Aşılama 2019 Şubat Aşılama Süreci

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben Gresunda yaptırıyorum ben doktorumdan çok memnunum arı sütü falan hiç böyle şeyler yapma dedi doktorum bitkisel şeyler kişiden kişiye fayda sağlar bu süreçte böyle bir riske sakın girme dedi ne ilaç veriliyorsa sende onu uygula sadece canım tedaviyi bırakınca yaparsın bitkisel yöntemleri
Giresunda dr ismi ne acaba bayan doktor mu

Merhaba hanımlar ben pcos hastasıyım çocuk istiyoruz aaşılam tedavisine başladık ilk iğnemi 14 şubatta vurdum “gonal f 450 günlük 0.75ml ” doktorum altı adet enjektör hazırladı salı günü son iğneyi vurulacağım çarşamba kontrole gel dedi şimdi bir kutu daha var yani altı adet enjektörüm daha var onları hazırlamadı onlar ne zaman vurulacak yumurtalar büyümezse o zaman mı kullanacak ben pek anlamadım ama çok heycanlıyım doğrusu bu ay aşılama olanlar birlikte heycanımızı paylaşalım istedim
arkadaşlar merhaba öncelikle hepimize çok geçmiş olsun inşallah hayırlınında hayırlısı bir haber alırız annelik duygusunu yaşarız .2 sene önce kendiliğimden hamile kaldım fakat 7.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım .kürtajı yapan doktor hemen deneyebilceğimizi ara vermemize gerk olmadığını söyledi fakat ben piskoljk olarak 3 ay istemedim sonrasında klomen tedavisiyle 3 ay denedik yine sonuç negatif birde üstüne doktorun kürtaj sırasında yaptığı bir hatayla ve o kadar gidip gelmeme rağmen gözden kaçırdığı 5cm lik çikolata kistine merhaba dedim .hemen doktor değişikliği yaptım o doktorla uğraşmak istemedim canımın derdine düşmüştüm çünkü.bu sefer kistten dolayı ağrılarım çoğaldı çekilmez bir hal aldı ve 6 ay hiçbir şekilde gebelik yok.:( adetler hormonlar herşey düzenli tabi.fix olarak rahim filmi istendi ve onuda çektirdim işte o zamn kürtajdaki yapılan yanlışlık ortaya çıkmıştı.3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist küçülmedi ve en son doktorun daha ultrasonda kist nerdeydi demesi üzerine onuda bıraktım. sonuç başka bir doktorda ameliyatla kistim alındı ve kistin çok fazla yapışılık yaptığı ama doktorumun yapışıklığı açtığı söylendi.sonra 2 ay kadar kendiliğinden gebelik olmadı ve şuan 3. ayımda tekrar klomen ve çatlatma iğnesiyleyim 2 aydır sonuç negatif geçen hafta tekrar rahim filmi çekildim sonuç temiz ne eşimde ne bende bir sıkıntı var doktorum aşılamaya gerek yok birkere hamile kalmışsın ve ilaçsızda yumurtalrın oluşup çatlıyo dedi .fakat bugün yumurtalarıma bakılıcaktı ve çatlatma iğnesi yapılıcaktı başta gerk yok aşılamaya diyen doktorum daha bakar bakmaz aşılama yapalım dedi ve benim o kadar kafam karışkki yarın aşılamam yapılıcak hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ama vakti zamanı olmadan anladımki ne kadar çabalasakta çok zor umarım hep birlikte sevinir bebeklerimizi kucağımıza alırız çünkü artık ben piskolojk olarak çok yorgunum:KK61::KK61::KK61:

Canım doktordan doktora değişebiliyor ve hastaya göre de değişiyor ben öncesinde hapla tedavi gördüm ve büyümedi yumurtalarım bana etki etmediği için iğneliye geçildi senin hapla büyüyebiliyormuş ki hap vermiş doktorun bu arada belirti olmasada test yaptır derim ne olur ne olmaz bazı kişilerin hiç belirtisi olmayabiliyor
arkadaşlar merhaba öncelikle hepimize çok geçmiş olsun inşallah hayırlınında hayırlısı bir haber alırız annelik duygusunu yaşarız .2 sene önce kendiliğimden hamile kaldım fakat 7.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım .kürtajı yapan doktor hemen deneyebilceğimizi ara vermemize gerk olmadığını söyledi fakat ben piskoljk olarak 3 ay istemedim sonrasında klomen tedavisiyle 3 ay denedik yine sonuç negatif birde üstüne doktorun kürtaj sırasında yaptığı bir hatayla ve o kadar gidip gelmeme rağmen gözden kaçırdığı 5cm lik çikolata kistine merhaba dedim .hemen doktor değişikliği yaptım o doktorla uğraşmak istemedim canımın derdine düşmüştüm çünkü.bu sefer kistten dolayı ağrılarım çoğaldı çekilmez bir hal aldı ve 6 ay hiçbir şekilde gebelik yok.:( adetler hormonlar herşey düzenli tabi.fix olarak rahim filmi istendi ve onuda çektirdim işte o zamn kürtajdaki yapılan yanlışlık ortaya çıkmıştı.3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist küçülmedi ve en son doktorun daha ultrasonda kist nerdeydi demesi üzerine onuda bıraktım. sonuç başka bir doktorda ameliyatla kistim alındı ve kistin çok fazla yapışılık yaptığı ama doktorumun yapışıklığı açtığı söylendi.sonra 2 ay kadar kendiliğinden gebelik olmadı ve şuan 3. ayımda tekrar klomen ve çatlatma iğnesiyleyim 2 aydır sonuç negatif geçen hafta tekrar rahim filmi çekildim sonuç temiz ne eşimde ne bende bir sıkıntı var doktorum aşılamaya gerek yok birkere hamile kalmışsın ve ilaçsızda yumurtalrın oluşup çatlıyo dedi .fakat bugün yumurtalarıma bakılıcaktı ve çatlatma iğnesi yapılıcaktı başta gerk yok aşılamaya diyen doktorum daha bakar bakmaz aşılama yapalım dedi ve benim o kadar kafam karışkki yarın aşılamam yapılıcak hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ama vakti zamanı olmadan anladımki ne kadar çabalasakta çok zor umarım hep birlikte sevinir bebeklerimizi kucağımıza alırız çünkü artık ben piskolojk olarak çok yorgunum:KK61::KK61::KK61:

arkadaşlar merhaba öncelikle hepimize çok geçmiş olsun inşallah hayırlınında hayırlısı bir haber alırız annelik duygusunu yaşarız .2 sene önce kendiliğimden hamile kaldım fakat 7.haftada kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım .kürtajı yapan doktor hemen deneyebilceğimizi ara vermemize gerk olmadığını söyledi fakat ben piskoljk olarak 3 ay istemedim sonrasında klomen tedavisiyle 3 ay denedik yine sonuç negatif birde üstüne doktorun kürtaj sırasında yaptığı bir hatayla ve o kadar gidip gelmeme rağmen gözden kaçırdığı 5cm lik çikolata kistine merhaba dedim .hemen doktor değişikliği yaptım o doktorla uğraşmak istemedim canımın derdine düşmüştüm çünkü.bu sefer kistten dolayı ağrılarım çoğaldı çekilmez bir hal aldı ve 6 ay hiçbir şekilde gebelik yok.:KK43: adetler hormonlar herşey düzenli tabi.fix olarak rahim filmi istendi ve onuda çektirdim işte o zamn kürtajdaki yapılan yanlışlık ortaya çıkmıştı.3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist küçülmedi ve en son doktorun daha ultrasonda kist nerdeydi demesi üzerine onuda bıraktım. sonuç başka bir doktorda ameliyatla kistim alındı ve kistin çok fazla yapışılık yaptığı ama doktorumun yapışıklığı açtığı söylendi.sonra 2 ay kadar kendiliğinden gebelik olmadı ve şuan 3. ayımda tekrar klomen ve çatlatma iğnesiyleyim 2 aydır sonuç negatif geçen hafta tekrar rahim filmi çekildim sonuç temiz ne eşimde ne bende bir sıkıntı var doktorum aşılamaya gerek yok birkere hamile kalmışsın ve ilaçsızda yumurtalrın oluşup çatlıyo dedi .fakat bugün yumurtalarıma bakılıcaktı ve çatlatma iğnesi yapılıcaktı başta gerk yok aşılamaya diyen doktorum daha bakar bakmaz aşılama yapalım dedi ve benim o kadar kafam karışkki yarın aşılamam yapılıcak hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ama vakti zamanı olmadan anladımki ne kadar çabalasakta çok zor umarım hep birlikte sevinir bebeklerimizi kucağımıza alırız çünkü artık ben piskolojk olarak çok yorgunum:KK61::KK61::KK61:
Canım bu süreçte psikoloji çok önemli çok sitres yaptığın için olmayabiliyor çocuk sitres yapmazsan olur gibime geliyo bi sıkıntınız da yokmuş ne güzel hamile kalabilmişsin önce kafanı boşalt çalışmıyorsan hobi belirle kendine boş kalma başka şeyler düşünmeye çalış bende çarşamba günü aşılamam olacak inşallah pozitif sonuçlar alırız Hakkında hayırlısı olsun canım

Canım bu süreçte psikoloji çok önemli çok sitres yaptığın için olmayabiliyor çocuk sitres yapmazsan olur gibime geliyo bi sıkıntınız da yokmuş ne güzel hamile kalabilmişsin önce kafanı boşalt çalışmıyorsan hobi belirle kendine boş kalma başka şeyler düşünmeye çalış bende çarşamba günü aşılamam olacak inşallah pozitif sonuçlar alırız Hakkında hayırlısı olsun canım
evet canım çalışıyorum birazda kafam o yüzden rahat hayırlısı ne ise o olsun benimde yarın yapılacak çok heyecanlıyım inşallah çok güzel haberlerle döneriz sonrasındada doğum haberimizle inşallah :):dua:

evet canım çalışıyorum birazda kafam o yüzden rahat hayırlısı ne ise o olsun benimde yarın yapılacak çok heyecanlıyım inşallah çok güzel haberlerle döneriz sonrasındada doğum haberimizle inşallah :):dua:
İnşallah canım yumurtanın boyu kaç mm ben yeni geldim dr den 21,5 olmuş doktor çok güzel çok sağlıklı dedi duvarım da güzel kalınlaşmış bu akşam çatlatma iğnemi vurulacağım çarşambada aşılama inşallah ben çok heycanlı ve umutluyum inşallah olacak içim içime sığmıyor

İnşallah canım yumurtanın boyu kaç mm ben yeni geldim dr den 21,5 olmuş doktor çok güzel çok sağlıklı dedi duvarım da güzel kalınlaşmış bu akşam çatlatma iğnemi vurulacağım çarşambada aşılama inşallah ben çok heycanlı ve umutluyum inşallah olacak içim içime sığmıyor
Nerde yatıyorsunuz asılamayı

ben yumurtanın kaç mm olduğunu öğrenemedim oda söylemedi sadece yumurtaların çok güzel kaçırmayalım dedi fakat dün aşılamadan beri çok fazla ağrım var kasıklarım çok ağrıyo ::(

ben yumurtanın kaç mm olduğunu öğrenemedim oda söylemedi sadece yumurtaların çok güzel kaçırmayalım dedi fakat dün aşılamadan beri çok fazla ağrım var kasıklarım çok ağrıyo ::KK43:
Canım ben de bugün aşılamamı oldum benimde kasıklarım ağırıyor rahim ilaçlarla hamileliğe hazırlandığı için olabir sonuç pozitif olsunda ağrıya razıyım valla

Söylemedi ama ben düşünmüyorum bir hafta boyunca ne olur ne olmaz bize aşılama öncesinde önerdi
hepsi farklı şeyler söylüyo ya anlamadımki bizimkide aşılama gününde olsun bi daha dedi ama özel bi sebebten olmadı o aklıma takıldı yani acaba şans düştümü diye düşündüm

hepsi farklı şeyler söylüyo ya anlamadımki bizimkide aşılama gününde olsun bi daha dedi ama özel bi sebebten olmadı o aklıma takıldı yani acaba şans düştümü diye düşündüm
Aynı gün saçma geldi bana zaten sperm kalitesi düşer hareketliliği düşer aynı gün içerisinde olursa

Ya kızlar doktorum bana aşılamadan sonra ilaç falan vermedi bazılarına vermiş pregestran bana neden verilmedi benim gibi ilaç verilmeyen var mı

Back
X