Aynen. Ben sistemini keşfedecekmiş al sana 2 yaş sendromu fragmanı

Benim bedenim benim kararım moduna girecekmiş bayağı uzun süre

Kendi fikirleri oluşacak. Zaten 2 yaş sendromu bu atağın sonucunda ortaya çıkıyormuş.
Dün de tesadüfen bir yerde 18. ay atağıyla ilgili yazı gördüm instagramda. Aşırı derece anneye bağlılık oluyormuş ve memeye düşkünlük. Bu 18 aydan 26 aya kadar da sürebilirmiş daha önce de bitirebilirmiş. Altta da bir sürü anne bunu doğrular yorumlar yazmıştı. 22 24 aylık olan ve doğru düzgün yemeyip sadece emen bebeklerin anneleri çoktu. Atak sonrası uyku ile ilgili çok problem olmuyor galiba o kadar yorumda kimse yazmamıştı. Ama tabi atak süresi boyunca anneye bağlılık artmışken uyku kötüleşecek.
Harika haftalar kitabında da vicdanın oluşumu başlar yazıyordu. Bilinçlenecekmiş de. Bir de artık nasıl bir kişiliğe bürüneceğini seçecek dürüst, sabırlı sabırsız gibi soyut kavramları öğreneceği için. Bu yüzden atağı daha rahat atlatmaları için anne babanın çok sabırlı olup yardım etmesi lazım. Bol bol deney yapacaklar sabrımızı zorlayıp nasıl tepki verdiğimizi görmek için büyük ihtimalle

Bir önceki ataktan itibaren kurallar koymazsa ileride kurallarımıza uymayabilirmişler bir de