- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- 73
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #1.701
bulantimiz olsa soyleniyoruz olmasa soyleniyoruz bizde degisik biseyizBendede hala hic yok canm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulantimiz olsa soyleniyoruz olmasa soyleniyoruz bizde degisik biseyizBendede hala hic yok canm
Bende tam onu sorucaktim ben sut yogurt sebze yemeyen biriyim. Hergun illa mecburi yemem gereken bisey varmi. Folik asit zatn marttan beri iciyodum. Ceviz muz yumrta yemege calisyorum okdr. Yarin doktora sorucamAllahın izniyle görürsün canım gunluk süt içiyor musun doktorum bana süt içmiceksin dedi ne alakaysa herkesde saçmalamış o doktor fılan dıyor esım inek sütü varya ondan alıyordu normalde kaynatıp ıcıyordum zararlıymış galiba
Bende suan tam 6+ yim daha hic doktora gitmedim yarin randevumum gorebilcekmi hic bilemiyorm yarin neler oldu yazarm cnmbulantimiz olsa soyleniyoruz olmasa soyleniyoruz bizde degisik biseyizbu hafta kontrole gidicem insallah 5+3 olduk ultrasonda gorunurmu acaba kalbini duyabilirmiyim. Gecen hafta gittigimde doktor cok kucuk gorunmedi dedi haftaya gel dedi ama yine gorunmez diye az dahami beklesem acaba
hergün bir kase yogurt iyidir diye duydum ama hatta bende tüketiyorum yani öyle gunde yogurt fılan zorlasan yesen ıyı olur aslında oda bı vıtamın bısı sonuctaBende tam onu sorucaktim ben sut yogurt sebze yemeyen biriyim. Hergun illa mecburi yemem gereken bisey varmi. Folik asit zatn marttan beri iciyodum. Ceviz muz yumrta yemege calisyorum okdr. Yarin doktora sorucam
Aynen cnm ekmekld banarakta olsa azcik denemeye calisicam yoksa kotu olur.hergün bir kase yogurt iyidir diye duydum ama hatta bende tüketiyorum yani öyle gunde yogurt fılan zorlasan yesen ıyı olur aslında oda bı vıtamın bısı sonucta
he evet aynen sigara kullanıyormuydunuzAynen cnm ekmekld banarakta olsa azcik denemeye calisicam yoksa kotu olur.
Tmm canim ❤Bende suan tam 6+ yim daha hic doktora gitmedim yarin randevumum gorebilcekmi hic bilemiyorm yarin neler oldu yazarm cnm
Yok cnm kotu aliskanliklar hicbiri ypkhe evet aynen sigara kullanıyormuydunuz![]()
ah ne guzel :))Yok cnm kotu aliskanliklar hicbiri ypk
Sen var mi sigaraah ne guzel :))
Merhabalar
Gecen hafta Cuma günü hamile oldugumu ögrendim.
Tahmin edilen Dogum tahrisi 25.02.2019 .. cok mutluyum![]()
pastörize süt ve bu sütten yoğurt tavsiye ediliyor cnm ondan olabilr.Allahın izniyle görürsün canım gunluk süt içiyor musun doktorum bana süt içmiceksin dedi ne alakaysa herkesde saçmalamış o doktor fılan dıyor esım inek sütü varya ondan alıyordu normalde kaynatıp ıcıyordum zararlıymış galiba
Folik asit normalde gebelikten 3 ay önce kullanılmaya başlansa en iyisi canım ne kadar erken o kadar iyi yanşDoktora gitmeden folik asite basladiniz mi yoksa gitmeyi mi bekleyeyim ?
Himmm bende baslayayaym o halde tesekkur ederimFolik asit normalde gebelikten 3 ay önce kullanılmaya başlansa en iyisi canım ne kadar erken o kadar iyi yanş
ben progestanı fitil olarak kullanıyorum hiç biryan etkisi olmadı.ah aynı ilaçları bende kullanıyorum bende kendımce dıyordum ne cok ılac verdı doktor bana bende coRASPIN megadayn folbiol kullanıyorum gecelerıde yatmadan once progestan ıcıyorum
Benim hic olmadi ilk kizimdada hic olmadiKizlar mide bulantiniz oluyormu? Benim henuz baslamadi ama sabahlari agzimda eksi tat oluyor
bende fıtıl olarak almaya basladım ıste dun aksam oyle daha etkılı oluyormusben progestanı fitil olarak kullanıyorum hiç biryan etkisi olmadı.
hayırlı olsun. gerekli bu ilaçlar ben hiç öyle düşünmüyorum.
ay bende vardı ılk ogrendıgım zamanda hemen bıraktım ama doktora sordum gunde 1 tane kahveyle bırlıkte ıcebılırsın demıstı oyle arada kaptırıyorumSen var mi sigara
tek kötü tarafı çamaşır çok kirleniyor ben günlük ped kullanmıyordum 3senedir çıkarmıştım hayatımdan ama geri almak zorunda kaldım. o biraz olsun daha iyi saat başı onu değiştiriyorum.bende fıtıl olarak almaya basladım ıste dun aksam oyle daha etkılı oluyormus
Ne ilaci bu cnm.dokotr neden verdibende fıtıl olarak almaya basladım ıste dun aksam oyle daha etkılı oluyormus