- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #1.201
hiç bilmiyorum valla canım..bunun modası mı varmış eskiden
ama genç hali gibi olmuyor insanın yine de risk her hamilelikte var ama bu yaşlarda x2 ... biraz tedirginlikk söz konusu ve hayli merak ...nasıl geçer nasıl olur vs vs..Allah hepimize yardım etsin canım
İNŞAALLAH CANIM HAYIRLISIYLAayh evet ya..ben böyle lisedeyken fln.40-45 yaş arası kadınlar çocuk yapardı..anneme de demişlerdi de ordan biliyorum
bu konuda haklısın canım..çok normal tedirgin olman..ama ilk doğumun olmadığı için çok da sıkma kendini..bişi olmaz inşallah..
değişebilir o durum bence. ben hiç kalorili yemek yemedim çünkü ama oldukça da fazla sütüm vardı her iki bebeğimde desüt gelirse veya çocuk emerse bi sıkıntı olmaz..ama emzirirken de çok kalorili yememek lazım sanırım..bazısı doğumda az kilo alıp emzirirken kilo alıyo çünkü..
ayy umarım güzel sonuclarla cıkarsın o odadan. ultrasona girmedin mi hiç? kanama nerede şuan da tam olarak?Özel hastaneye geri geldik odalarda yer açılmış progestan hap verdiler ve serumla iğne şuan damar yolu açıldı yatıyorum bakalım
49 kiloyum ben canım oglumda 50yle hamile kalıp 68le doğurmuştum çok zayıfladımGÜnaydınn
Suan kac kilosunuz kızlarBen ilk hamilelegimde 27 kilo aldım 85 le dogurdum sonra verdim o aldıklarımı diyetle tabiki Suan 61 kgyum bunda biraz daha bilincli olarak beslenmek istiyorum
canım lan pihtilasmasi sonucu mi oldu,bide bu sefer nasıl bi önlem alıyor doktorlar aspirin mı verceklerHerkese merhaba, 15 haftalik kalp durması sonucu elendiğim 2018 eylül annelerinden iki gündür evde yaptığım idrar testindeki silik ikinci çizgi ile buraya atanma durumum var. Beni de alın... Persembe kan vericem.
ben de hşiç duymadım boyel bir moda :) çok entresanmış40 yaş çocuğu tatlı olur derler..eskiden modaydı ya hatırlıyo musun
çok gemiş olsun. neden kalbi durdu acaba bebeğinin? umarım bu sefrr sağlıkla kucagıan alırsın bebeğini. cok aminHerkese merhaba, 15 haftalik kalp durması sonucu elendiğim 2018 eylül annelerinden iki gündür evde yaptığım idrar testindeki silik ikinci çizgi ile buraya atanma durumum var. Beni de alın... Persembe kan vericem.
29 yaşındayım benkızlar yaş ortalması nedir tam olarak ? 20 li yaşlar çok fazla belli
çok geçmiş olsun canım..Allah yardımcın olsun düzelir hayırlısyla inşaAllahÖzel hastaneye geri geldik odalarda yer açılmış progestan hap verdiler ve serumla iğne şuan damar yolu açıldı yatıyorum bakalım
bence sen genetik olarak ta şanslısın canımdeğişebilir o durum bence. ben hiç kalorili yemek yemedim çünkü ama oldukça da fazla sütüm vardı her iki bebeğimde de
Evet tam da pıhtılaşma...canım lan pihtilasmasi sonucu mi oldu,bide bu sefer nasıl bi önlem alıyor doktorlar aspirin mı vercekler
Başta müthiş iyiydik güya. Detayli icin gü almaya gidince rutin bi kontrol yaptilar o gün kalbi durmuş. İlk bebek diye devlet bakmadı, özelde birkaç test derken bende protein s eksikliği çıktı. O meret de pıhtılaşmayı tetikliyormuş. Çok sağol, umarım test doğrudur, hamileyimdir, sağlıkla doğuralım inşallah...çok gemiş olsun. neden kalbi durdu acaba bebeğinin? umarım bu sefrr sağlıkla kucagıan alırsın bebeğini. cok amin
Özel hastaneye geri geldik odalarda yer açılmış progestan hap verdiler ve serumla iğne şuan damar yolu açıldı yatıyorum bakalım
benimde ilk gebelikte bebeğe çok kan gitmemişti,bende gebe kalmadan 2 ay önce başladım aspirine şimdi gebeyim 3 gün önce öğrendim,aspirine ilk zamanlar devam edilyo mu bilmiom,perinoytoloji doktoruna pazartesiye randevu alabildimEvet tam da pıhtılaşma...suan asprin. Gebeysem persembe igneyi de ekliycez. 4000lik heparin yazicam dedi.
Özel hastaneye geri geldik odalarda yer açılmış progestan hap verdiler ve serumla iğne şuan damar yolu açıldı yatıyorum bakalım
bizi iyi bi doktorun takip etmesi lazimBaşta müthiş iyiydik güya. Detayli icin gü almaya gidince rutin bi kontrol yaptilar o gün kalbi durmuş. İlk bebek diye devlet bakmadı, özelde birkaç test derken bende protein s eksikliği çıktı. O meret de pıhtılaşmayı tetikliyormuş. Çok sağol, umarım test doğrudur, hamileyimdir, sağlıkla doğuralım inşallah...
Geçmiş olsun canım ilk aylar olabiliyor bi arkadaşımında olmuştu kesenin alt kısmında kanama olmuş şuan sağlıklı bi Doğum yaptı ama içini ferah tut Allah’ın izniyle bişey olmaz dinlen ve kendini sakınÖzel hastanede başka bir doktora göründüm alttan muayene ile baktı kese duruyor ama düşük tehlikesi var hastaneye yatıracağım dedi ama yatamadık doluyuz akşama anca boşalır dedi sekreter sanki otel odası acil gitmişiz zaten . Dedim madem verilen ilaçları acilde yapadursunlar yok dediler odaya geçince yapılacak
Sinirlenip çıktık şimdi tıp fakültesine gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?