2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Merhaba kızlar dün transferim gerçekleşti bugün ilk günümüz opudan sonra 9 yumurtam işlem görmüştü ama 7 si dollenmısti ikinci gün aradıklarında 3 ünün gelişiminin gerilediğini 4 tanesinin iyi gittiğini ama 3.gün transfer yapılacağını söylediler dün 3 .gündü gittik ve embriyolog 2 sinin daha gelişimini yavaslattıgını söyledi 2 tane çok sağlıklı embriyo olduğunu ve ikisinide transfer edilip edilmeyecegini sordu bende istedim doktorum da ikisinin de koyulmasından yanaydı 5 dakika surmemıstır bile transfer işlemim herşey yolunda gitti idrara çok sıkışık olduğum için odaya geldikten 10 dakika sonra lavaboya gittim hastaneden taburcu olana kadar 3 kez daha gittim kesinlikle ıkınmadım. Başka şehirden gidiyorduk araba biraz sarstı 3 saat sonra evdeydim eve gidince de meyve yedim kivi ananas portakal mandalina hemşirede bunları yememın rahimi kalınlastırmaya yardımcı olduğunu söyledi kabak çekirdeği ve hurma da var tabi iiçinde. Evde dinleniyorum hep uzanıyorum oturuyorum hiç bişey yapmıyorum sıkıldıkça evin içinde dolanıyorum yatıp kalkmama dikkat ediyorum ani hareketlerle dönmemeye özen gösteriyorum acı yemekten kacınıyorum. Şimdilik yaptıklarım bu kadar bakalım bugün ne olacak :)
Ikimiz aynı gün transfer olmuşuz canim.bende 2 satlik yoldanngeldim transferden sonra denizliden aydina.ama benim bir yumurtam vardı ve o transfer edildi.3.gün embriyorsu.senin ilk tedavimi

Yani Çarşamba serum var serumdan önce yapacağım negatif ise boy boşuna serum takmayayım zaten 9 gün olacak

Ne serumu canım
Ben sadece jel ve folik asit kullanıyorum
Tedavide de sadece gonal f kullandım
Önceki denememde bi ton iğne hap vardı
Ama bu seferki az oldu
Serum ne için acaba

Serum vücut direnci için tutana kadar haftada bir kere iki defa yaptım yani CD 56 diye bir test varda vücutta ki katil hücreleri buluyor ben onu yaptım temiz ama çok fazla negatifim var o yüzden doktor tedbir olsun diye serum veriyor içeriğin %80 balık yağı nerde tedavi görüyorsun

Serum vücut direnci için tutana kadar haftada bir kere iki defa yaptım yani CD 56 diye bir test varda vücutta ki katil hücreleri buluyor ben onu yaptım temiz ama çok fazla negatifim var o yüzden doktor tedbir olsun diye serum veriyor içeriğin %80 balık yağı nerde tedavi görüyorsun

Hımm
Doktorum hiç böyle bişiyden bahsetmedi
Anatolia hakan hocaya gittim
Senin nerdeydi

Hımm
Doktorum hiç böyle bişiyden bahsetmedi
Anatolia hakan hocaya gittim
Senin nerdeydi
Bahçeci Fulya gidiyorum da benim sebepsiz infertilite yaşım 32 bugüne kadar hiç sağlık problemim bulunmadı tüm embriyolar beşinci güne gidiyor genetikten temiz geliyor,Era,cd56 ve histeroskopi tüm tahliller yapıldı temiz ama olmuyor garantiye almak içim serum yani

Bahçeci Fulya gidiyorum da benim sebepsiz infertilite yaşım 32 bugüne kadar hiç sağlık problemim bulunmadı tüm embriyolar beşinci güne gidiyor genetikten temiz geliyor,Era,cd56 ve histeroskopi tüm tahliller yapıldı temiz ama olmuyor garantiye almak içim serum yani

Yaş ve tanımız ayni
Bizim de hiç bir problemimiz yok
4 buçuk yıldır evliyim ama hiç hamile kalamadım
Nasip kısmet diyoruz haYırlısı olsun diyoruz
Beklemesi çok zor
Ankarada mi yaşıyorsun
Çalışıyor musun

Yaş ve tanımız ayni
Bizim de hiç bir problemimiz yok
4 buçuk yıldır evliyim ama hiç hamile kalamadım
Nasip kısmet diyoruz haYırlısı olsun diyoruz
Beklemesi çok zor
Ankarada mi yaşıyorsun
Çalışıyor musun
İstanbul’da yaşıyorum çalışıyorum özel bir şirkette saha satıştayım yani hayatım hep araba kullanmak o yüzden rapor alıyorum transfer süreçlerin de sen nerdesin nerde çalışıyorsun

İstanbul’da yaşıyorum çalışıyorum özel bir şirkette saha satıştayım yani hayatım hep araba kullanmak o yüzden rapor alıyorum transfer süreçlerin de sen nerdesin nerde çalışıyorsun

Bende özel bi satış şirketindeyim
Saha da değilim
İçerdeyim
İşler benziyor gibi geldi
Şirket ne üzerine Peki

Back
X