2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

bende salı oldum cnm cok mu kendimi dinliyorum diyorum bazen mam insan herhalde belirti arıyor ya bklm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun senin kacıncı gün embriyosuydu
Sanırım kendimizi fazla dinliyoruz 5.gün embriyosu 2 tane donmus transfer edildi senin taze transfer mi yapıldı kaçıncı gün embriyosu bide transfer olduğumuz günü saymıyoruz canım
Rabbim emeklerimizi hayırlı sağlıklı evlatlarla taclandirsin inşallah kaçıncı dememen cnm benim 5.deneme

Arkadaşlar sonucunu aldım 510 :anneadayı::KK200::KK200::KK200: 10. Günüm Allah herkese herkese inşaşlah nasip etsin . Benim gibi öğrenenlerin de kucağına almayı nasip etsin :dua::dua::dua::dua:
Allahim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım benim Rabbim tamamına erdirsin bizede dua et taze anne değer ikize benziyor hayırlı olsun hayırlısı olsun inşallah cnmm

Sanırım kendimizi fazla dinliyoruz 5.gün embriyosu 2 tane donmus transfer edildi senin taze transfer mi yapıldı kaçıncı gün embriyosu bide transfer olduğumuz günü saymıyoruz canım
Rabbim emeklerimizi hayırlı sağlıklı evlatlarla taclandirsin inşallah kaçıncı dememen cnm benim 5.deneme

bemimde 3 denemem cnm dondurulmus iki adet 5 gün embriyosu tatlım bilmiyorum ki sans ve naip işi herhalde test gününe kadar bekliycez

İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsüm canım valla ne biliyim gerçi öncekinde zaten 3 4 günden itibaren başlamıştı belirti ama bunda bişey hissetmiyorum hatta afedersin ishal oldum ve korkuyorum normalde adet gününden 1 2 gün önce ishal olurum inşallah öyle bir şey değildir ilaclardandir inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım benim Rabbim bu defa kucağımıza alacağımız evlatları nasip etsin inşallahhhh
Amin inşallah canım bende sanki ilkinde 5 gün de sancim başlamıştı bu da dört gün oldu benim o 3 günlük emriyodu bu 5 günlük kafam çok karışık senin o kaç günlük tü bu kaç günlük

Amin inşallah canım bende sanki ilkinde 5 gün de sancim başlamıştı bu da dört gün oldu benim o 3 günlük emriyodu bu 5 günlük kafam çok karışık senin o kaç günlük tü bu kaç günlük
Canım gecenkilerde şimdikilerde 5.gün embriyosu

Bende medicana selman laçine gitmek istyrdum ama bu yorumu gördukten sonra çelişkim olustu yardımcı olursanız cok sevinirim.
O zaman şöyle söyleyeyim kendisi çok naif ve kibar biridir kendisinden mi hastaneden mi kaynaklı bilmem ama beş başarısız deneme sonrası farklı bir hastanede ilk tedavimde gebeyim ve benim ve eşimin hiç bir sağlık problemi yok oluşan bütün embriyolarım blast oluyordu

Hayırlı akşamlar arkadaşlar... Yarın keseyi görmek için doktora gidecegim... Bekleyen herkese sabır diliyorum. Umarım güzel haberler almaya devam ederiz:anneadayı:
Ben de yarın gidecektim ama cumartesiye çektim randevumu:) güzel haberlerle gelelim inşallah canım

arkadaşlar tüp bbek tedavisinde dondurulan yumurtalarınız döllenmiş yumurta mı oluyor kaliteli yumurta mı oluyor nasıl oluyor onları dondurmak için ne kadar ücret alıyorlar

arkadaşlar tüp bbek tedavisinde dondurulan yumurtalarınız döllenmiş yumurta mı oluyor kaliteli yumurta mı oluyor nasıl oluyor onları dondurmak için ne kadar ücret alıyorlar
Tabi ki dondurulmuşlar döllenmis şekilde seni bekliyor ortalama 1500 TL dondurma ücreti .

Tabi ki dondurulmuşlar döllenmis şekilde seni bekliyor ortalama 1500 TL dondurma ücreti .
ilk defa tüp bebek için doktordan randevu aldım burada da arkadaşlardan bilgi ediniyorum öğrenmiş olayım dedim insan hem heyecanlanıyor hem de bu sureç zorlu bir süreç inşallah sevinenlerden oluruz amin

Back
X