- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.641
Vallaha akıl yok bnde gittim en iyi testten aldım bide dijital olanlarından 1 haftadan itibaren ile gösteriyo. Ama hamilelik yok yazdıAmin inşallah canım umarım seninkinde sağlıcakla ilerler kucağında görürsün
Ohh maaşAllah bir pozitif daha stres alışkanlık oluyor galibakendini çimdikle hamilesin
Az da mutlu olun artık bırakın şu stresi gözünüz aydın
Hiç tavsiye etmem gününden önce testi az kalmış az daha sabır, kendinizi dinlemeyin boşuna bunun bir standardı yok. RABB im o kadar özel yaratmış ki herkesi, hiç birimiz birbirine benzemiyor kaldı ki aynı insanda bile ilk gebelikle ikinci gebelik bile birbirine benzemiyor . Oyalanacak güzel şeyler bulun güzel sonuçlar gelir inşAllah
Yok canım çıkmadı zatn hamilelik yok yazdı testteBen 7. Gün moralim bozulunca eşime 3 tane test al her gün yapıcam demiştim :) 7. Gün akşam yaptım ilk 1 saat sonra çoooook silik çıktı 2. Çizgi ama 8. Gün sabah yaptığımda silik çizgi ilk 5 dk da belli oldu hemen, ama idrar testleri yanıltıcı olabiliyor benim demekki kanda hormon artınca hemen idrara geçmiş idrar testinde görünce heralde kanda çok yüksek çıkacak dedim değerim ama 10. Gün 52 çıktı. Yani eğer negatif de görsen kendini hırpalamayıp bekleyebileceksen kan testini idrar testi yap yoksa yapma :)
Bu yüklediğim 8. Gün sabah testim
Yok canım çıkmadı zatn hamilelik yok yazdı testte
İnşaallah bn yanılırım canım kanda pozitif görürümmCanım şimdiden moral bozma bazen erken gebelik testleri sonuç vermiyor ben çok okudum bunu bu sitede
Ya kızlar benim son tahlilim ikiye katlanmamış
6.gün 158
8.gün 353
10.gün 1050
12.gün 1833 böyle olup gebeliği devam eden varmı
Teşekkür ederim canım cevabın için. Ama malesef benim tutmadı. Bugün 9.gündü test yaptırdım. 2.75 çıktı .... malesef benim hayallerim yine başka bahara kaldı.... pozitifi gören arkadaşlarıda gönülden tebrik ediyorumCanım merhaba ben transfer günü başladım vurulmaya hala vuruluyorum eczanelerde zor bulunuyor dediğin gibi eşim bütün eczaneleri geziyor o iğne için ama çok şükür vurulmadıgım bi gün olmadı ne yapıp edip o iğneyi bulup vurulman lazım düşük önleyici iğne o çünkü
Canım testi tekrarladım 2660 çıktı çünkü hastanenin laboratuvarında sıkıntı olduğunu fakettimBen de çok anlamıyorum aslında ama sanırım %66 ve üzeri artış olunca sorun olmuyor sıkma canını maşallah senin değerlerin çok güzel bence benim 14. Gün 211 di
Canım testi tekrarladım 2660 çıktı çünkü hastanenin laboratuvarında sıkıntı olduğunu fakettim
Evet canım kafa karıştırmaması için hepsini aynı hastanede yaptırmalısın, ilk nerde yaptırdıysan orda devam et çünkü cihaz farkı çok oluyorCanım testi tekrarladım 2660 çıktı çünkü hastanenin laboratuvarında sıkıntı olduğunu fakettim
Evet canım hepsini aynı hastanede yaptırdım fakat öyle bir saçmalık ki makina 1500 ün üstünü okumuyormuş sonra tekrae işleme koyup hesap kitapla iş yapmışlar allahtan farkettim sonra kadın doğum hastanesinde tekrarladım hadi laboratuvardan laboratuvara fark olsun arada 800 sayı fark var hastaneyi şikayet ettim para almayı biliyorlar 1500 üstünü makina okumuyor nedemek gerizekalılarHepsini aynı hastanede yaptırmadın mı canım ? Ben öyle yapıyorum farklılık olmasın diye
bence kendine hakim ol ve yapma cnm.cünkü boşuna moral bozukluguna neden olabiliyor.misal ben kan testim ilkinde pozitif çıkmistı cok sevindim.dedim ki herkesin 2 çizgili idrar testi var benim de bir tane olsun gittim aldım yaptım ama negatif diyebilecegim kadar silik çıktı.eger once onu yapsaydım uzulurdum kesin negativ diye.o yüzden tavsiyem :yapma derimBendee o kan bile yok hiç bişey insan ister istemez tedirgin oluyo 9.gün bugün diyorm idrar testi mi yapsam o kadr kararsızım kiiii :)
Ya kızlar benim son tahlilim ikiye katlanmamış
6.gün 158
8.gün 353
10.gün 1050
12.gün 1833 böyle olup gebeliği devam eden varmı
Evet canım hepsini aynı hastanede yaptırdım fakat öyle bir saçmalık ki makina 1500 ün üstünü okumuyormuş sonra tekrae işleme koyup hesap kitapla iş yapmışlar allahtan farkettim sonra kadın doğum hastanesinde tekrarladım hadi laboratuvardan laboratuvara fark olsun arada 800 sayı fark var hastaneyi şikayet ettim para almayı biliyorlar 1500 üstünü makina okumuyor nedemek gerizekalılar
Evet canım iki taneSen ikiz transfer mi yaptırmıştın değerlerin çok yüksek geldi bana, hayırlı olsun bu arada gözünüz Aydın darısı başımıza
Ya ne güzel yapmışsın şikayet etmekle ohhh .saçmalığa bak.Evet canım hepsini aynı hastanede yaptırdım fakat öyle bir saçmalık ki makina 1500 ün üstünü okumuyormuş sonra tekrae işleme koyup hesap kitapla iş yapmışlar allahtan farkettim sonra kadın doğum hastanesinde tekrarladım hadi laboratuvardan laboratuvara fark olsun arada 800 sayı fark var hastaneyi şikayet ettim para almayı biliyorlar 1500 üstünü makina okumuyor nedemek gerizekalılar
Canım korkma ağrılar bazen duruyor sonra tekrar başlıyor benim de ilk 3 gün oldu 4.5.6. Gün olmadı bugün 7. Gün yine ağrımaya başladıArkadaslar yardim...
Bugun benim transferden 3.gunum simdiye kadar karnim ve goguslerim cok sis idi ve agriyordu.bugun goguslerimin sisi inmis agri gitti.bu durumu yasayip da hamile kalan var mibana sanki tutmadi gibi geliyor.yada moralimi bozmak icin yer agriyorum bilmiyorum.
Lutfen ayni durumu yasayan varsa yazabilir mi ?molarim cok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?