- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.074
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
çok ufak daha hiç bilmiyorum ki cnm..umarım rahim genişlemesindendirrahim genişliyor diye düşünmek istiyorum başka şey aklıma getirmek istemiyorum. Bu arada arkadaşlar doktora gitsem değer 19 iken erken mi olur. Kese gözükünce mi gitmeliyim
Duzenli olarak 3 kat arttigi icin ikiz suphesi var canim ama tek gibi geliyo bana da. Degerlerim 51,155,450 bu sekilde canim. Ama dogrusu bende isterim ikiz valla
Kızlar silik çıkmıştı geçen gün idrar testim bugün kan tahlili yaptırdım 19.2 cıktı adetime de daha 4 gün var. Midem bulanmaya başladı tüm belirtileri çok erken yasamaya başladı oğlumda hiç böyle değildi. Ve sağ kasigimda yanma gibi bir ağrı oluyor sizde de oluyor mu
çok ufak daha hiç bilmiyorum ki cnm..umarım rahim genişlemesindendir
Sagol canim yanma ondan mi ki ?Hem rahim genisliyor alismaya calisiyor hemde hormonlar etkiliyo diye biliyorum cok normalmis. Bendede asiri agri var
Kac
51 ne zaman cikmisti sende canim? Bende dun 45cikti ben az diye uzuldum baya yarin yarin bida kan vercem
Sagol canim yanma ondan mi ki ?
Canim az cikmasi onemli degil ki benim de 51 le basladi bugun 1200lerdedir artis duzenine gore. Yani onemli olaj 2 kat artmasi. Benim son adetim 23 nisan ama benim ki mucize oldu 19 mayista hamile kaldim ogun yeniden ymurtlama yasadom beklenen adetten bi kac gun once yani. Yani son adete gore 7.haftadan gun aliyorum 6lardayim ama gercekte 4+3 falan
Aaa cok sagol canim bende ona kafam takildi canim sıkıldı niye yaniyo diyeBenim akrabalarimda yeni dogum yapanlar var yanmalar ondan dolayiymis. Bendede yanma cok oluyo
Aaa cok sagol canim bende ona kafam takildi canim sıkıldı niye yaniyo diye
Hic agrisi olmayanlar da var kiz onlarin da rahmi genislio ama. Catisi dar olanlarin kasilmasi daha cok oluomus ama onu duydumHem rahim genisliyor alismaya calisiyor hemde hormonlar etkiliyo diye biliyorum cok normalmis. Bendede asiri agri var
Insan ister istemez tedirgin oluyor canim ya ..sagol guzelim...gececekte iste guzel gunlere insaAllahYok canim uzulme normal hepsi icini ferah tut. Bende kivraniyorum ama ondan oldugu icin icim ferah
Hah tam benlik benim cok darmis canimHic agrisi olmayanlar da var kiz onlarin da rahmi genislio ama. Catisi dar olanlarin kasilmasi daha cok oluomus ama onu duydum
Kizlar benim degerler 3 kat artiyo duzenli olarak ikiz de olablr diyorlar sizin nasil artiyo. Bide 2 kat veya daha fazla artiyosa saglikli ilerliyor demek dmi? Ay bide kasiklarim bazen ayakta kalinca cok agriyo bazen baya kesiliyo bu sefer de pek belirtim yok diye gebe gibi hissedemiyorum:) ama goguslere her turlu dokunulmuyo. Sizin belirtiler tam nasil
son adet tarihin ne zamandı?hadi gözün aydın benim pazartesi almışlardı 814 çıkmış bugun sıpa kendini gösterir inşallah
Hic agrisi olmayanlar da var kiz onlarin da rahmi genislio ama. Catisi dar olanlarin kasilmasi daha cok oluomus ama onu duydum
Bende yanma var kasigimda hafifte agri cok hafif. Ve mide yanmasi halsizlik..goguslerim yavas yavas daha yeni agrimaya başladıben batramdan sonrasına randevu aldım. ama içim bir tuhaf bayramdan once gidecepğim gibi. sizde belirtiler var mı? ben de hiç bir şey yok. sanki bebek yokmuş gibi hisediyorum
Kimyasal nasıl oluyor süreci bana anlatırmısın? Bir de dış gebelikle aynı mı o nasıl birşey acaba. Beni bi aydınlatırsanız çok sevinirimAile hekimliğine kayıt yaptırdınız mı kızlar bir saat sonra sonuç almaya gitcem kayıt yapcaz dediler d vitaminim düşüktü geçen ay kimyasal yaşamıştım şimdi değerlerim nasıl çıkacak çok merak ediyorum ya
Kimyasalda gebelik fazla ilerlemeden vücut adet kani gibi atiyor vücuttan.Dış gebelikte bütün gebelik belirtilerini yaşıyorsun ancak alttan usg ile bakilinca anlaşiliyor yani anca doktorun anlar onuKimyasal nasıl oluyor süreci bana anlatırmısın? Bir de dış gebelikle aynı mı o nasıl birşey acaba. Beni bi aydınlatırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?