- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.541
Bugün Benim 9. Günüm test yaptırsam çıkar mı acaba ? Bu arada hayırlı uğurlu olsun7. Gün 36.22 bugün 9. Gün 54 olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün Benim 9. Günüm test yaptırsam çıkar mı acaba ? Bu arada hayırlı uğurlu olsun7. Gün 36.22 bugün 9. Gün 54 olmuş
neden elveda? Şuanki ruh halinle böyle düşünüyor olabilirsin. yılmak yok devam edicez herzaman. Maddi manevi gücümz elverdikçe.Benim negatif arkadaslar.foruma elveda.pozitif olanlara allah kucağına almayı nasip etsin.
Aslında yazmayacaktım ama haber vericem demiştim.birilerine umut olur diye bir ara daha düzgünce ne yaşadım,bu zamana kadar niye olmadı kendiliğinden vs onu da yazarım gerekirse.umut hep var arkadaşlar.ben son denemem derken nasip oldu.henüz erken konuşmak için ama gönlünüzden ne geçiyorsa Allah onu versin herkese güzel haberler verebilmek nasip olsun inşallahAmin canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah. Negatif alanlar varken sevinemiyorum demistin bu ince düşüncen için çok tebrik ederim. Sen ne güzel yüreklisin. Ne dilersen rabbim sana iki katını versin.![]()
akıntıdan korkma bence, az evvel görümcem normal yoldan hamile kaldı hiç bir belirti yok diyodu, sadece akıntım var diyodu, normalde regl yaklaşınca akıntım durur ama devam ediyo diyodu :) mutlu haberi aldık :) Normal yolla yada tüp farketmez bence ikisindede belirtiler aynıdır insandan insana ufak farklılıklar gösterir :)Kızlar çarşamba sabahı test vericem crinone jelim bitti bgn, bu 2gün içinde yazdırmk istemiorm, bişe olurmu 2gün kullanmasam, akıntım başladı morelim bozuldu akıntı olunca genelde adet olurumbtn belirtilerimde bugün bittiii morelim çok bozukkk
![]()
bende 2 transfer istiyrm bakalm.Yok canım tek koyarlar muhtemelen
9. Gun Cikarmi bilmem ama ben öksürüyordum o yüzden acile gitmek zorunda kaldım ve çıktı. Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinBugün Benim 9. Günüm test yaptırsam çıkar mı acaba ? Bu arada hayırlı uğurlu olsun
işte yeter ki rabbim ol desin olmayacak şey yok yeter ki pes etmeyelim. Amin inşallah canımAslında yazmayacaktım ama haber vericem demiştim.birilerine umut olur diye bir ara daha düzgünce ne yaşadım,bu zamana kadar niye olmadı kendiliğinden vs onu da yazarım gerekirse.umut hep var arkadaşlar.ben son denemem derken nasip oldu.henüz erken konuşmak için ama gönlünüzden ne geçiyorsa Allah onu versin herkese güzel haberler verebilmek nasip olsun inşallah
Canım kan versen çıkar aslında ilaçları sakın aksatma Rabbim güzel haberler ile sevindirsin inşallahKızlar çarşamba sabahı test vericem crinone jelim bitti bgn, bu 2gün içinde yazdırmk istemiorm, bişe olurmu 2gün kullanmasam, akıntım başladı morelim bozuldu akıntı olunca genelde adet olurumbtn belirtilerimde bugün bittiii morelim çok bozukkk
![]()
Tün ilaçlarımı kullanıorm ama crinone elimde kalmadı bnde dedim ztn 2günüm kaldı bölede bide akıntım başladı birdene moralim bozuldu o yüzden gidip tekrar hastaneye artk çok içli dışlı oldm hepp olumsuz olumsuzz görünmek istemiorm tekrar hastanedeCanım kan versen çıkar aslında ilaçları sakın aksatma Rabbim güzel haberler ile sevindirsin inşallah
mrb canm hangi sehirdesin benm evde biraz crinone jel var vereblrim ben baska ilac kullaniyorumKızlar çarşamba sabahı test vericem crinone jelim bitti bgn, bu 2gün içinde yazdırmk istemiorm, bişe olurmu 2gün kullanmasam, akıntım başladı morelim bozuldu akıntı olunca genelde adet olurumbtn belirtilerimde bugün bittiii morelim çok bozukkk
![]()
İstanbuldaım cnmm gttm evime yakın saglık ocagı o yazdı ama ödemedi eczane aman dedim boşverdimmmrb canm hangi sehirdesin benm evde biraz crinone jel var vereblrim ben baska ilac kullaniyorum
hmm ayni olsaydk verrdm ben kullanmiorm insallah guzel haberlr aliriz hepimiz.İstanbuldaım cnmm gttm evime yakın saglık ocagı o yazdı ama ödemedi eczane aman dedim boşverdimm
Cnm evde progestron fitil şeklinde var donmuşlarımda onu kullanıodm aynı işe yarıo kullansammı?hmm ayni olsaydk verrdm ben kullanmiorm insallah guzel haberlr aliriz hepimiz.
Cnmm güsel haberler beklioruzzz...Kan verdim 1 saat sonra sonuç çıkacak arkadaslar
Yokk cnm çarşamba sabah erkenden veririm olumlu olursa ordan hastaneye geçer yazdırırım hiçbir belirtim kalmadı okdr sancılarım vardı eser kalmadıııCanım kan versen çıkar aslında ilaçları sakın aksatma Rabbim güzel haberler ile sevindirsin inşallah
Rabbim gonlunun muradini versin canimBugün 10.günümdü 216 çıkmış değerim.burda negatif alan arkadaşlarım varken çok da sevinemiyorum.Allahım nasip eder de sağlıkla ilerler umarım:) darısı bu uğurda maddi manevi yorulan,yıllardır emek harcayan arkadaşlarıma olsun.sanırım hala şoktayım çok garip bir duygu