- Konu Sahibi cocukoloji
Canım normali Salı günü
Ben erken yaptım dayanamayıp
İnş ilerler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi yapan yer ne dediler?
Korkma canim.zaten normalde iki güne iki katı olması lazım.yani senin dün 4.4 olunca yarın 8.5 felan olması lazim.eee bugün 6.5 yarina 8.5 olur yani.buarada matematik öğretmeniyim yani şaşmaz hesabim:)))Canım
Dün 6.gündü 4.4
Bugün 7.gün 6.5 olmuş
Yavaş ilerliyor sonu mutlu olabilir mi bilemedim
Korkuyorum
Aaaaa doktorunla konuştnmu cnm gebelik var, ama ndn yavaş ilerlio diye sormk lazım..
Korkma canim.zaten normalde iki güne iki katı olması lazım.yani senin dün 4.4 olunca yarın 8.5 felan olması lazim.eee bugün 6.5 yarina 8.5 olur yani.buarada matematik öğretmeniyim yani şaşmaz hesabim:)))
Insallah iyi olur bence articaktir canim stres yapma kendineBi de Salı günü veririm
İnş çıkar Allah’ım
Hayatımda gördüğüm en yüksek değer 6.5
Bu bile nasıl heycanlandırıyo
Insallah iyi olur bence articaktir canim stres yapma kendine
Nihna bekle bence ama morel bozma şimdi biraz araştırdım yavaş başlayıp ilerleyenler var bekleyelim
Kizlar trensfer sonrasi 2. Gunum asiri gaz ve karnimda ara ara sizi var sanki neden olur acaba bilgisi olan varmi
Benim deee aynı gün transfer olmuşuz. Rabbim olumlu hayırlı sonuçlar almayi nasip etsin inşallah . yatıyor musunuzNormal diye biliyorum, bende de aynıso oldu. Transferin 3.günündeyim. Transferi sayarsak 4. İlk 3 gün aşırı gaz vardı, bugünde karnım şiş gibi. Güzel sonuçlar alalım inşAllah
Benim deee aynı gün transfer olmuşuz. Rabbim olumlu hayırlı sonuçlar almayi nasip etsin inşallah . yatıyor musunuz
Üzülme canım katlanıyor sonuçta istenilen değere gelmezse ilaçlarla falan takviye ediyorlarmışCanım normali Salı günü
Ben erken yaptım dayanamayıp
İnş ilerler
Insallah cnm senin kacinci gun embriyosuNormal diye biliyorum, bende de aynıso oldu. Transferin 3.günündeyim. Transferi sayarsak 4. İlk 3 gün aşırı gaz vardı, bugünde karnım şiş gibi. Güzel sonuçlar alalım inşAllah
Evet ben yatiyorum ilk 3 gun dr oyle dedi sonrasi normal hayata donebilirsin dedi ama ben yinede isden de izin aldim :)Benim deee aynı gün transfer olmuşuz. Rabbim olumlu hayırlı sonuçlar almayi nasip etsin inşallah . yatıyor musunuz
Sen neler yapiyorsun nasil geciriyorsun zamani birde kacinci gun embriyosu senin dondurulmusmuyduBenim deee aynı gün transfer olmuşuz. Rabbim olumlu hayırlı sonuçlar almayi nasip etsin inşallah . yatıyor musunuz
Insallah cnm senin kacinci gun embriyosu
Tabiki nasip isi ama isde ne kadar iyi olursa o kadar da sansli oldugumuzu dusunup motive oluyoruz yoksa biz yolunda bulunuyoruz takdir Rabbimden ona ne şüpheBenim 6.gün embriyosu tatlım.. Aslında günü falan boşverelim ya nasibimizde var ise olur, inşAllah nasibimizde vardır..
Tabiki nasip isi ama isde ne kadar iyi olursa o kadar da sansli oldugumuzu dusunup motive oluyoruz yoksa biz yolunda bulunuyoruz takdir Rabbimden ona ne şüphe
Valla film.izliyorum hep sıkıldım ama.3.gün embriyosu benim.hep yattın mi.ben evde yine biraz is yaptım hafif salata felanSen neler yapiyorsun nasil geciriyorsun zamani birde kacinci gun embriyosu senin dondurulmusmuydu