2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
Var gibi canm

Kızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
Canım var gibi. Kandan da baktır bence. Kesin belli olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Topigimizin ilk bebişe olacak inşallah :halay::KK9:

Canım bu erken gebelik testi mi
Var gibi görünüyor
Erken yapmışsın ama bence var
Ay hadi darısı başıma inş

İnşallah var bence çok erken Ama benimde transfer Pazartesi oldu belirtin var mı hiç

Evet belirtin var mı hiç
Benim de Pazar günü oldu transferim ben de dün test yaptım ama çıkmadı
Erken dediler çıkmaz dediler
Senin çıkınca ümitsizliğe kapıldım

Cnmm gözünaydın gayet net var cnm hadiii gelsinnnnn hamişlerrrrrr:anneadayı::halay::KK200:

Back
X