2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

merhaba bende tedaviden önce ön hazirlik için doktorumun verdiği multivitamin, antioksidan ve dhea kullaniyorum ay sonu adet olunca yumurta toplama için gidecegim fakat 2 3 gunden beri karnimda çekilmeler batmalar var ilaclardan olabilir mi acaba?

Canlarım bugün donmus tedavisi başladı 19unda kontrol dedi Dr büyük ihtimalle 29u transfer olur dedi bakalım Rabbim yüzümüzü güldürsüm inşallah hepimizin

Selam kızlar bende devlette tedavi görüyorum. Devlette kaç yumurta toplanıyor bilgisi olan var mı?
Merhaba bu vücudunuza bağlı kaç yumurta oluşursa ilaçlarla o toplanıcak. 1 de olabilir 20 de. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Cnm vitaminlerini paylaşırmsn cnm çok merak ediorum, neden dondurulmuşu cnm tercih etti?
Amh değerim 5.52 olduğu için polikistik var mı dedi bugüne kadar çok doktor gezdim kimse polikistik over demedi sadece bi kere bi doktor yumurtalıkların çok az polikistik yapısı var dedi tamam o zaman dondurulmuş dedi direk muayene olmadım bile onu anlamadım açıkçası
Eşime : Neofertil M60
Bana :Omepa-Q10 ve Previt Positive

Amh değerim 5.52 olduğu için polikistik var mı dedi bugüne kadar çok doktor gezdim kimse polikistik over demedi sadece bi kere bi doktor yumurtalıkların çok az polikistik yapısı var dedi tamam o zaman dondurulmuş dedi direk muayene olmadım bile onu anlamadım açıkçası
Eşime : Neofertil M60
Bana :Omepa-Q10 ve Previt Positive
Merhaba canım.benimde yumurtalaraımın polikistik yapısı var.yani çok fazla yuöurta olması.ama bu durum hamileliğe engel feğil tabi adetlerın düzenliyse.bende dondurulmuş yaptırıyorum çünkü çok fazla yumurtam oldu bu da bir riskmiş...bn yumurtalarım alındıktan donra baya ağrı çektim ağrı kesici bile fayda etmedi 1hafta istirahat vermişti doktor.ani hareketler yapma ağır kakdırma falan demişti yumurtaların ters donebilir diye söylemişti...bi yandanda iyi birşey bu çünkü yumurta sıkıntısı yok...

Back
X