2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kozlar, 10. Gün kan testim 74 geldi, Rabbim hepinize yaşatsın inşallah, ama tabii erken olduğu için yine de pek sevinemiyoruz , ptesi tekrarlayacağız kan testini, 2 hafta sonra da doktor randevusu rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
Tebrikler canım allah tamamına erdirsin.kacinci gün embriyosuydu

Kozlar, 10. Gün kan testim 74 geldi, Rabbim hepinize yaşatsın inşallah, ama tabii erken olduğu için yine de pek sevinemiyoruz , ptesi tekrarlayacağız kan testini, 2 hafta sonra da doktor randevusu rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah hepimizin
Maşallah canım allah tamamına erdirsin. Kaçıncı gun embriyosuydu.

Kozlar, 10. Gün kan testim 74 geldi, Rabbim hepinize yaşatsın inşallah, ama tabii erken olduğu için yine de pek sevinemiyoruz , ptesi tekrarlayacağız kan testini, 2 hafta sonra da doktor randevusu rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah hepimizin
Canımm çok sevindim aksam hepimiz için dua ettim Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın inşallah. Saglicakla gelsin inşallah minik mercimek kendine cook dikkat et ❤

Kuzular ben geldim
Hala beklemedeyim
Lekelenmem var ama aşırı değil
Adet olamadım
Yarın tekrar beta baktıracam
Ya geç tutunma falan olur mu ki
Kafamda deli sorular
Bugün transferin 11.günü
Dün 7.7 idi değerim

Kimlerin kaç günü kaldı kimler poZitif sonuç aldı S sinsirella2 yı biliyorum Zaten inş tamamına erecek
Biri daha vardı sanırım
Allah’ım gün sayan herkese mutlu haberler almayı nasip etsin

Kızlar selam, bugun transferimin 10. Günü, idrar testi yapmadım bu sabah kan verdim ama kan sonucu 3 saat sonra çıkacak ( Almanya’da test işleri biraz yavaş işliyor) hepinizin duasını bekliyorum. Rabbim hepimizin önce karnında, sonra kucağında gördürsün. Rabbim bu çektiğimiz sıkıntıları unuttursun hepimize inşallah. dualarınızı bekliyorum canlarım :)

A.slm hadi insallahhh Hayirli haberler ver ,bn heyecanlandim insallahhh

Ay pardon bunu görmedim Hayirli olsun :anneadayı:insallahhh geriside gelir ,allahim hepimizin yüzünü güldürsün

Rabbim ol derse herşey olur bende antibiyotik kullanıyorum ona rağmen hiç etki görmedim 1 haftadır Allahtan hayırlısı inşallah hepımızede geçmiş olsun inşallah bebişlerim tutunmustur banada boşuna evham yapıyorumdur

Gecmis olsun insallahhh tutmuslardir şu cuma gecesi hürmetine duâlarimiz kabul olsun .

Gözün aydın canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun :anneadayı:

Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz nasil geciyor zaman bennedense bugun cok karamsarim sanki olmadi gibi hissediyorum bugun kan verdim 6. Gun sonuc yarin cikicakmis net olmasada biraz belli olur sanki yada onun bi korkusu bilemedim:(

Kuzular ben geldim
Hala beklemedeyim
Lekelenmem var ama aşırı değil
Adet olamadım
Yarın tekrar beta baktıracam
Ya geç tutunma falan olur mu ki
Kafamda deli sorular
Bugün transferin 11.günü
Dün 7.7 idi değerim

Kimlerin kaç günü kaldı kimler poZitif sonuç aldı S sinsirella2 yı biliyorum Zaten inş tamamına erecek
Biri daha vardı sanırım
Allah’ım gün sayan herkese mutlu haberler almayı nasip etsin
Nihna değer biraz geç düşer tabi rabbim ol derse de kimse duramaz önünde hem Sağlık için gende netleştirmek için bir kan ver bakalım ne olacak

Kızlar ben de bu ay aşılama oldum ve malesef olmadı, mart gibi tüp bebek düşünüyorum ama bir kac sorum var. Transfer sonrası işten izin almam gerekir mi? Hem kontroller hem yumurta toplama bir de transfer sonrası izin cok zorlayacak gibi beni. Bir de kimse bilsin istemiyorum annem bile. Bu mumkun mu? Surec biraz yorucu sanki.

Ca
Kızlar ben de bu ay aşılama oldum ve malesef olmadı, mart gibi tüp bebek düşünüyorum ama bir kac sorum var. Transfer sonrası işten izin almam gerekir mi? Hem kontroller hem yumurta toplama bir de transfer sonrası izin cok zorlayacak gibi beni. Bir de kimse bilsin istemiyorum annem bile. Bu mumkun mu? Surec biraz yorucu sanki.
Nim yumurta toplama sonrasi ben izin almadim dr kalsa transfer sonrasida gerek yok diyor ilk 3 gun dinleninyeterli diyor en azindan benim dr ama bana kalirsa transfer sonrasi ben aldim al derim kendini yormaman acisindan ve evde mutlaka bi yardimci olmasi lazim bence ben yardimci aldim tabi herkezin gorusu farkli bu benim gorusum hayirli olur ins.

Back
X