2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Inşallah canım bende umutluyum.allahim umudumuzu sevince çevirsin

Sonuç ne çıktı canım cok erkenmis ama

Beeeeeenn :KK15: Salı günü inşallah :)

Ben varım pazar günü alacağım :)

Destegin ichin sag ol
9 cu gunum

Hayırlı olsun canım inşallah kanda da pozitif çıkar kucağına almak nasip olur

Yok olmadı. Perşembe test günüm sende oldu mu

Genelde erken deniliyor tabiki, çıkmayanlarda oluyordur illaki.. Ama 5.gün veya 4.gün silik çizgi olup çıkanda oluyor bende artık iyice negatife yordum öyle çıkınca.. olsa bende de silik çıkardı herhalde

Günaydın kızlar... Transfer günü hariç 7. Günüm ama regl olacak gibi hissediyorum. Gebelik belirtisi ile regl belirtileri aynı diyorlar bilemedim... ilk gebeligim de böyle olmuştu ama kızım 6 yaşına geldi çok detaylı hatırlamıyom. ... o offf kafam çok karışık

Kızlarrr belirtileriniz neler? Ne durumdasınız? Sonuç alanlar varmı aranızda? Bnim kasık sızlamam ve gögüs sızlamam dışında bi belirtim yok bgn 8.günüm:KK17:

Kızlarrr belirtileriniz neler? Ne durumdasınız? Sonuç alanlar varmı aranızda? Bnim kasık sızlamam ve gögüs sızlamam dışında bi belirtim yok bgn 8.günüm:KK17:
Canım ben pazartesi günü gideceğim kan testi için. 2 gündür regl olacakmış gibi hissediyorum. Transfer gününden bu yana ara ara bel ağrısı oluyor.... hayırlı sonuçlar alalım inşallah

Benim de 9. gün sabah idar testi yaptım koca bi tek çizgi. Silik bile degil.tek çizgi. Çok mutsuzum annem var ama belli etmemeye çakışıyorum

Keşkee yapmasaydın kuzum. Ben 6.günü yaptım ve 6.gün embriyosu olduğu için illaki olsa azda çıkardı dedim. Ne kadar ağladım ne kadar ama sonra kendime geldim. Sende üzülme desemde boş ama vardır doktorlarında bir bildiği tarih veriyorlar ise

Kızlar bakın bu benim geçen tedavilerimin 11.günü erken gebelik testim bakın ne kdr silik görünmüo bile o yüzden biz erken yapanlar üzülmeyin bakın foto atıorm pozitif almştm kan testinde bunda

Evet çok silik gözüküyor arkadaşım birde erken gebelik testi.. Ya benimde senin gibi 6. Gün embriyosu olunca diyor insan az da olsa çıkardı diye. Nasibimizde ne var ise o. Rabbim bizlerede hayırlısı ile en yakın zamanda nasip etsin inşAllah

Benim bugün kasık ağrım yoğun adet olacakmışım gibi hissediyorum bugün göğüs sızlamalarımda başladı ayakta fazla kalınca belim ağrıyor 2 gündür test yapıyorum pozitif çıkıyor yarın kan testi günüm inşallah kanda da pozitif görürüm

Benim bugün kasık ağrım yoğun adet olacakmışım gibi hissediyorum bugün göğüs sızlamalarımda başladı ayakta fazla kalınca belim ağrıyor 2 gündür test yapıyorum pozitif çıkıyor yarın kan testi günüm inşallah kanda da pozitif görürüm
Bnmde bgn başladı gögsüm sol gögsüm agrıo, bnde uzun ayakta kalınca bel agrısı oluo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün:dua::dua::dua::dua:

Evet çok silik gözüküyor arkadaşım birde erken gebelik testi.. Ya benimde senin gibi 6. Gün embriyosu olunca diyor insan az da olsa çıkardı diye. Nasibimizde ne var ise o. Rabbim bizlerede hayırlısı ile en yakın zamanda nasip etsin inşAllah
Aminnn cnm aminnn güsel haberler verelim bu hfta hepimiz:dua::dua::dua::dua:

9.gün erken dönem test sonucum kızlar

Eklentiler

• IMG-20190119-WA0000.webp
    IMG-20190119-WA0000.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 79
Back
X