2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kızlar çarşamba sabahı test vericem crinone jelim bitti bgn, bu 2gün içinde yazdırmk istemiorm, bişe olurmu 2gün kullanmasam, akıntım başladı morelim bozuldu akıntı olunca genelde adet olurum:KK14::KK14: btn belirtilerimde bugün bittiii morelim çok bozukkk:olamaz::olamaz::olamaz:

Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah. Negatif alanlar varken sevinemiyorum demistin bu ince düşüncen için çok tebrik ederim. Sen ne güzel yüreklisin. Ne dilersen rabbim sana iki katını versin. :KK200:
Aslında yazmayacaktım ama haber vericem demiştim.birilerine umut olur diye bir ara daha düzgünce ne yaşadım,bu zamana kadar niye olmadı kendiliğinden vs onu da yazarım gerekirse.umut hep var arkadaşlar.ben son denemem derken nasip oldu.henüz erken konuşmak için ama gönlünüzden ne geçiyorsa Allah onu versin herkese güzel haberler verebilmek nasip olsun inşallah

Kızlar çarşamba sabahı test vericem crinone jelim bitti bgn, bu 2gün içinde yazdırmk istemiorm, bişe olurmu 2gün kullanmasam, akıntım başladı morelim bozuldu akıntı olunca genelde adet olurum:KK14::KK14: btn belirtilerimde bugün bittiii morelim çok bozukkk:olamaz::olamaz::olamaz:
akıntıdan korkma bence, az evvel görümcem normal yoldan hamile kaldı hiç bir belirti yok diyodu, sadece akıntım var diyodu, normalde regl yaklaşınca akıntım durur ama devam ediyo diyodu :) mutlu haberi aldık :) Normal yolla yada tüp farketmez bence ikisindede belirtiler aynıdır insandan insana ufak farklılıklar gösterir :)

Aslında yazmayacaktım ama haber vericem demiştim.birilerine umut olur diye bir ara daha düzgünce ne yaşadım,bu zamana kadar niye olmadı kendiliğinden vs onu da yazarım gerekirse.umut hep var arkadaşlar.ben son denemem derken nasip oldu.henüz erken konuşmak için ama gönlünüzden ne geçiyorsa Allah onu versin herkese güzel haberler verebilmek nasip olsun inşallah
işte yeter ki rabbim ol desin olmayacak şey yok yeter ki pes etmeyelim. Amin inşallah canım :dua:

Kızlar selam benim test sonucum 9.gün ile aynı 12.58 malesef yükselmemiş.. Nasip değilmiş demek pozitif alan arkadaşlar canı gönülden tebrik ederim sizi Allah kucağınıza almayı nasip eder inşallah

Pozitif olan arkadaşlar Rabbim sağlıkla sıhhatle kat kat artmasını ve kucağınıza almayı nasip eylesin.. Benim gibi negatif alan arkadaşlar üzülmeyin desemde boş, çünkü bende çol ağladım ama geçiyor yada geçti gibi geliyor ama pes etmek yok.. Nasibimizde var ise olucak, Rabbim inşAllah nasibimize yazmıştır.. Birbirimize destek olmaya devam

Canım kan versen çıkar aslında ilaçları sakın aksatma Rabbim güzel haberler ile sevindirsin inşallah

Canım kan versen çıkar aslında ilaçları sakın aksatma Rabbim güzel haberler ile sevindirsin inşallah
Tün ilaçlarımı kullanıorm ama crinone elimde kalmadı bnde dedim ztn 2günüm kaldı bölede bide akıntım başladı birdene moralim bozuldu o yüzden gidip tekrar hastaneye artk çok içli dışlı oldm hepp olumsuz olumsuzz görünmek istemiorm tekrar hastanede

mrb canm hangi sehirdesin benm evde biraz crinone jel var vereblrim ben baska ilac kullaniyorum

Bugün 10.günümdü 216 çıkmış değerim.burda negatif alan arkadaşlarım varken çok da sevinemiyorum.Allahım nasip eder de sağlıkla ilerler umarım:) darısı bu uğurda maddi manevi yorulan,yıllardır emek harcayan arkadaşlarıma olsun.sanırım hala şoktayım çok garip bir duygu
Rabbim gonlunun muradini versin canim

Back
X