2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Canım normali Salı günü
Ben erken yaptım dayanamayıp
İnş ilerler

Canım
Dün 6.gündü 4.4
Bugün 7.gün 6.5 olmuş
Yavaş ilerliyor sonu mutlu olabilir mi bilemedim
Korkuyorum
Korkma canim.zaten normalde iki güne iki katı olması lazım.yani senin dün 4.4 olunca yarın 8.5 felan olması lazim.eee bugün 6.5 yarina 8.5 olur yani.buarada matematik öğretmeniyim yani şaşmaz hesabim:)))

Insallah iyi olur bence articaktir canim stres yapma kendine

İnş artar
Artık ben de hamileyim demek istiyorum
O mutluluğu sonuna kadar yaşamak istiyorum
Allah’ım hepimize yaşatsın bu mutluluğa
Sonra başka bi topikte bebeklerimize isim düşünelim
Nolur Allah’ım

Kizlar trensfer sonrasi 2. Gunum asiri gaz ve karnimda ara ara sizi var sanki neden olur acaba bilgisi olan varmi

Normal diye biliyorum, bende de aynıso oldu. Transferin 3.günündeyim. Transferi sayarsak 4. İlk 3 gün aşırı gaz vardı, bugünde karnım şiş gibi. Güzel sonuçlar alalım inşAllah

Normal diye biliyorum, bende de aynıso oldu. Transferin 3.günündeyim. Transferi sayarsak 4. İlk 3 gün aşırı gaz vardı, bugünde karnım şiş gibi. Güzel sonuçlar alalım inşAllah
Benim deee aynı gün transfer olmuşuz. Rabbim olumlu hayırlı sonuçlar almayi nasip etsin inşallah . yatıyor musunuz

Benim deee aynı gün transfer olmuşuz. Rabbim olumlu hayırlı sonuçlar almayi nasip etsin inşallah . yatıyor musunuz

Amiiinnnnn. Cümlemize inşAllah, Bazen yürüyorum, bazen yatıyorum, bazen kahvaltı hazırlıyorum :) kendimi kasmadan ani hareket yapmadan yavaş yavaş. Sanki hasta olucakmısım gibi ağrım var, senin ne zaman test günün arkadasım

Benim 6.gün embriyosu tatlım.. Aslında günü falan boşverelim ya nasibimizde var ise olur, inşAllah nasibimizde vardır..
Tabiki nasip isi ama isde ne kadar iyi olursa o kadar da sansli oldugumuzu dusunup motive oluyoruz yoksa biz yolunda bulunuyoruz takdir Rabbimden ona ne şüphe

Tabiki nasip isi ama isde ne kadar iyi olursa o kadar da sansli oldugumuzu dusunup motive oluyoruz yoksa biz yolunda bulunuyoruz takdir Rabbimden ona ne şüphe

İnşAllah cümle isteyen arkadaşlarım içleri sıra bende güzel haberler alırız. Bazen test yapsam mı acaba diye düşünüyorum. Test günüm 22 ocak. Hem doğum günüm, hem adet günüm..

Back
X