- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- 73
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #1.721
cok sanslisiniz benim ilk oglumda cok bulandi midem birde kansizlik tansiyon demir eksikligi ne ararsan vardi 10 dk ayakta dursam basim donerdi dolasmaya ciksam bayilirdim cok zor hamilelik gecirdim insallah bu oyle olmaz suanlik birsey yok bakalim kiz olmasini cok istiyorum ama en basta saglikli olsun allahtan gelen herseye bin sukur :)Benim hic olmadi ilk kizimdada hic olmadi
ben aşılama ile hamile kaldım doktorum tüp bebek özen gösteriyor. banada tüp bebek sende özen göstermen gerekiyor demişti. dolayısıyla kontrolerimiz biraz sık. ayrıca daha önce bir kaybım olduğu için endişe ediyoruz biraz.oh çok şükür. ne güzel için rahatlamıştır. hemen hemen aynı bizim batımız seninle. hatta ben 1 mayıs sat tarihi olduğunu dusunuyorum. perşembe bizimde randevumuz var biliyorum ki bende duyacağım kalp atısını. senin için de cok sevindim. sağlıkla gelsin minik yavru. 2 hafta sonra neden çağırdı acaba ki? 1 ayda bir çağırmıyorlar mı doktorlar?
ah arkadasım ne kadar da soylesen elham yapmayın diye olmayınca olmuyor bence. 3. hamileliğim ve kesenin içinde bebeğimi görene kadar acaba sağlıklı mı diye kendimi yiyip bitirdim. hala güçlü olmama rağmen kalp atısını da bir duysam rahatlayacağım modundayım. sonra da 2 testi bekleyeceğiz onun sonuclarını bekleyeceğiz cinsiyet telaşı saracak bizi sonra ayrıntılı ultrason derken hamileliği yarılayacağız. evet stres bu durumda en büyük düşmanimiz. ama işte insan takacak bir şey arıyor belki de kafasına. benim o kadar cok meşgalem var ki yine de aklım 3. çocuğum da :) umarım hepimiz çocuklarımızı sağsalim kucağımıza alırız.
Bundan sonra bulantilar olmaz galiba inşallah cnm Allah herkesin gönlüne gore versin benimde 1 kizim var 3 yasinda gönül isterki 2. Erkek olsun ama kiz hissediyorum artik takdiri ilahi cnmcok sanslisiniz benim ilk oglumda cok bulandi midem birde kansizlik tansiyon demir eksikligi ne ararsan vardi 10 dk ayakta dursam basim donerdi dolasmaya ciksam bayilirdim cok zor hamilelik gecirdim insallah bu oyle olmaz suanlik birsey yok bakalim kiz olmasini cok istiyorum ama en basta saglikli olsun allahtan gelen herseye bin sukur :)
Pardon coraspini ne için verdi acaba sizeben progestanı fitil olarak kullanıyorum hiç biryan etkisi olmadı.
hayırlı olsun. gerekli bu ilaçlar ben hiç öyle düşünmüyorum.
bir kaybım var kalbi durmuştu coraspirin pıhtılaşmayı önlüyormuş pıhtışalma şüphesine dayanarak verdi.Pardon coraspini ne için verdi acaba size
Teşekkür ederim bi an bana neden sadece folik asit dedi diye korktumbir kaybım var kalbi durmuştu coraspirin pıhtılaşmayı önlüyormuş pıhtışalma şüphesine dayanarak verdi.
aynen oyle canim saglikli hayirli evlat olsun da ne olursa olsun.. Bugun saglik ocagina gidicem kayit yaptirmaya belki kalp atisini duyabilirim bakalim. Bide afedersingoguslerim acayip sekilde aciyo canim oglumda ilk aylarda bukadar olmamisti son aylarda cok acimisti ama bunda cok aciyor camasir takamiyorum acidanBundan sonra bulantilar olmaz galiba inşallah cnm Allah herkesin gönlüne gore versin benimde 1 kizim var 3 yasinda gönül isterki 2. Erkek olsun ama kiz hissediyorum artik takdiri ilahi cnm
Benim 22.sinde randevum var bakalim o zaman duyulur galiba dr keseyi gorunce 2hafta sonra gel demisti tum tahlilleri yaptiracam demisti. Gogus hic sorma ya biri yanlislikla degince canimdan can gidiyor kizimdada oyleydi bunda daha cok sanki buyudulerde bideaynen oyle canim saglikli hayirli evlat olsun da ne olursa olsun.. Bugun saglik ocagina gidicem kayit yaptirmaya belki kalp atisini duyabilirim bakalim. Bide afedersingoguslerim acayip sekilde aciyo canim oglumda ilk aylarda bukadar olmamisti son aylarda cok acimisti ama bunda cok aciyor camasir takamiyorum acidan
aynen canim ya yatarken kolum deyse canim gidiyo resmenBenim 22.sinde randevum var bakalim o zaman duyulur galiba dr keseyi gorunce 2hafta sonra gel demisti tum tahlilleri yaptiracam demisti. Gogus hic sorma ya biri yanlislikla degince canimdan can gidiyor kizimdada oyleydi bunda daha cok sanki buyudulerde bide
Tm cnm kolay gelsin inşallah duyuluraynen canim ya yatarken kolum deyse canim gidiyo resmenben gecen hafta adetim 3 gun gecti diye gittim orda kan tahlilinde ogrendim hamile oldugunu doktor cok kucuk suan gorunmuyo haftaya gel dedi bakalim persembe cuma gibi giderim heralde bakalim goruncekmi:) simdi hazirlanim saglik ocagina gideyimben yazarim yine canm
YOK CANIM eksik birşey yok sende korkma fazla olan bizde...Teşekkür ederim bi an bana neden sadece folik asit dedi diye korktum
Hayırlı olsun Sağlıla sıhhatle gelsinMerhaba Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım. Lütfen dualarınıza beni de ekleyin hayırlısıyla herkes kucağına alsın :)
Çok afedersiniz sizi inciticek kırıcak bir şey mi yaptım. Kötü bi niyetim yoktu çoğunluğunuzun farklı ilaçlar kullandığını görünce endişelendim baya doktorum ilgisiz mi diye. Allah bebeğinizini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinYOK CANIM eksik birşey yok sende korkma fazla olan bizde...
bence bir başkasının acısını anladığımız zaman daha iyi bir insan olacağız....
Çok afedersiniz sizi inciticek kırıcak bir şey mi yaptım. Kötü bi niyetim yoktu çoğunluğunuzun farklı ilaçlar kullandığını görünce endişelendim baya doktorum ilgisiz mi diye. Allah bebeğinizini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
benim var. biri 1 yaşında diğeri 3 aylık yavru kedilerim var. 2 de kuşum var. diğer hamileliklerimde de köpeklerim vardı. bakamadk tabi onlara anneme verdik. kedi bakmak muhteşem bir şeymiş. kedilerden geçen bir mikrop var onun dışında sıkıntı olacağını sanmıyorum ama aynı olay sebzelerden de geçiyor. Toksoplazmozis mikrobu. ben kdilerimi kimselere veremem ama. tuvaletini de maske takıp temizliyorum sonrasında da ellerimi yıkıtorum cokça. bazen de eşim değiştiryor. en dikkat edilmesi gereken kısım kedide tuvalet. bir de iç parazit yaptırmayı himal etme benceBu arada bişey sormak istiyorum. Evde evcil hayvanı olan var mı ? Benim henüz 3 aylık bi yavru kedim var. Ve bi aksilik olmazsa ondan ayrılmayı düşünmüyorum. Bu konuyla ilgili deneyim ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ben aşılama ile hamile kaldım doktorum tüp bebek özen gösteriyor. banada tüp bebek sende özen göstermen gerekiyor demişti. dolayısıyla kontrolerimiz biraz sık. ayrıca daha önce bir kaybım olduğu için endişe ediyoruz biraz.
Çok afedersiniz sizi inciticek kırıcak bir şey mi yaptım. Kötü bi niyetim yoktu çoğunluğunuzun farklı ilaçlar kullandığını görünce endişelendim baya doktorum ilgisiz mi diye. Allah bebeğinizini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?