- 28 Şubat 2018
- 829
- 1.738
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #1.621
Teşekkürler cevap verdiğin için ilk gebelik çok istiyordum o yüzden arada kuruntu yapıyorum sanırım:)Çok iyi anlıyorum seni ama çok normal bir süreç bazen bulantilar tamam kaybolabilit de. İnsan ister istemez korkuyor. Bende düne korkuyordum bugün bir başladı bulantilar tam başladı. Endseleme yani arkadaşım
Kahve olarak günde bir tane türk kahvesi ve küçük çay bardağından bir bardağı dolduracak kadar demlik iöeliyiyoruz o da 4-5 çay bardağı çay yapıyor ama ben günde 2 bardak çayı geçmiyorum.Kızlar kahve çay içiyor musunuz içmeli miyiz ?
Ben kullanmaya başladım sabah akşam bir taneKızlar bu arasa progestan kullanan var mı
Canım kac mg hapKuzlar ben düz gece 2 de pembe renkte kanamam oldu acile gittik. Şükür birşey yokmuş herşey yolunda kalçadan iğne vurdular. Sonra kanamam geçti şimdi de önlem olsun diye progestan hap verdi sabah akşam bir tane al dedi. Çok endişelendik dün gece. Allaha şükür kesemizi gördük. Herşey yolundaymış...
Çok geçmiş olsun. Bende bu aralar kanama bekliyorum. Doktorum son gittiğimde kesenin etrafında kanama var demisti. cok önemli bit şey olmasa bile insan tedirgin oluyorKuzlar ben düz gece 2 de pembe renkte kanamam oldu acile gittik. Şükür birşey yokmuş herşey yolunda kalçadan iğne vurdular. Sonra kanamam geçti şimdi de önlem olsun diye progestan hap verdi sabah akşam bir tane al dedi. Çok endişelendik dün gece. Allaha şükür kesemizi gördük. Herşey yolundaymış...
Canım kac mg hap
Canım benim 100 mg verdi doktorCanım kac mg hap
Ben dün gece gittim doktora karından baktı ultrasonla sadece kese gördük. 5+5 tim dün kalp atışı için 10 gün sonra gelin dedi... yani 5+5 te kalp atışı çok duyulmuyor en erken 6+4 gibi duyuluyormuşKızlar bende her gun iğne oluyorum göbek çevrem hep morluk icinde 5+5 de doktora gidecem bu haftaici acaba kalp atışını duyar miyim? Benim erken döllenme değerlerim yüksek idi hep.
5.haftada kalp oluşumu oluyormuş galiba. Tansiyon düşüklüğü yaşıyor musunuz sizde benim hep 8 e 5 cikiyorBen dün gece gittim doktora karından baktı ultrasonla sadece kese gördük. 5+5 tim dün kalp atışı için 10 gün sonra gelin dedi... yani 5+5 te kalp atışı çok duyulmuyor en erken 6+4 gibi duyuluyormuş
canım benimde erken döllenme 6+3u bekliyoruz kalp atışı içinKızlar bende her gun iğne oluyorum göbek çevrem hep morluk icinde 5+5 de doktora gidecem bu haftaici acaba kalp atışını duyar miyim? Benim erken döllenme değerlerim yüksek idi hep.
Senin duyulur canm. Benim sanirim duyulmaz neyse geç olsun güç olmasin inşallahcanım benimde erken döllenme 6+3u bekliyoruz kalp atışı için
Ben varım canım aynı şeyleri yaşayan zaman geçmiyor en iyisi kafanı başka şeylere vermek gezmek kitap okumak film izlemek gibiMerhaba bende araniza yeni katıldım.. bat geçen hafta cumartesi yani 9 hazirandi olmayinca idrar testi yaptim ve pozitif cıktı 2 gün sonra dr gittim ve kan testinde beta 358 cıktı doktorum 2 gün sonra tekrarla 2 katı olursa 2 hafta sonra görüşelim dedi 2 gün sonra yaptigimda ise 678 kusurdu sonucu dr la konuşup söyledim ve gayet sağlıklı gebelik görünüyor 2 hafta sonra görüşelim dedi.. 2 hafta geçmek bilmiyor sanki bi problem olucakmış gibi korkuyorum.. aynı şeyleri yaşayan var mı yada ben mi kuruntu yapıyorum acaba
Kırmızı etten pilavdan sulu yemeklerden çaydan karpuzdan Allahım herşeyden tiksindim. Hele bugün iki salatalık yedim çıkardım sonra yine öğür öğür bi hal oldum artık çıkıcak bişeyde kalmadıKızlar normalde yediğiniz şuan adını dahi duymak istemediğiniz yiyecekler var mı? Ben salçalı yemek yiyimez oldum. Günde 1 öğün yiyorum sadece. Bulantım çok mutfağa giremiyorum ama yemek zorundayım. Napacağımı bilmiyorum
Ah olmaz mı bende kafayı yiyordum. Bebeği gördükten sonra rahatlamaya başladım. Bu hafta mide bulantiları da başladı. mide bulantilarinin başlamasının bir sebebi de bebeğinin kalbi atmaya başlıyormuş. Perşembe günü de bebeğimin kalbinin sesini dinleyince daha da rahat edecegim. Sende sabret her şey çok güzel. Oluyor. Kanaman falan olursa da çok endiselenme. Doktoruna haber ver hemen ara. Bebeğine ve kendine güven. Her şey çok güzel olacakMerhaba bende araniza yeni katıldım.. bat geçen hafta cumartesi yani 9 hazirandi olmayinca idrar testi yaptim ve pozitif cıktı 2 gün sonra dr gittim ve kan testinde beta 358 cıktı doktorum 2 gün sonra tekrarla 2 katı olursa 2 hafta sonra görüşelim dedi 2 gün sonra yaptigimda ise 678 kusurdu sonucu dr la konuşup söyledim ve gayet sağlıklı gebelik görünüyor 2 hafta sonra görüşelim dedi.. 2 hafta geçmek bilmiyor sanki bi problem olucakmış gibi korkuyorum.. aynı şeyleri yaşayan var mı yada ben mi kuruntu yapıyorum acaba
Ben varım canım aynı şeyleri yaşayan zaman geçmiyor en iyisi kafanı başka şeylere vermek gezmek kitap okumak film izlemek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?