2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Merhaba arkadaslar benimde test tarihim 23 ocak insallahhh haftaya hepimiz hamile olarak gireriz bendede hic belirti falan yok , hepiniz bi sey demissiniz ama bende hic bi sey yok ama hep olumlu düsünmeye calisiyorum bu defa olcak diye ,benimde 4. denemem , insallahhh hepimiz güzel sonuclar aliriz cok duâ ediyorum
Aynı gün test tarihimz cnm bgn 6.gün sag sol kasıgım sızım sızım okdr

9nu bilmiyorum canim degerler konusunda pek fikrim yok ama bi yazida okudum cift transferde bi tanesi bozuksa rahim onu uzaklastirirken diger saglam olanida uzaklastiriyormus ben cift embriyo transfer oldum bu denememde dr istegi uzere ama bunu yeni okudum biraz sasirdim dr. Sorucam ama sonucdan sonra simdi beklemedeyim sende hayilisiyla kucagina al sahlikla insallah hayirli evlat olsun canim
bende ilk.kez tup bebek yapicm. ama bende 2 tane yumurta isticm cnm. bu yazdigina cok sasirdm

Kızlar benim.transferin 7.günü ve transfer günü bile hastaydım hapşırık öksürük kuru oksuruk .bisi olmaz dedi doktor inşallah rabbime emanet emriyolarimiz.sinab olmuş da sınav sonucu bekler gibiyiz.az kaldı inşallah hayırlısıyla pozitifleri görüp sağlıkla kucagimiza alırız bu transferle insalah
Ay canım amin inşallah hicbirsey olmaz. Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin inşallah :dua::dua:

bende ilk.kez tup bebek yapicm. ama bende 2 tane yumurta isticm cnm. bu yazdigina cok sasirdm
Bende 2 embriyo transferi yaptirdimsuan test gunu bekliyorum bi yazida okudum ama dogrulugunu bilemiyorum transfer oncesi olsaydi dr istisare edebilirdim ama benim icin gec sen gorusursun cnm dogruluk payi nedir bilmiyorum

Kızlar selam, bugun transferimin 10. Günü, idrar testi yapmadım bu sabah kan verdim ama kan sonucu 3 saat sonra çıkacak ( Almanya’da test işleri biraz yavaş işliyor) hepinizin duasını bekliyorum. Rabbim hepimizin önce karnında, sonra kucağında gördürsün. Rabbim bu çektiğimiz sıkıntıları unuttursun hepimize inşallah. dualarınızı bekliyorum canlarım :)

Kızlar selam, bugun transferimin 10. Günü, idrar testi yapmadım bu sabah kan verdim ama kan sonucu 3 saat sonra çıkacak ( Almanya’da test işleri biraz yavaş işliyor) hepinizin duasını bekliyorum. Rabbim hepimizin önce karnında, sonra kucağında gördürsün. Rabbim bu çektiğimiz sıkıntıları unuttursun hepimize inşallah. dualarınızı bekliyorum canlarım :)
Hadi hayırlı haberlerin olsun

Hadi inşallah seninle beraber bizde teker teker paylasiriz sevincimizi burda :) inşallah güzel haberlerle donersin canım

Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de bugün 5. Günüm ve kuru öksürükten ölüyorum. Doktorumu aradim hicbir ilac kullanma balli ilik su ic dedi. Kendim için değil de inşallah bebisim tutunmustur da ona zarar gelmesin diye çok korkuyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Çok geçmiş olsun canım :dua:
Rabbim ol derse herşey olur bende antibiyotik kullanıyorum ona rağmen hiç etki görmedim 1 haftadır Allahtan hayırlısı inşallah hepımızede geçmiş olsun inşallah bebişlerim tutunmustur banada boşuna evham yapıyorumdur

Rabbim ol derse herşey olur bende antibiyotik kullanıyorum ona rağmen hiç etki görmedim 1 haftadır Allahtan hayırlısı inşallah hepımızede geçmiş olsun inşallah bebişlerim tutunmustur banada boşuna evham yapıyorumdur
Çok geçmiş olsun inşallah tutunmuştur. Bütün dualarımız onlar için rabbim kabul etsin yüzümüze gülsün :dua:

Merhaba buradaki herkesin en büyük dilegidir benim de 9. denemem umarim hepimizin duasi kabul olur...
allah hepimize nasip etsin inşallah sende çok uğraşmışsın Rabbim mükafatını versin inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evladını kavuşursun inşallah peki canım önceki 8 denemede hiç pozitif olmadı mı hepsine sıfırdan mı başladın çok yorulmussun Rabbim emeklerinin karşılığını boş bırakmasın

Back
X