- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #1.321
Aq geç döllenmemi olmuş acaba? Doktor geriden gelmesi ile ilgili bir şey söyle dimi peki?6+1 de bugün doktora gittim keseyi gördük. Doktor boş bir gebeleik degil dedi. 5 haftalık gibi duruyor dedi. Bir kac hafta sonra daha netlesir dedi. 2 -3 hafta sonra tekrar gidecegim.
kesenin içinde beyaz bir bölüm gösterdi. Bu büyüyünce bebek olacak dedi. Boş bir gebelik degil dedi. Daha küçükken belli olmaz herhalde. Bir iki hafta sonra daha netleşir.boş gebelik olup olmadığı 6.haftada mi anlasiliyomuş
Biz yapıyorduk aslında ama 8. Haftaya kadar ara vermek istedik. 2 Hafta sonra devam edeceğiz. 8. Haftadan sonra da açıkçası pek bir şey kullanmayı dusunmuorum. İçeriye boşalmak enfeksiyon sebebi olabiliyormuş gerçi ama prezervatif vat olan kaygan jelin de bebeğe pek yararlı olduğunu sanmıyorum benKızlar cinsel ilişki konusunda doktorunuz birşey dedi mi bize spermin etkisinden dolayı prezervatif kullanın dedi ama o mereti de hic sevmiyorum
Aq geç döllenmemi olmuş acaba? Doktor geriden gelmesi ile ilgili bir şey söyle dimi peki?[/QUOTE6 haftalik gibi degilde 5 haftalık gibi duruyor ama bebegi gördüğümüzde netlesir. Simdi tam olarak söylemek dogru olmaz dedi. Bir daha ki gidişimde belli olur herhalde
İLK DOĞUM SEZERYAN OLDUĞU İÇİN BUDA ÖYLE OLACAKTIR HAYIRLISIYLA Bİ KESEYİ GÖRÜP KALP ATINI DUYUP SAĞLICAKLA İLERLERSE... DURUMA GÖRE BAKILIR BAKALIM HAYIRLISI CANIM..OĞLAKLAR İNATÇIDIR ÇOK AMA ÇOK TA GUVENİLİR VE DÜRÜSTTÜRLER GENEL OLARAK TABİ YÜKSELENİDE HESAPLAYIP DOĞUM ANINI GERÇEKLEŞTİRMEK LAZIMAy bizim evin ortamı gibi olmuş sizin ilişkiniz :) oğlak hiç tanıdığım yok. Karakterlerini de bılmiyirum açıkçası. Boğa ve oğlaktan çok farklı oluyorlar mi? Belki oğlak olur seninki de 22 gün erken doğarsa :)
AA ben senin ilk doğumun sanıyordumİLK DOĞUM SEZERYAN OLDUĞU İÇİN BUDA ÖYLE OLACAKTIR HAYIRLISIYLA Bİ KESEYİ GÖRÜP KALP ATINI DUYUP SAĞLICAKLA İLERLERSE... DURUMA GÖRE BAKILIR BAKALIM HAYIRLISI CANIM..OĞLAKLAR İNATÇIDIR ÇOK AMA ÇOK TA GUVENİLİR VE DÜRÜSTTÜRLER GENEL OLARAK TABİ YÜKSELENİDE HESAPLAYIP DOĞUM ANINI GERÇEKLEŞTİRMEK LAZIM
Sanıyorum orada medical park var. Karşı tarafta. Geçen sene arkadaşım oraya gdiyordu. Oraya bir bak istersen arkadaşım. Arkadaşımın doktoru çok iyidi. İsmini söyleyebilirim istersen sana. Bu arada uraz 6+6 da kesenin içinde gözüküp kalbi atmaya başladı. Kanamayla hastaneye gittiğimde görmüştüm ilk defa. Moralini bozma.Bugün 6+2 olmuşuz özel hastaneye gittik önce boş kese gördü serum verdi birsürü şeyler sonra tekrar baktı ve yine sadece kese gördü Küçük nokta kadar beyazlık vardı bu olabilir diyor kesin cevap yok ama sperm tarzı hareketli bir şey gösterdi bir görünüp bir kayboluyor. Cidden moralim çok bozuk.Geçen hafta gittiğim zaman 1 hafta sonra gel kalp atışını görürüz dedi ama bir sürü para kilitledi bize. Bel fıtığım olduğu için de normal doğum olmaz dedi Avrupa yakasında önerdiğiniz doktor var mı? Bu sefer Bahçelievler devlet hastanesine mi gitsem özele mi devam etsem?
Gözün aydın canım darısı bize olsun insallahKizlarrr cok sukur minigimi de kesesini de yolkunu da gordum ikiz sandik ama tekmis
Sanıyorum orada medical park var. Karşı tarafta. Geçen sene arkadaşım oraya gdiyordu. Oraya bir bak istersen arkadaşım. Arkadaşımın doktoru çok iyidi. İsmini söyleyebilirim istersen sana. Bu arada uraz 6+6 da kesenin içinde gözüküp kalbi atmaya başladı. Kanamayla hastaneye gittiğimde görmüştüm ilk defa. Moralini bozma.
Çok tatlısın valla benimde geçen canım öyle başka tatlı istemişti ama utandım isteyemedimkızlar dün hamileliğimi ilk defa kullandım
tatlı almaya gitmiştim..ama orda başka bi tatlı çok güzel göründü..
ayh dedim ben hamileyim de canım şundan çekti 1 dilim verir misiniz
kendinizi çok ii hissediyosunuz valla siz de yapın mutlaka
canım başka bi doktora daha göster için rahat etmekse biraz bekleyip beta hcg filan kaç olmusBugün 6+2 olmuşuz özel hastaneye gittik önce boş kese gördü serum verdi birsürü şeyler sonra tekrar baktı ve yine sadece kese gördü Küçük nokta kadar beyazlık vardı bu olabilir diyor kesin cevap yok ama sperm tarzı hareketli bir şey gösterdi bir görünüp bir kayboluyor. Cidden moralim çok bozuk.Geçen hafta gittiğim zaman 1 hafta sonra gel kalp atışını görürüz dedi ama bir sürü para kilitledi bize. Bel fıtığım olduğu için de normal doğum olmaz dedi Avrupa yakasında önerdiğiniz doktor var mı? Bu sefer Bahçelievler devlet hastanesine mi gitsem özele mi devam etsem?
NİSA HASTANESİNDE DE GÜZEL DOKTORLAR VAR DİYORLAR BİDE HEPSİ KADIN ÇALIŞANLARBugün 6+2 olmuşuz özel hastaneye gittik önce boş kese gördü serum verdi birsürü şeyler sonra tekrar baktı ve yine sadece kese gördü Küçük nokta kadar beyazlık vardı bu olabilir diyor kesin cevap yok ama sperm tarzı hareketli bir şey gösterdi bir görünüp bir kayboluyor. Cidden moralim çok bozuk.Geçen hafta gittiğim zaman 1 hafta sonra gel kalp atışını görürüz dedi ama bir sürü para kilitledi bize. Bel fıtığım olduğu için de normal doğum olmaz dedi Avrupa yakasında önerdiğiniz doktor var mı? Bu sefer Bahçelievler devlet hastanesine mi gitsem özele mi devam etsem?
Bize ilişkiyi yasakladı canım düşük riskim.var diye sanirmKızlar cinsel ilişki konusunda doktorunuz birşey dedi mi bize spermin etkisinden dolayı prezervatif kullanın dedi ama o mereti de hic sevmiyorum
geçen sene progesteron iğnesi vurulmuştu 5 gün filanKizlar her gün iğne vurulan var mı
Bize ilişkiyi yasakladı canım düşük riskim.var diye sanirm
Ayyy canım umarım herşey yolunda giderÖzel hastanede başka bir doktora göründüm alttan muayene ile baktı kese duruyor ama düşük tehlikesi var hastaneye yatıracağım dedi ama yatamadık doluyuz akşama anca boşalır dedi sekreter sanki otel odası acil gitmişiz zaten . Dedim madem verilen ilaçları acilde yapadursunlar yok dediler odaya geçince yapılacak
Sinirlenip çıktık şimdi tıp fakültesine gidiyoruz
Ben ortalamaya uymuyorumdur yaş 37 ilk hamileliğim umarım kucağıma almak nasip olur çok bekledik bebişimizi...kızlar yaş ortalması nedir tam olarak ? 20 li yaşlar çok fazla belli
Biz beraberiz desene arada 1 2 yas varBen ortalamaya uymuyorumdur yaş 37 ilk hamileliğim umarım kucağıma almak nasip olur çok bekledik bebişimizi...
Ayyyyy benim ilk doğumum olacak eyvaahhhh yaşta 37ayh evet ya..ben böyle lisedeyken fln.40-45 yaş arası kadınlar çocuk yapardı..anneme de demişlerdi de ordan biliyorum
bu konuda haklısın canım..çok normal tedirgin olman..ama ilk doğumun olmadığı için çok da sıkma kendini..bişi olmaz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?