2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Cnm opum iyi geçti 2.günü şişlik oldu bol bol su içtim eser kalmadı cnm, bni crinone jel maff edio rahin agzım hep kanayan sivilcelerle doluo çok agrı çekiorm düzgün yürüyemiorm bile ama doktor çare yok dedi, kullancan en etkili crinone jel miş, bnm de 3tane var bakalım yarın 4.gün transfer olabilirsin dedi heyecanla bekliorm...

Cnmm ohhhh sen rahatladın bebişlerini aldın geldin hadi hayırlı ugurlu olsun güsel haberler ver bize heyecanlı bekleyiş başladı desene...

Ah canım ...sivilceler crinoneden dolayımı yoksa jelden once vardıda jel tetikledı ?

Bende bahçeci Diyarbakır da arkadaşlar insallin hepimiz pozitif te görür 8 ayı beraber geciririz

Merhaba bende Bahçeci Diyarbakır da tedavi gördüm şimdi gebelik takiplerine gidiyorum. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız

Aynen git canım bazı tahliller adetin ikinci günü yapılır gerekirse acilde yaparsin
Saat 3 te adet oldum işten izin alıp kostur kostır gittim 4 e bes vardı tüp bebek merkezi öğlene kadar calısıyormus ordaki sekretere söyledim oda paZartesi sabahtan gel dr birşey söyler mutlaka dedi. O kadar hevesim kırıldıkı aşılamada da böyle olmustum günlerce yumurta takibine gittim asılama yapılacagı sırada olmaz dediler cok üzülmüştüm demek o ki bir yola cıkıyorsun binbir ümitle heyecanla ama böyle daha baştan aksilikler olunca ümitsizliğe kapılıyorsun. Caresi var gibi gözüken seylerde nasip kısmet meselesi vardır bir hayır diyorum ne deyim. Sizelere dua ediyorum insallah transfer sonuclarınız hep olumlu olur Rabbim o seviyeye getirdiyse İnsallah verecektir. ❤️

Saat 3 te adet oldum işten izin alıp kostur kostır gittim 4 e bes vardı tüp bebek merkezi öğlene kadar calısıyormus ordaki sekretere söyledim oda paZartesi sabahtan gel dr birşey söyler mutlaka dedi. O kadar hevesim kırıldıkı aşılamada da böyle olmustum günlerce yumurta takibine gittim asılama yapılacagı sırada olmaz dediler cok üzülmüştüm demek o ki bir yola cıkıyorsun binbir ümitle heyecanla ama böyle daha baştan aksilikler olunca ümitsizliğe kapılıyorsun. Caresi var gibi gözüken seylerde nasip kısmet meselesi vardır bir hayır diyorum ne deyim. Sizelere dua ediyorum insallah transfer sonuclarınız hep olumlu olur Rabbim o seviyeye getirdiyse İnsallah verecektir. ❤️
Hersey de var bir hayih canım rabbim nasip etsin inşallah bu yolda bizimle olsun inşallah

merhaba benimde sakarya doktorunuz kim acaba?
Aaa ne kadar güzel rabbim hayrlisi olsun insallah... canm ben daha henuz tedaviye baslamadm regl 2 gunu bekliyorm allahin izniyle. Ama gidecegim hastane korucuk egitim arastrma. Yannda acilan ek bina korucuk Kampüs tup bebek merkrzi merkezi diye geciyo. Senin tedavi gördüğün hastanese neresi canm?

Aaa ne kadar güzel rabbim hayrlisi olsun insallah... canm ben daha henuz tedaviye baslamadm regl 2 gunu bekliyorm allahin izniyle. Ama gidecegim hastane korucuk egitim arastrma. Yannda acilan ek bina korucuk Kampüs tup bebek merkrzi merkezi diye geciyo. Senin tedavi gördüğün hastanese neresi canm?
Benim devlet yani sizin ozel mi

Back
X