- 2 Aralık 2015
- 4.556
- 18.566
- 208
- Konu Sahibi cocukoloji
Dualarım seninle canım benimAmin amin çok amin
Dua edin nolur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarım seninle canım benimAmin amin çok amin
Dua edin nolur
İnşallah canım kalbini ferah tut herşey güzel olsun gönlünce olsun7.günüm ama inş yükselmiştir
Canm ilaclara ne kadar ucret odedin solermisin... sormayi untmusum sanainsallah hepimizin tutar canim 25 yasindayim canım sen
Merhaba, hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Ben de şubat ayında ilk tüp bebek deneyimini yaşıcam muhtemelen. Kadın doğum doktoru bir arkadaşım Memorial ve Amerikan Hastanesi ekibini önerdi. Konuya çok yabancı olduğum için tüp bebek aşamaları konusunda oldukça tedirginim. Şehir dışından git- gel yapıcaz.. hepimiz için hayırlısı olsun.Amin amin çok amin
Dua edin nolur
Merhaba, hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Ben de şubat ayında ilk tüp bebek deneyimini yaşıcam muhtemelen. Kadın doğum doktoru bir arkadaşım Memorial ve Amerikan Hastanesi ekibini önerdi. Konuya çok yabancı olduğum için tüp bebek aşamaları konusunda oldukça tedirginim. Şehir dışından git- gel yapıcaz.. hepimiz için hayırlısı olsun.
Evet canım gidiyoruz şimdi
Ayyy çok heyecanlı :) İnşallah güzel haberler alırsınız. İnşallah bir gün de bizler bu heyecanı paylaşabiliriz burada :)
Cnmmm bol bol meyve ye diolar bagırsaklar rahatlasın şişlik olmasn diye hemşireler sölemişti bol su bideKizlar trensfer sonrasi 2. Gunum asiri gaz ve karnimda ara ara sizi var sanki neden olur acaba bilgisi olan varmi
Cnmmmm güsel haberler beklioruzzzzAmin amin çok amin
Dua edin nolur
Naptın canım verdin mi kanEvet canım gidiyoruz şimdi
Nihan üzülme lütfen rabbim herşeyin hayırlısını versin ama beklemek lazım sanki biraz 10 gün ver artık ne görürsen belki büyük bir süpriz olurCanım 6.5 çıktı
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Aaaaa doktorunla konuştnmu cnm gebelik var, ama ndn yavaş ilerlio diye sormk lazım..Canım
Dün 6.gündü 4.4
Bugün 7.gün 6.5 olmuş
Yavaş ilerliyor sonu mutlu olabilir mi bilemedim
Korkuyorum
Testi yapan yer ne dediler?Canım 6.5 çıktı
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Normalde test günün ne zamandı canımCanım
Dün 6.gündü 4.4
Bugün 7.gün 6.5 olmuş
Yavaş ilerliyor sonu mutlu olabilir mi bilemedim
Korkuyorum
Cnmmm bol bol meyve ye diolar bagırsaklar rahatlasın şişlik olmasn diye hemşireler sölemişti bol su Canim yemege calisiyorum ama bilemedim arada karnimda batmalar falan olmaya basladi arada cok az batma oluyor ve geciyor gaz sancisimi acaba