2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Amin amin çok amin
Dua edin nolur
Merhaba, hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Ben de şubat ayında ilk tüp bebek deneyimini yaşıcam muhtemelen. Kadın doğum doktoru bir arkadaşım Memorial ve Amerikan Hastanesi ekibini önerdi. Konuya çok yabancı olduğum için tüp bebek aşamaları konusunda oldukça tedirginim. Şehir dışından git- gel yapıcaz.. hepimiz için hayırlısı olsun.

Merhaba, hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Ben de şubat ayında ilk tüp bebek deneyimini yaşıcam muhtemelen. Kadın doğum doktoru bir arkadaşım Memorial ve Amerikan Hastanesi ekibini önerdi. Konuya çok yabancı olduğum için tüp bebek aşamaları konusunda oldukça tedirginim. Şehir dışından git- gel yapıcaz.. hepimiz için hayırlısı olsun.

Canım senin de şimdiden Allah’ım işlerinizi kolaylaştırsın
İki hastane hakkındada pek bilgim yok
Ben de sürekli şehir dışından gidip geldim
Kış günü daha zor oldu ama Allah’ım inş nasip eder
Hiç telaş etme hiç zorluğu yok tedavi sürecinin
Biraz sabır istiyor o kadar

Teşekkür ederim amin, sizin yumurta takibinizi tüp bebek merkezindeki doktorunuz mu yaptı? Yoksa yaşadığınız şehirdeki başka bir doktor mu? Benim bulunduğum şehirdeki bir doktor Amerika’nda eğitimini aldığı için takibini ben yaparım dedi, diğer türlü çok fazla git-gel olması gerekicekmiş. Bize de mantıklı geldi.. ama bazı merkezlerin takibini de kendilerinin yapmak istediklerini, başkalarının takibini kabul etmediklerini duydum..

Evet gaz sancısı bndede oluo, ama mutlaka yediklerine dikkat et, çnkü kullandgmz ilaçlar kabızlık yapıo ve karın şişio çok gaz oluo çok skıntı oluo baştan önlemini al cnm

Back
X