- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.261
İnşallah rabbim hepimize nasip eder. Transferden kaç gün sonra duş aldınız acabaCnm dha 2.günün ancak 5.günden snra bşlar belirtilerin ama belirtilere takılma bazısında hiç ama hiç belirti olmayıp hamişşş oluo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah rabbim hepimize nasip eder. Transferden kaç gün sonra duş aldınız acabaCnm dha 2.günün ancak 5.günden snra bşlar belirtilerin ama belirtilere takılma bazısında hiç ama hiç belirti olmayıp hamişşş oluo
Hemşire hemen alabilirsn demişti bna ama bn bi kaç gün bekledikten snra ayakta aldım. Çok sıcak olmadanİnşallah rabbim hepimize nasip eder. Transferden kaç gün sonra duş aldınız acaba
Inşallah canım bende umutluyum.allahim umudumuzu sevince çevirsin
Sonuç ne çıktı canım cok erkenmis ama
2 çıktı
BeeeeeennSalı günü inşallah :)
Ben varım pazar günü alacağım :)
Destegin ichin sag ol
9 cu gunum
Hayırlı olsun canım inşallah kanda da pozitif çıkar kucağına almak nasip olur
Yok olmadı. Perşembe test günüm sende oldu mu
Genelde erken deniliyor tabiki, çıkmayanlarda oluyordur illaki.. Ama 5.gün veya 4.gün silik çizgi olup çıkanda oluyor bende artık iyice negatife yordum öyle çıkınca.. olsa bende de silik çıkardı herhalde
Günaydın kızlar... Transfer günü hariç 7. Günüm ama regl olacak gibi hissediyorum. Gebelik belirtisi ile regl belirtileri aynı diyorlar bilemedim... ilk gebeligim de böyle olmuştu ama kızım 6 yaşına geldi çok detaylı hatırlamıyom. ... o offf kafam çok karışık
Canım ben pazartesi günü gideceğim kan testi için. 2 gündür regl olacakmış gibi hissediyorum. Transfer gününden bu yana ara ara bel ağrısı oluyor.... hayırlı sonuçlar alalım inşallahKızlarrr belirtileriniz neler? Ne durumdasınız? Sonuç alanlar varmı aranızda? Bnim kasık sızlamam ve gögüs sızlamam dışında bi belirtim yok bgn 8.günüm![]()
Benim de 9. gün sabah idar testi yaptım koca bi tek çizgi. Silik bile degil.tek çizgi. Çok mutsuzum annem var ama belli etmemeye çakışıyorum
kasik sizlamanz nasl iki kasgmda agrio benm bazenKızlarrr belirtileriniz neler? Ne durumdasınız? Sonuç alanlar varmı aranızda? Bnim kasık sızlamam ve gögüs sızlamam dışında bi belirtim yok bgn 8.günüm![]()
Kızlar bakın bu benim geçen tedavilerimin 11.günü erken gebelik testim bakın ne kdr silik görünmüo bile o yüzden biz erken yapanlar üzülmeyin bakın foto atıorm pozitif almştm kan testinde bunda
Benim bugün kasık ağrım yoğun adet olacakmışım gibi hissediyorum bugün göğüs sızlamalarımda başladı ayakta fazla kalınca belim ağrıyor 2 gündür test yapıyorum pozitif çıkıyor yarın kan testi günüm inşallah kanda da pozitif görürümKızlarrr belirtileriniz neler? Ne durumdasınız? Sonuç alanlar varmı aranızda? Bnim kasık sızlamam ve gögüs sızlamam dışında bi belirtim yok bgn 8.günüm![]()
Bnmde bgn başladı gögsüm sol gögsüm agrıo, bnde uzun ayakta kalınca bel agrısı oluo rabbim hepimizin yüzünü güldürsünBenim bugün kasık ağrım yoğun adet olacakmışım gibi hissediyorum bugün göğüs sızlamalarımda başladı ayakta fazla kalınca belim ağrıyor 2 gündür test yapıyorum pozitif çıkıyor yarın kan testi günüm inşallah kanda da pozitif görürüm
Aminnn cnm aminnn güsel haberler verelim bu hfta hepimizEvet çok silik gözüküyor arkadaşım birde erken gebelik testi.. Ya benimde senin gibi 6. Gün embriyosu olunca diyor insan az da olsa çıkardı diye. Nasibimizde ne var ise o. Rabbim bizlerede hayırlısı ile en yakın zamanda nasip etsin inşAllah
Böle kramp gbi agrıo bacagımada vuruo arada cnmkasik sizlamanz nasl iki kasgmda agrio benm bazen
Amin canım benim bu hafta test yapacak çok kişi var inşallah olumlu sonuc alırız AminBnmde bgn başladı gögsüm sol gögsüm agrıo, bnde uzun ayakta kalınca bel agrısı oluo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün![]()
Normal test yaptın mı hiç cabim. O nasıl çıktı9.gün erken dönem test sonucum kızlar
Evet görünüyor. Senin de 9. gün ve 3. gün embriyosuydu degilmi.. kâm testi yarinmiOndada var canım yakınlastırınca çizgi görünüyor Eki Görüntüle 2226690 Eki Görüntüle 2226690
Evet 3.gün embriyosu 2 adet yerleştirildi yarın kan testim canım senin ?Evet görünüyor. Senin de 9. gün ve 3. gün embriyosuydu degilmi.. kâm testi yarinmi
Benim tek transfer 3.gün embriyo.9.gun bugin.haberini bekliyorum umutlaEvet 3.gün embriyosu 2 adet yerleştirildi yarın kan testim canım senin ?
Yani senin kan testinin haberini bekliyorumEvet 3.gün embriyosu 2 adet yerleştirildi yarın kan testim canım senin ?