2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Ilk degil cnm 1 tane basarili 1 tane basarisiz denemem oldu yasim 32 ama bilmiyirum ne zarya Rabbim hepimize yatdim etsin

Canım ben de 31 yaşındayım hatta artık 32 oldum diyebilirim yıl itibariyle
Benim 1 başarısız denemem oldu hatta 2 transfer yapılmıştı
BiZe sormadan özel ve Prof olan doktorum transfer anı 2 tane koyuyorum hayırlı olsun dedi
Bize hiç sorulmadı hem de ilk denememdi
Ama nasip olmayınca çift te olmuyor canım
Biliyorum yıllardır bu özlem hasretle yaşıyoruz
Ufacık bir ihtimali bile değerlendirmek istiyoruz
Ama ikiz gebeliğinde kendine göre zorlukları var
Ya ne desem bilemedim canım
Eşinle oturun konuşun
Sonrasında keşke demeyeceğiniz bir karar verin
Allah’ım inş hayırlı karar verdirir
İnş vereceğiniz karar hakkınızda hayırlı olandır

G Gizem2018 hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.. muhakkak kendine göre sıkıntıları zorlukları riskleri vardır ama bana sorarsa şayet doktorum ben iki isterim zira 3 tane meleğim var yaşım 32 bi seferde ikiside tutsun gelsin isterim heralde..
En güzel kararı eşin ve doktorunla istişare ederek alırsın ve dilerim Allahtan gönlünden ne geçerse melekler ona amin der..

Kızlar bugün opu işlemin gerçekleşti. Insan kendisini ne beklediğini bilmediği için tedirgin oluyor, ama hiç korkulacak birşey değilmiş. Sedasyonla uyutuldum, ve işlemler bittikten sonra odada uyandım. Hafif bir ağrı var, hareketlerim kısıtlı ama o kadarı da çok normal. Herşey için hamdolsun, Rabbim tedavimizi istediğimiz gibi neticedelendirsin❤️ 23 tane yumurtam toplanmış bu arada.

Kızlar bugün opu işlemin gerçekleşti. Insan kendisini ne beklediğini bilmediği için tedirgin oluyor, ama hiç korkulacak birşey değilmiş. Sedasyonla uyutuldum, ve işlemler bittikten sonra odada uyandım. Hafif bir ağrı var, hareketlerim kısıtlı ama o kadarı da çok normal. Herşey için hamdolsun, Rabbim tedavimizi istediğimiz gibi neticedelendirsin❤️ 23 tane yumurtam toplanmış bu arada.

Gözün aydın canım
İnş hepsi de sağlıklı bi şekilde gelişimlerini tamamlar
Bi an önce kavuşman dileğimle bebeğine

Cnm gözünaydın çok sevindim senin adına, hadi bundan snrası en zevkli zamanlar başlıo...

Merhaba kizlar bugun kont vardi dondurlmus embriyo transferi olucak cumartesi gunu korkuyorum ve kararsizim sizce cift embriyomu tekmi denemiliyim 5. Gun embriyosu ikizdende korkuyorum ama tek tutmazsa diyede korkuyorum cok ararsizim :KK43:
Canım ikiz varsa kısmetinde tekte bölünüp ikiz olur ben 27 yaşındayım 4.denemede iki tane 1.kalite 5.gün embriyosu transfer edildi tek tuttu onuda 11 haftalikken kaybettim insan olacağın önüne geçemiyor ikiz olup sağlıkla kucağına alan bir sürü kişi var herkes kısmetinde ne varsa yaşar şimdi 3 tane var Dr 3ünüde transfer etmek istiyor bende olur dedim çünkü Rabbim neyi nasip edecekse yaşayıp gorecez 3.de tutabilir hiç biri de tutmsyabilir Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah

Tecrübesi olan arkadaşlar varsa sormak isterim yarın sabah benim de yumurta toplama işlemin gerçekleşecek kısmetse. Operasyon öncesi ve sonrası için yanımızda(pijama vs) birşeyler götürmeli miyiz?

Tecrübesi olan arkadaşlar varsa sormak isterim yarın sabah benim de yumurta toplama işlemim gerçekleşecek kısmetse. Operasyon öncesi ve sonrası için yanımızda(pijama vs) birşeyler götürmeli miyiz?

Canım ikiz varsa kısmetinde tekte bölünüp ikiz olur ben 27 yaşındayım 4.denemede iki tane 1.kalite 5.gün embriyosu transfer edildi tek tuttu onuda 11 haftalikken kaybettim insan olacağın önüne geçemiyor ikiz olup sağlıkla kucağına alan bir sürü kişi var herkes kısmetinde ne varsa yaşar şimdi 3 tane var Dr 3ünüde transfer etmek istiyor bende olur dedim çünkü Rabbim neyi nasip edecekse yaşayıp gorecez 3.de tutabilir hiç biri de tutmsyabilir Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah
Cnm bzmde 3.denememiz bu bnde 3tane transfer et diorum ama ne fayda doktorum kabul etmedi sizi nsl etti?

Tecrübesi olan arkadaşlar varsa sormak isterim yarın sabah benim de yumurta toplama işlemim gerçekleşecek kısmetse. Operasyon öncesi ve sonrası için yanımızda(pijama vs) birşeyler götürmeli miyiz?
Cnm bnde seninle aynıyım bnmde sabah opu var yumurta toplamam cnm kıyafet pijama böle şeler giyemezsin burda kimse yabancı diil hepimizin başından geçio o yüzden açık konuşucam cnm sadece hemşirenin verdigi önlügü giyiosun üstünde hiç bir şey olmuo yani önlügün altında takı toka parfüm mkyaj hç biri yok saf bi duş alıp yumurta toplamaya gidiosun

Tecrübesi olan arkadaşlar varsa sormak isterim yarın sabah benim de yumurta toplama işlemin gerçekleşecek kısmetse. Operasyon öncesi ve sonrası için yanımızda(pijama vs) birşeyler götürmeli miyiz?
Yumurta toplandıktan snrada kndi kıyafetlerini giyip çıkıosn öle bi yatış söz konusu olmuo bn hemen uyanır uynmaz eve gdiorm evde uyuorm

Cnm bzmde 3.denememiz bu bnde 3tane transfer et diorum ama ne fayda doktorum kabul etmedi sizi nsl etti?
canım bizim tek tüpte donmus 3 tane var orta kalitede 2 transfer ederse biri çöp olacak ve zaten embriyo oluşumunda sıkıntı var ilk defa fazla oluyor 5.güne geliyor ve dobdurmaya kalıyor ben söylemeden direk Dr 3 ünü transfer edeceğim dedi çöpe armaya vicdanım el vermez dedi eşim çok istemiyor 3 ünü transfer etmeyi ama Dr ada bişey diyemiyor:KK76::KK66:

Ağrılı bir işlem değil canım toplamadan 20 dakika sonra taburcu ediyorlar zaten ben ilk 3 denemede pantolon ile gitmiştim ama son denemede serum uygulanacağı için 3 saat orda kaldım pijama ile gittim artık sen nasıl rahat edersen canım hayırlı olsun inşallah

canım bizim tek tüpte donmus 3 tane var orta kalitede 2 transfer ederse biri çöp olacak ve zaten embriyo oluşumunda sıkıntı var ilk defa fazla oluyor 5.güne geliyor ve dobdurmaya kalıyor ben söylemeden direk Dr 3 ünü transfer edeceğim dedi çöpe armaya vicdanım el vermez dedi eşim çok istemiyor 3 ünü transfer etmeyi ama Dr ada bişey diyemiyor:KK76::KK66:
Anladım cnm güsel haberlerle gel cnm:dua:

Ağrılı bir işlem değil canım toplamadan 20 dakika sonra taburcu ediyorlar zaten ben ilk 3 denemede pantolon ile gitmiştim ama son denemede serum uygulanacağı için 3 saat orda kaldım pijama ile gittim artık sen nasıl rahat edersen canım hayırlı olsun inşallah

Çok tesekkur ederim hepimiz için iyi ve güzel sonuçlar olsun insaallah

Çok tesekkur ederim hepimiz için iyi ve güzel sonuçlar olsun insaallah

Akşamdan duşunu al canım
Eşofmanla gidersen daha rahat edersin bence
Parfüm krem makyaj yapmadan git
10 dk uyuyosun
Sonra zaten yatakta uyanıyosun
Bende önlük giydim ama üst çamaşırların kalabilir dediler
Hiç sıkıntı yapma rahat ol
Hatta benim çok hoşuma gidiyor
Uyandıktan sonra böyle uzun zamandır uyuyormuşsun gibi tatlı bi mahmurluk oluyor
Bende yarın transfer e gidicem inşş

Kızlar 3 tane 19 3 tane 13 mm yumurta var.bu gece catlatma vuracagim.pazartesi opu.ama pazartesiye kadar o 13lukler buyur mu acaba.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Back
X