- 11 Şubat 2015
- 300
- 351
- 303
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.681
Cnm bence durumun varsa iyi bir akupunkturcu bul.cok faydasini goreni duydum bi tanesini de bizzat konustum.AyoGüne tekrar amh testi ysptırarak başladım.en iyi labratuarı buldum.bakalım iyi sonuç çıkarsa.ilaç tedavisine başlıcam.ilk önce en iyi yumurtayı ve sayı olarak fazlalaştırmak için.birçok şey şuan aklımda hepsini sipariş edicem.inşallah bu sefer protokolü uzun tutucam 4 5 ay sıkı beslenip takviye alıp.yumurtalarımı hem sayı hem kalitesini arttırmak için birçok şey alıcam.Dua edin bana.7.nci denemeye giricem inşallah amh testim yüksek çıkar.yoksa stoplayacağım malesef.son şans kalıyor o da kıbrıs ....
Cnm moralini mozma demek kolay biliyorum ama Allah buyuk.hangi sehirdesin bilmiyorum ama ankadara Prof.Dr.Cemal Çevik var.Tr.de akupunkturu ilk getiren adam.bir git dene derim acizane tafsiyem.ben ona cok guveniyorum.isinin ehlidir.hatta gidersen bana yaz adimi vereyim sana indirim yapar.ben onun hem eski ogrencisi hem de hastasiyim beni iyi tanir.Allah yar ve yardimcin olsun ins.Sonucu alsım ağlamaklıyım.değer 0,03 çıktı.keşke 2016 yılında çikolata kisti ameliyatı olmasaysım.2016 gebe kaldım 4 aylık.artık o fotoğraflarıma bakıp özlemekle yetineceğim.çıkışım sadece kıbrıs kaldı.40.000 tl 45.000 tl biriktirmem lazım kasım aralık yani 1 sene beklemem gerekecek.herkese sevgiler.
Hayırlı olsun canım uzun protokol nedir.3denemende ahmet beyde mi oldu.benim bir tup negatif oldu bu sefer ahnet bey deneyecegimhayırlısı olsun ege üni. hakkında da güzel şeyler duydum. Benim 3. denemem olacak iğnelerin 6. günündeyim uzun rotokol oldu bu sefer güzel sonuçlarımız olur inşallah.
Cnm uzun protokol.lucrin igneyi bir hafta dgl de yaklasik 2hafta yapman demektir.boylece olusacak yumurta sayisini maximuma arttirmaya calisiyorlar.tabi bu arada hormon manyagi oluyorsun ve yan etkiler cok daha fazla olabiliyor.Hayırlı olsun canım uzun protokol nedir.3denemende ahmet beyde mi oldu.benim bir tup negatif oldu bu sefer ahnet bey deneyecegim
Ay canim benim de az oldu geçen denemede .3 yumurta anca oldu maksimum dos iğnelere ragmen.ustelik ikisi kötü dediler.bir yumurta döllendi transfer oldu ama sonuç negatif. Lucrin felan vermedi hic.Cnm uzun protokol.lucrin igneyi bir hafta dgl de yaklasik 2hafta yapman demektir.boylece olusacak yumurta sayisini maximuma arttirmaya calisiyorlar.tabi bu arada hormon manyagi oluyorsun ve yan etkiler cok daha fazla olabiliyor.
Selam benim aşılama olduğu için sizin kadar hormon yüklenilmedi ama bende bile ilk iğneleri yaptığım günler ateş basması oluyordu bildiğin , sanırım sizde hormon biraz daha fazla olduğu için daha fazla tepki gösterdi vücudunuz . Hormonlar alaka bullak ediyor çok belirti aramayın ama sizi çok rahatsız etmediği sürece kafanıza da takmayın.Slm arkadaslar.bir sey soracaktim.
Transferin 4.gunundeyim ama 3 gecedir gece birden titreme geliyor ucuyorum acayim.soguktur zannedip ustume bir bataniye daha aldim ama her gece gecede 3-4defa olmak uzere olmaya devam etti sonrasinda da sucuk gibi terliyorum ama sicaktan degil cunku sicak gelmiyor scd terliyorum.acaba hormonlardan mi?aynisini yasayan var mi aranizda?
Ignelerin markalari farkli olabilir ama icerik aynidir takmayin onu.nasipse bir tane bile yeterli oluyor bizi sevindirmek icin.en agzindan ben kendimi boyle motive etmeye calisiyorumAy canim benim de az oldu geçen denemede .3 yumurta anca oldu maksimum dos iğnelere ragmen.ustelik ikisi kötü dediler.bir yumurta döllendi transfer oldu ama sonuç negatif. Lucrin felan vermedi hic.
Bozma moralini rabbim toprağın taşın altından tomurcuk çıkartıyor sana neler vermezki inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatların olur.. sen elinden gelen herşeyi yap canım sadece zamanı var biz bilmiyoruzİnşallah ama moralim bozuldu.hemen yarından itibaren beslenme düzenimi değiştirip.sipariş ettiğim üeünlerle beslenip öteki ay amh tekrar baktırıp yumurtalık rezervime de hoca bakacak.Çok yoruldum ama yapacak birşey de yok.
Artıj kafam karıştı tutmadı mı acaba. Çnkü bugünde idrar tedti yaptım gene negatifO zaman sabırla bekle canım hayırlısıyla tutsun inşallah
Yaa aynen canım bnde anlamıyorm garanti olsun diyr yapıyolar hngi testler o hassas olan ismi vrmı elinde. Bide ona bakıyımCnm nerdesin bilmiyorum ama yurtdisinda biraz zor tr.in gozunu seveyim bu konuda.ben viyanadayim mesela.burda dr testin tarihini yaziyor yani oncesine gitme sansin yok.ama istersen laboratuara gidip 80€verip ozel yapabiliyorsun.ama sizde nsl bilemem tabi.bence bekleyemem param da var diyorsan internetten c.tesiye acik laboratuar bak telden ara sor yapabiliyorlar mi ve ucreti nedir diye.ama hem param yok hem bekleyemem diyorsan hassas idrar testleri var 25-35€civarinda o da bir secenek tabi.ama bence dr.un sacmalamis.misal benim de c.tesiye denk geliyordu ama dr.um cumaya yazdi.
Ins pozitivi gorursun
Artıj kafam karıştı tutmadı mı acaba. Çnkü bugünde idrar tedti yaptım gene negatif
Cnm ne yalan soyleyeyim ismi bilmiyorum.sdc ben eczaneye sordugumda bir tane 2 asamali bisey gostermisti yok cok hassas falan demisti ama ben o kadar parayi bi teste vermek istemedim o yuzden bakmadim dikkatlice.Ama daha once de yazmistim benim kan testim pozitif yani 152 olmasina ragmen ondan sonra keyif olsun diye yaptigim idrar testi negativ gibi bisey cikmisti.yani ablam silik cizgi var dediydi ama bana gore cizgi fln gormedim.yani uzun laafin kisasi idrar testi hic moralini bozmasin bebisini uzme.ins tutmustur azicik sabret o kadar bekledin 2guncuk daha sabret kan testini yap hayirlisiyla insYaa aynen canım bnde anlamıyorm garanti olsun diyr yapıyolar hngi testler o hassas olan ismi vrmı elinde. Bide ona bakıyım
Evet duydum ama o da biesteron gibi diye hep erteledim.çok düşük çıktı öteki ay düzen labratuarına vericem.antalya merkezde yaşıyorum.düzen labratuarı ankarada en iyisiymiş.antalya bölgesin iyi bir akapukturcu bulmam araştırmam lazım.sizde faydası olur mu ?Cnm bence durumun varsa iyi bir akupunkturcu bul.cok faydasini goreni duydum bi tanesini de bizzat konustum.Ayo
Merhaba.ilgine teşekkürler.ilk denemem de tüp bebek tuttu.antalya merkezde yaşıyorum.4 aylık düştü.adam beni öyle kirtaj yapmış ki ardından 4 tüp bebek denemesinden sonra herşey anlaşıldı.yapışıklık böbreklere kadar.rahim komple yapışık.tüpkerin için sıvı girmiş hidrosalpenx.2 tüpüm de alınmak zorunda kaldı.kaç kere histereskopi laproskopi ameliyat oldum.hatta bir denemem ankara da recai papuçcu ysptı.zaten rahimi düzelten kişi de o ankarada da tutmadı.sonra daha 1 ay önce denedim 1 yumurta 2b çıktı.her zaman 4 yumurtam çıkardı.o ds tutmayınca.hocam amh tekrsr istedi onu da bugğn amh kiti olan bir labratuara gittim.o makina pahalı olduğu için antalya da sadece o labratuarda var.orda da 0.03 çıktı.moralim alt üst oldu.sence bu akapunktur işe yarar mı ? Balık yağı + çörek otu + arı sütü doğal +doğal bal + doğal polen + solgar quenzium qh 10 + biesteron (5 kutu bitirmeme rağmen hala inanmadığım ilaç ) +kefir +promotil women + incir (bunu hep yemeye çalışıyorum +lifli kıdalar tüketip baklagil,brokoli vb şeyler yapsam acaba yükselir mi ?yardımcı olursan çok sevinirim.kafam allak bullak.öteki ay amh tekrarlıcam.0.73 5 ay önce verdim bir anda bu kadar nasıl düşer.40 yaşındayım.çok şeyler atlattım.pes etmedim.bir kere hamileliği yaşadım hep üstüne gittim.sonuç elde edemedim.özel bir yerden arı sütü ve polen buldum güney doğu bölgrsinden.akapunktur için antalya da acaba en iyi kim onı da bilmiyorum.denemelimiyim ?Cnm moralini mozma demek kolay biliyorum ama Allah buyuk.hangi sehirdesin bilmiyorum ama ankadara Prof.Dr.Cemal Çevik var.Tr.de akupunkturu ilk getiren adam.bir git dene derim acizane tafsiyem.ben ona cok guveniyorum.isinin ehlidir.hatta gidersen bana yaz adimi vereyim sana indirim yapar.ben onun hem eski ogrencisi hem de hastasiyim beni iyi tanir.Allah yar ve yardimcin olsun ins.
Cnm bir arkadasim hic yumurtasi bulunmamis 3 denemede sonra da akupunktur yaptiktan sonra 1tane cikmisti.gerci tutmadi nasip ama o cok faydasini gordugunu soyledi.bu konuda baska tanidigim hasta yok sdc cevreden duydum.ama ben akupunktura cok inaniyorum cunku kendim migren hastasiyim 15 yildir.denemedigim tibbi ilac ve yeni teknolojiler kalmadi.sonra cevat hocayla konustum boyle boyle diye gel dedi.tedaviyi yarida birakmama ragmen tam 1.5yil agridan kurtulmustum.ama cok az tedavi gordum sdc 15 seans.devam etseydim belki tamamen kurtulurdum.madem ankaraya gitcen git bir gorus derim.orda yaptirmazsan da sana ehli birini tavsiye eder antalyadaEvet duydum ama o da biesteron gibi diye hep erteledim.çok düşük çıktı öteki ay düzen labratuarına vericem.antalya merkezde yaşıyorum.düzen labratuarı ankarada en iyisiymiş.antalya bölgesin iyi bir akapukturcu bulmam araştırmam lazım.sizde faydası olur mu ?
Arı sütü ve polen deyince araştırdım yabancı bir makaleyi çevirmişler , amh için arı sütü ve propolis yazılmış. Ama polen de çok faydalıdır onu da kesmeyin. Güvenirliğinden emin olduğunuz yerden almak çok önemli bu ürünlerde (@arilikta_bir_gün diye bir sayfa var instada orayı tavsiye ederim) Birden düşüyorsa birden de yükselebilir moralinizi bozmayın, stres hormonları çok etkiliyor unutmayın. Okuduğum makalenin ilgili kısmını paylaşıyorum:”Yabancı uygulamada, sık sık AMH düzeyini artırabilir diyet takviyeleri kullanılır. Bu tedavi ve özel bir diyet eşliğinde. Örneğin, arı sütünün ve propolisin (arı ürünleri) vücut üzerinde olumlu bir etkiye sahip olduğu ve kavramaya katkıda bulunduğuna dair bir algı vardır. Bu ürünlerin vücut üzerinde güçlendirici bir etkiye sahip olduğu ve zaten varolan bir gebelik sırasında emzirmeyi artırdığı kanıtlanmıştır. Her durumda, bir uzman bir karar vermeli ve uyuşturucu yazmalıdır.” çeviri çok iyi olmadığından uyuşturucuyla neyi kastediyorlar pek anlamayanda özet olarak arı sütü ve propolis önemli.Merhaba.ilgine teşekkürler.ilk denemem de tüp bebek tuttu.antalya merkezde yaşıyorum.4 aylık düştü.adam beni öyle kirtaj yapmış ki ardından 4 tüp bebek denemesinden sonra herşey anlaşıldı.yapışıklık böbreklere kadar.rahim komple yapışık.tüpkerin için sıvı girmiş hidrosalpenx.2 tüpüm de alınmak zorunda kaldı.kaç kere histereskopi laproskopi ameliyat oldum.hatta bir denemem ankara da recai papuçcu ysptı.zaten rahimi düzelten kişi de o ankarada da tutmadı.sonra daha 1 ay önce denedim 1 yumurta 2b çıktı.her zaman 4 yumurtam çıkardı.o ds tutmayınca.hocam amh tekrsr istedi onu da bugğn amh kiti olan bir labratuara gittim.o makina pahalı olduğu için antalya da sadece o labratuarda var.orda da 0.03 çıktı.moralim alt üst oldu.sence bu akapunktur işe yarar mı ? Balık yağı + çörek otu + arı sütü doğal +doğal bal + doğal polen + solgar quenzium qh 10 + biesteron (5 kutu bitirmeme rağmen hala inanmadığım ilaç ) +kefir +promotil women + incir (bunu hep yemeye çalışıyorum +lifli kıdalar tüketip baklagil,brokoli vb şeyler yapsam acaba yükselir mi ?yardımcı olursan çok sevinirim.kafam allak bullak.öteki ay amh tekrarlıcam.0.73 5 ay önce verdim bir anda bu kadar nasıl düşer.40 yaşındayım.çok şeyler atlattım.pes etmedim.bir kere hamileliği yaşadım hep üstüne gittim.sonuç elde edemedim.özel bir yerden arı sütü ve polen buldum güney doğu bölgrsinden.akapunktur için antalya da acaba en iyi kim onı da bilmiyorum.denemelimiyim ?
Evet bende epey araştırma sonucunda sipariş verdim biran önce başlayıp öteki ay tekrar amh testi istedi hoca.eşimin akrabası tanıdığı siirt pervari ilçesinde bal işi ile uğraşıyor.ona danıştık.çok an çok azmış fakat yeni mahsul ve doğal bal polen ve arı sütü sipariş ettim.inşallah iyi gelecek.bakalım.akapunktur da araşyırıyorım.bu sefer tedavi öncesinde akapunktur da denicem.denemediğim birşey kalmadı.quenzim Qh10 biesteron sipariş ettim.omega 3 pek faydası yokmuş ama onu da sipariş ettim.hrrşey çocuk için.inşallah emeğim boşa gitmez.yeme içme alışkanlığım evde ki damacanayı bile cam damacana ile evde tüm plastikleri ihtitacı olanlara vericem.heeşeyi değiştircem şu saatten sonra.bu protokol önemli amh çok zayıfArı sütü ve polen deyince araştırdım yabancı bir makaleyi çevirmişler , amh için arı sütü ve propolis yazılmış. Ama polen de çok faydalıdır onu da kesmeyin. Güvenirliğinden emin olduğunuz yerden almak çok önemli bu ürünlerde (@arilikta_bir_gün diye bir sayfa var instada orayı tavsiye ederim) Birden düşüyorsa birden de yükselebilir moralinizi bozmayın, stres hormonları çok etkiliyor unutmayın. Okuduğum makalenin ilgili kısmını paylaşıyorum:”Yabancı uygulamada, sık sık AMH düzeyini artırabilir diyet takviyeleri kullanılır. Bu tedavi ve özel bir diyet eşliğinde. Örneğin, arı sütünün ve propolisin (arı ürünleri) vücut üzerinde olumlu bir etkiye sahip olduğu ve kavramaya katkıda bulunduğuna dair bir algı vardır. Bu ürünlerin vücut üzerinde güçlendirici bir etkiye sahip olduğu ve zaten varolan bir gebelik sırasında emzirmeyi artırdığı kanıtlanmıştır. Her durumda, bir uzman bir karar vermeli ve uyuşturucu yazmalıdır.” çeviri çok iyi olmadığından uyuşturucuyla neyi kastediyorlar pek anlamayanda özet olarak arı sütü ve propolis önemli.
Ayrıca ilgine teşekkürler cnm.araştırmışsın benim için.çok saol.ellerin dert görmesin.tekrar tekrar teşekkürlerArı sütü ve polen deyince araştırdım yabancı bir makaleyi çevirmişler , amh için arı sütü ve propolis yazılmış. Ama polen de çok faydalıdır onu da kesmeyin. Güvenirliğinden emin olduğunuz yerden almak çok önemli bu ürünlerde (@arilikta_bir_gün diye bir sayfa var instada orayı tavsiye ederim) Birden düşüyorsa birden de yükselebilir moralinizi bozmayın, stres hormonları çok etkiliyor unutmayın. Okuduğum makalenin ilgili kısmını paylaşıyorum:”Yabancı uygulamada, sık sık AMH düzeyini artırabilir diyet takviyeleri kullanılır. Bu tedavi ve özel bir diyet eşliğinde. Örneğin, arı sütünün ve propolisin (arı ürünleri) vücut üzerinde olumlu bir etkiye sahip olduğu ve kavramaya katkıda bulunduğuna dair bir algı vardır. Bu ürünlerin vücut üzerinde güçlendirici bir etkiye sahip olduğu ve zaten varolan bir gebelik sırasında emzirmeyi artırdığı kanıtlanmıştır. Her durumda, bir uzman bir karar vermeli ve uyuşturucu yazmalıdır.” çeviri çok iyi olmadığından uyuşturucuyla neyi kastediyorlar pek anlamayanda özet olarak arı sütü ve propolis önemli.
Rica ederim canım ne demek inşAllah hayırlısıyla artar değerin. Çok düşük değerlerle de hamile kalanlar olabiliyor ama her şey Allah ın takdir bi yerde. Sen elinden geleni yapıyorsun Rabb im tez zamanda hayırlısıyla nadin eder inşAllahAyrıca ilgine teşekkürler cnm.araştırmışsın benim için.çok saol.ellerin dert görmesin.tekrar tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?