- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.941
1. Den sonra dedi yanlış anlamadıysam kafam çok karıştığı için algılayamıyorum artıkHistereskopi den sonra kaçıncı adet de transfer öneriyor acaba doktorun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. Den sonra dedi yanlış anlamadıysam kafam çok karıştığı için algılayamıyorum artıkHistereskopi den sonra kaçıncı adet de transfer öneriyor acaba doktorun
Fsh kaç acabamerhabalar bende bugun tüp bebek merkezi ile gorusmeye gittim üni hastanesine fsh çok yuksek olduğu için tup bebek yapamayacagiz dediler benim israrim uzerine tekrardan hocayla gorusup farkli bi deneme yaparak dogal adet doneminde başlanıp yumurta takibi yapilarak oluşan yumurta belli bir büyüklüğe geldikten sonra gonal f iğnelerine baslanacakmiş benimle ayni durumu yaşayan var mi?
76 çıktıFsh kaç acaba
Canım testeredişli aslanpencesi içsene o düşürüyormuş76 çıktı
denemek lazim ama canim icip faydasini goren goren mu acabaCanım testeredişli aslanpencesi içsene o düşürüyormuş
benımde fsh yuksek canım 33 cıkmıstı o ay tup bebege baslıycaktı.20 gün oncesınden ıcmeye basladım. tup bebege baslamadan hamıle kaldım. amma velakın kimyasal oldu. sonra tüp yaptık hıcbırı dollenmedı. sonrakı ay gene kendılıgınden hamıle kaldım ama oda kımyasal oldu. sonrakı ay ıkıncı tüp denememızı yaptık. transfer oldum. sımdı sonucu beklıyorum. burda okudugum kadarıyla cok kısıde ıse yaramıs.denemek lazim ama canim icip faydasini goren goren mu acaba
bende deneyeceğim canim insallah işe yarar saolasin rabbim sonucunu gonlune gore versin :)benımde fsh yuksek canım 33 cıkmıstı o ay tup bebege baslıycaktı.20 gün oncesınden ıcmeye basladım. tup bebege baslamadan hamıle kaldım. amma velakın kimyasal oldu. sonra tüp yaptık hıcbırı dollenmedı. sonrakı ay gene kendılıgınden hamıle kaldım ama oda kımyasal oldu. sonrakı ay ıkıncı tüp denememızı yaptık. transfer oldum. sımdı sonucu beklıyorum. burda okudugum kadarıyla cok kısıde ıse yaramıs.
şifa allahtan demeyı unutmaa :) teşekkür ederimbende deneyeceğim canim insallah işe yarar saolasin rabbim sonucunu gonlune gore versin :)
Normal cnm adet sancisi gibi ara ara sancilar gelir. Ilaclarin da etkisi oluyorkızlar bugğn transferden sonra 9.günüm sabah adet olacakmışım gibi karın ağrısıyla uyandım korkarak lavaboya gittim çok şükür bir leke yok.normal mi sizce böyle bir olay?
Rahmin dinlenmesi icin yapabiliyorlar oyle. Yumurtaliklar da kendine geliyor hem. Cunku igbelerle vs asiri uyarilacak yumurtaliklarKızlar ben daha tüp bebek tedavisine başlamadım inşallah adetimin 2.günü başlancak sorum şu doktorum şimdi tedaviye başlarız embriyoları dondururum 2 ay sonra transfer yaparım dedi 2 ay çok uzun bir süre degilmi neden 2 ay ki ?
canım bana bir tane 3.gün embriyosu transfer edilmesine rağmen ümitliyim neden umudunu kaybediyorsun üstelik dondurulmuş da ihtimal çok daha yüksek.benimde 9. gün bugün yarın test yapacağım bakalım hayırlısıMerhaba arkadaslar 2. Kez deniyorum dondurulmuslarla 2 blast transfer edildi 17 ocakta. Hic umudum yok bu sefer. Belirti vs aramiyorum cunku hersey ilaclardan.
canım dondurulmuş olduğun için pek ilaç kullanmıyorum dupaston,estrofem ve folik asit bunlar sancı yapar mı bilemiyorum yani birazda psikolojik sanırım adet olmaktan korktuğum için her an olacakmış hissi insanı çok geriyor.neler yaşıyoruz ya rabbim inşallah karşılığını verir kucaklarımız boş kalmaz.Norma
Normal cnm adet sancisi gibi ara ara sancilar gelir. Ilaclarin da etkisi oluyor
Estrofem yapiyor. Bende de var aynilari 10. Gun benim de o yuzden soyluyorum. Adet hissi oluyor. Ilkinde dusuk yaptim onda da ayni sancilar vardi. Allah hayirlisini nasip etsin.canım dondurulmuş olduğun için pek ilaç kullanmıyorum dupaston,estrofem ve folik asit bunlar sancı yapar mı bilemiyorum yani birazda psikolojik sanırım adet olmaktan korktuğum için her an olacakmış hissi insanı çok geriyor.neler yaşıyoruz ya rabbim inşallah karşılığını verir kucaklarımız boş kalmaz.
Inan ki hamile miyiz degil miyiz olacak mi olmayacak mi bu sorularla bogusmak bizi olumsuz etkiliyor. Biraz oluruna birakmak lazim. Ben hickimseye soylemedim mesela psikolojim daha rahat.canım dondurulmuş olduğun için pek ilaç kullanmıyorum dupaston,estrofem ve folik asit bunlar sancı yapar mı bilemiyorum yani birazda psikolojik sanırım adet olmaktan korktuğum için her an olacakmış hissi insanı çok geriyor.neler yaşıyoruz ya rabbim inşallah karşılığını verir kucaklarımız boş kalmaz.
Ilkinde hamile oldugumu hissetmistim 1. Haftanin sonunda ve test olumlu cikmisticanım bana bir tane 3.gün embriyosu transfer edilmesine rağmen ümitliyim neden umudunu kaybediyorsun üstelik dondurulmuş da ihtimal çok daha yüksek.benimde 9. gün bugün yarın test yapacağım bakalım hayırlısı