- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #1.381
ben de ilcedeyim. Burada da 1 doktor varBen ilçedeyim canım o yüzden tek seçenek hakkım var ilk gebeligimde de o doktor vardı çok memnundum ilgilenmeseydi merkeze gidecektim
Yaş 31 ve ilk cocuk olacak kismetsekızlar yaş ortalması nedir tam olarak ? 20 li yaşlar çok fazla belli
Ben antalyali değilim aslında geçen sene istanbuldan buraya kactik. Doğma büyüme istanbul kadikoyluyum. Ama antalyada yaşayan birileri olsa süper olurdu. Burada sormak istediklerimi falan sorardım diye şey etmiştim :)Ben Antalalıyım ama Bursa'da yaşıyorum :)
Merkez de hangi doktora gidiyorsun canım ilk gebelik mı senin birde kaç haftaliksin çok soru sordum ya kusura bakma :)ben de ilcedeyim. Burada da 1 doktor var
Yeni geldi tanımıyorum. Ben de garanti olsun diye merkeze gitmeye karar verdim. Dün ilk randevuma gittim cok memnun kaldım.
Teşekkür ederim, hoşbuldumHoşgeldin
Yarın benimde randevum var. Umarım bende bebeğimi görebilirim. senin adına çok sevindim. 24 ocak iyi bir tarih. Belki biraz daha erken bile olabilirKızlar Günaydın hepinize çook teşekkür ederim. Sesini açmadı ama direk kalbindeki hareketi gördüm. Allahım mucize gibi. Valla ilk bebeğimde hemen anneliğimi hissedememiştim. Doktor karnıma ultrason şeyini koydu direk ve bebeğimi gördük . Hemencik annem diyiverdimDarısı sizee en kısa zamanda . Bide doğuma 24 ocak dedi Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah.
fuat demire gidiyorum. 2. Hamileligim 6. HaftadayımMerkez de hangi doktora gidiyorsun canım ilk gebelik mı senin birde kaç haftaliksin çok soru sordum ya kusura bakma :)
İnşallah güzel haberlerini alırızYarın benimde randevum var. Umarım bende bebeğimi görebilirim. senin adına çok sevindim. 24 ocak iyi bir tarih. Belki biraz daha erken bile olabilir
doktorda şuanlık bir şey demedi kanama olabilir dedi çok şükür şimdilik bir kanama yok. bu hafta sonu kalp atışı için gideceğiz çok korkuyorum.Canım benim ilk gebeliğimde 29.haftamda erken Doğum tehlikem oldu onu da durdurdular sonrasında 40.haftamda doğurdum bir sıkıntı olmaz bence çünkü bebek büyüdükçe genişliyor rahim bebeğe yeterli alan oluyor sonra sağ sol farketmeden dolanıp duruyor
yaaa hadi gözünaydın. Çok sevindim .gunaydin kizlar. ben test yaptim 15 dk kadar once,daha 7.saniyede iki cizgi belirdi. belirti olarak adledebilecegim iki sey vardi o da gogus sizlamasi ve sivilceler. demek ki buna ozelmis gercekten. @Saglikliyasamgunlugumm cnm ins sende de hayirli haberler aliriz. sen de yapsana erken gebelik testinden,bence pisman olmazsin. bende dr agrilar vardi hani sen de dedin ya adet gbi hissediyorum diye. ben seni su an merak ediyorum ims hayirlisyla hamilesindir sen de :)
çok güzel bir haber çok şükür ... hayırlı olsun tekrarKızlar Günaydın hepinize çook teşekkür ederim. Sesini açmadı ama direk kalbindeki hareketi gördüm. Allahım mucize gibi. Valla ilk bebeğimde hemen anneliğimi hissedememiştim. Doktor karnıma ultrason şeyini koydu direk ve bebeğimi gördük . Hemencik annem diyiverdimDarısı sizee en kısa zamanda . Bide doğuma 24 ocak dedi Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah.
Bugün 6+2 olmuşuz özel hastaneye gittik önce boş kese gördü serum verdi birsürü şeyler sonra tekrar baktı ve yine sadece kese gördü Küçük nokta kadar beyazlık vardı bu olabilir diyor kesin cevap yok ama sperm tarzı hareketli bir şey gösterdi bir görünüp bir kayboluyor. Cidden moralim çok bozuk.Geçen hafta gittiğim zaman 1 hafta sonra gel kalp atışını görürüz dedi ama bir sürü para kilitledi bize. Bel fıtığım olduğu için de normal doğum olmaz dedi Avrupa yakasında önerdiğiniz doktor var mı? Bu sefer Bahçelievler devlet hastanesine mi gitsem özele mi devam etsem?
8.haftada kalp atışını duyanda varmış neden dr hemen bu kadar olumsuz konuşmuş anlamiyorum.başka bi dr daha görun benceBugün 6+2 olmuşuz özel hastaneye gittik önce boş kese gördü serum verdi birsürü şeyler sonra tekrar baktı ve yine sadece kese gördü Küçük nokta kadar beyazlık vardı bu olabilir diyor kesin cevap yok ama sperm tarzı hareketli bir şey gösterdi bir görünüp bir kayboluyor. Cidden moralim çok bozuk.Geçen hafta gittiğim zaman 1 hafta sonra gel kalp atışını görürüz dedi ama bir sürü para kilitledi bize. Bel fıtığım olduğu için de normal doğum olmaz dedi Avrupa yakasında önerdiğiniz doktor var mı? Bu sefer Bahçelievler devlet hastanesine mi gitsem özele mi devam etsem?
sperm enfeksiyona değilde kasılmalara sebep oluyormuş rahimde yani o kayganlaştırıcı direkt kimyasal geri çekilme en mantiklisi gibi dr ne der bilemiyorum ama
ŞUBAT AYI YALAN OLDU YANİKızlar Günaydın hepinize çook teşekkür ederim. Sesini açmadı ama direk kalbindeki hareketi gördüm. Allahım mucize gibi. Valla ilk bebeğimde hemen anneliğimi hissedememiştim. Doktor karnıma ultrason şeyini koydu direk ve bebeğimi gördük . Hemencik annem diyiverdimDarısı sizee en kısa zamanda . Bide doğuma 24 ocak dedi Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah.
HAYIRLI OLSUN CANIMgunaydin kizlar. ben test yaptim 15 dk kadar once,daha 7.saniyede iki cizgi belirdi. belirti olarak adledebilecegim iki sey vardi o da gogus sizlamasi ve sivilceler. demek ki buna ozelmis gercekten. @Saglikliyasamgunlugumm cnm ins sende de hayirli haberler aliriz. sen de yapsana erken gebelik testinden,bence pisman olmazsin. bende dr agrilar vardi hani sen de dedin ya adet gbi hissediyorum diye. ben seni su an merak ediyorum ims hayirlisyla hamilesindir sen de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?