- 6 Haziran 2018
- 433
- 386
- 23
- 36
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #1.781
Hayırlı olsun canımKizlaaaaar benimki tek yumurta ikizleriymissss bi taneydi bugunki kontrolde ikiz olmuslar sok olduk
Yaaa yerimmm nekdrlikjen ogreniliyo buKizlaaaaar benimki tek yumurta ikizleriymissss bi taneydi bugunki kontrolde ikiz olmuslar sok olduk
ayyy harikaaaaa inşallah ikisi de sağlıklı gelir:) çok güzel yaa:)Kizlaaaaar benimki tek yumurta ikizleriymissss bi taneydi bugunki kontrolde ikiz olmuslar sok olduk
Ne güzel nasıl heyecanlı bir şey kim bilir benim kontrolüme daha var çatlıcam. Tahlillerinizi yaptırdınız mı siz
Evet videoya aldım devamlı izliyprım :)oh süper darısı perşembe günü bizim başımıza. ne güzel atmıştır şimdi o minnoş kalbi :)
6+6 canım bugun. 6+1 de gidip görmemeistikKac haftalikti bugun? Bende carsamba caru gidicem 6+1oluyor ozaman duyarmiyum acaba
Canm senin kaybın kan pihtisahmasindan sanırım benim rahim yetmezliği olabilir denildi ins sağlıkla alalım kucagimiza
Oğlumda hiçbir iğne kullanmadan rahat bir hamilelik geçirdim ama sonra ki gebelik kalp atışı durdu kan tahlilleri yapıldı pıhtılaşma cıktı başka sorunlarda var gerçi rahimle ilgili doktor doğumda rahimle ilgili sıkıntıları da duzelticez dedi tabi sağ salim atlatabilirsem 9 ayı. Seninde inşallah bu sefer sorunsuz ilerler ve sağ salim kucağına alırsın.Canm senin kaybın kan pihtisahmasindan sanırım benim rahim yetmezliği olabilir denildi ins sağlıkla alalım kucagimiza
bayramdan 2 gün önce kahverengi akıntı geldi canım ben bir korkmaya başladım ama doktora gitmedik hep uzandım .bayram sabahı da 2-3 damla kan geldi nasıl korktum anlatamam hemen kadın doğum hastanesinin aciline gittik ultrasonda baktılar yolk kesesi gözüktü bebeğimi de hafif silik bir şekilde gördümGeç döllenme olmuş belli ki. Yoksa görmen gerekiyordu kuzum. En dilenme sakın doktor bir şey olsa söylerdi.
ben büyük hissediyorumAy insallah canim Benim valla icine mi dogduama oyle olursa tabi esime soylemek zorunda kalirim soylemicektim ama onlardada bizdede ikiz yok bide hamileligimi sakliyorum nerden cikti bu ikiz diyecek tabl canim soylerim mujdenide istersin valla
sağol canım amin inşAllah :)Hayırlı olsun devamı da gelecek inşallah... sabretmemiz lazım sadece
Ayyy maşalhhhh ben ıkız cok severm darısı bana inşhhhhKizlaaaaar benimki tek yumurta ikizleriymissss bi taneydi bugunki kontrolde ikiz olmuslar sok olduk
Senin de 3 katkat artıyordu dimi gebelik testin canım ay benim de hep 4 kat artıyor benim de mi ikiz acaba. Sağ salim kucağına al inşallah canm ikizleriniKizlaaaaar benimki tek yumurta ikizleriymissss bi taneydi bugunki kontrolde ikiz olmuslar sok olduk
canım sen ikna olduysan sorun yok kaynana helallik istediyse o daha güzel olmuş umarım tekrarlanmaz bebişinle ailenle huzurlu bir hayat diliyorum canımMerhaba hammisler..Ben evime dondumgeldi ozur su bu ailemi beni ikna etti Kaynanaylada konusmus oda bana hakkini helal et dedi ama bisey diyemedim Neyse sonuc olarak daha iyiyiz soylemicektim esime Ama bu sayede ogrenmis oldu nasip Boyleymis Hammisligimde o kadar yollara git gel baya zor geciyo kizimi yaz olmasina ragmen kresine Devam ettircem bi ay Boyle ilgilenemem cunku bide kan kokusu aliyorum ne alakaysa midem bulaniyo Daha doktora gidemedim krese bikaç gün gitsin bende topluyayım gideceğim bakalım naısl hiç gitmedim
Inş canm hepimiz sorunsuz geçirelim bu aylarimiziOğlumda hiçbir iğne kullanmadan rahat bir hamilelik geçirdim ama sonra ki gebelik kalp atışı durdu kan tahlilleri yapıldı pıhtılaşma cıktı başka sorunlarda var gerçi rahimle ilgili doktor doğumda rahimle ilgili sıkıntıları da duzelticez dedi tabi sağ salim atlatabilirsem 9 ayı. Seninde inşallah bu sefer sorunsuz ilerler ve sağ salim kucağına alırsın.
Maaşallah çok güzel sağ sağlim sağlıkla gelsinlerKizlaaaaar benimki tek yumurta ikizleriymissss bi taneydi bugunki kontrolde ikiz olmuslar sok olduk
Günde birtane iç diyor ama benim vijdanim elvermiyordoktora sorsaydın canım
Saglik ocagi şartmiymisSaglik ocagina gittim kayit yaptirmaya canim hastanede kalp atisini duymadan yapmiyolarmis ordada yapmadilar nedense neyse bu hafta gidicem duyarim insallah
Bende bunu merk ediyorm bikac kisiden daha duymustum ariyolr neden gelmiupsn testlere falan diye demislerdi. Ben hic saglik ocagina giymiyorjm.normalde mecburimi acabaSaglik ocagi şartmiymis
Ben zaten devlet hastanesine gidiyorum dr bana bişey demedi bilemedim şimdiBende bunu merk ediyorm bikac kisiden daha duymustum ariyolr neden gelmiupsn testlere falan diye demislerdi. Ben hic saglik ocagina giymiyorjm.normalde mecburimi acaba
doktora gittin mi canımKızlar şu an dışardayim ve kanamam oldu bir miktar ne yapacağımı bilemedim
Doktora hemen mi gitmeliyim yoksa yarını beklesem mi
Hafif ağrım da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?