunda değilsin canım kaçıncı gün embriyosuydu inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsun vesonuna kadar gitmek nasip olsun
Aslında 5.gün embriyosu ama geç döllendi
Sizin 1 önceki tutmuşmuydu sürekli yatıyormusunuz bu sefer benim pek umudum yok ama hayırlısı

Aslında 5.gün embriyosu ama geç döllendi
Sizin 1 önceki tutmuşmuydu sürekli yatıyormusunuz bu sefer benim pek umudum yok ama hayırlısı
Evet canım önceki tutmuştu 4.denemede ilk defa pozitif olmuştu sürekli yatıyordum arada evin içinde yürüyüş yapıyordum çok dikkat ettik ama nasip 11 haftalık iken kalbi durduğu için kürtaj oldum Kasım ayında
Şimdi de iki tane orta kaliteli donmus transfer edildi rabbime bıraktım kalite falan hepsi hikaye Rabbim yüzümüzü güldürsun inşallah kucaklarimiz dolsun hayırlısı ile hepimizin cnm

Evet canım önceki tutmuştu 4.denemede ilk defa pozitif olmuştu sürekli yatıyordum arada evin içinde yürüyüş yapıyordum çok dikkat ettik ama nasip 11 haftalık iken kalbi durduğu için kürtaj oldum Kasım ayında
Şimdi de iki tane orta kaliteli donmus transfer edildi rabbime bıraktım kalite falan hepsi hikaye Rabbim yüzümüzü güldürsun inşallah kucaklarimiz dolsun hayırlısı ile hepimizin cnm
Amin canım inşallah çok zor beklemek .

Son düzenleme:
Benim ilk. Aşılama için gittiğimiz süreçte esimin sayısında problem oldugu ortaya cıktı :KK43: doğal yolla cok zor tüp bebek dediler biz devlet hastanesinde deneyeceğiz insallah sizler özelmi
merhaba bende tüp bebek yapmaya karar verdim devlet hastanesinde işlemler hızlı ilerliyor mu acaba başladınız mı?

Back
X