• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Canım 8. Ay mi yoksa hafta mi yazmak istedim? Çok üzüldüm neler yaşadığını tahmin edebiliyorum rabbim aynı acıyı tekrar yaratmasın tez vakitte sende kucağına al insallah. Çocuk işi cok zor olana kadar ayri stres olduktan doğama kadar daha başka stres ne diyim allah yardım etsin bize.
8 haftalık canım yanlış yazmışım. Üç aya kadar gerçekten ne olacağını bilemiyorsun. Güzel Allahım kimseye bunu yaşarmasın çok zor gercekten

8 haftalık canım yanlış yazmışım. Üç aya kadar gerçekten ne olacağını bilemiyorsun. Güzel Allahım kimseye bunu yaşarmasın çok zor gercekten
Canım ne denir bilmiyorum Allah sabır versin gerçekten çok zor çok acı.. seninle beraber öğrenmiştik değerlerimiz yakındı sanırım çok üzüldüm 🙄

Ahh kızlar bende ne güzel hamiş haberimi sizlerle paylaşmıştım fakat 8. Ayında bebeğimin kalbi durmuş gelişmemiş ve kürtajla aldilar. Benim için büyük yıkım oldu. Hiç beklemiyordum. Iki ay sonra tekrar deneyeceğim ama şimdide korku oluştu bende ya aynı şeyi tekrar yaşarsam diye.
Ahh kızlar bende ne güzel hamiş haberimi sizlerle paylaşmıştım fakat 8. Ayında bebeğimin kalbi durmuş gelişmemiş ve kürtajla aldilar. Benim için büyük yıkım oldu. Hiç beklemiyordum. Iki ay sonra tekrar deneyeceğim ama şimdide korku oluştu bende ya aynı şeyi tekrar yaşarsam diye.
çok geçmiş olsun inşallah bidaha ki denemede kavuşursun bebeğine 🙏sen bu süreçte kendini toparla

Ben biraz rahat takılıyorum yani aman aman diyip sürekli diken üstünde hareket etmek bana göre değil kızımda tüp bebekti onda da yatamıyordum her işimi yapıyordum bunlarda da yapıyorum. Çok halsizligim oluyor tüm gün yatasım geliyor bunlarda sanırım ikiz olduğu için bu kadar etkileniyorum.. kızımla da mecbur oyunda oynuyoruz kucağıma da geliyor dediğin gibi onunda ilgiye ihtiyaç duyduğu zamanlar.. üstelik ben tedaviye başladığımdan beri daha da kucağıma düştü sürekli dip dibeyiz kucak kucağayız hissediyor mu bilmiyorum.. sonrası nasıl olacak Onu da bilmiyorum bi anda 3 çocuk.. Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsunlar inşallah hepimizin bebekleri.. 🤲🤲🙏
Peki transferden sonra ne yaptınız? Yine kucak istemiştir kızınız.. o kadar rahatmıydınız..?
Sonuçta herşeye dikkat etmeye çalıyoruz.. tabi rabbim nasibinden ötesi yok ama nasıl yaptınız kızınızla transferden sonra?

Peki transferden sonra ne yaptınız? Yine kucak istemiştir kızınız.. o kadar rahatmıydınız..?
Sonuçta herşeye dikkat etmeye çalıyoruz.. tabi rabbim nasibinden ötesi yok ama nasıl yaptınız kızınızla transferden sonra?
Valla mecburdum almaya daha dikkatliydik tabiki ama gene aldım. Iyi Bir örnek değilim ama köşe takımını çekerek evi bile dip köşe temizledim. Olursa zaten olur olmazsa yatsam bile olmaz diye düşündüm hep kızımda da böyle rahattım. Ama kızımdan önce ki denememde hep yatmıştım tutmamıştı. Zaten benim ki mucize gibi oldu 4 yumurta toplanabildi 3u dollendi 2si iyi dediler 4. Gün transfer edildi 2si.. diğer döllenen dondurmak için yeterli gelişmedi imha edildi çok umudum yoktu hele ikisi birden tutar diye hiç düşünmedim tutmasa bir daha denemeyecektim onca ilaç kullanıp 4 yumurta toplanınca bu son demiştim. Rabbim 1 kardeş isterken iki kardeş verdi.

Kizlar merhaba benim kanamam oldu dr gittik bebisin kalbi atiyor ama cok korkuyorum aynı durumu yaşayan oldu mu?
Cnm mrb ben 7. Haftada ve 10. Haftada olmak uzere iki kere yasadim sebebi bugun cikti ortaya ikinci bi bebis varmis o ölmüş..normal diyolar baska da bisi demiyolar cnm genel olarak dusuk tehlikesi bu iste diyorlar..

Cnm mrb ben 7. Haftada ve 10. Haftada olmak uzere iki kere yasadim sebebi bugun cikti ortaya ikinci bi bebis varmis o ölmüş..normal diyolar baska da bisi demiyolar cnm genel olarak dusuk tehlikesi bu iste diyorlar..
Canım çok uzuldum ne kullandın peki ilaç olarak benim şuan pintili geldi kırmızı kan cok korkuyorum

Canım çok uzuldum ne kullandın peki ilaç olarak benim şuan pintili geldi kırmızı kan cok korkuyorum
Kuzm pihtili kanama 23unde yasadim Rabbim korusun miniklerimizi iyiydi bebegim ama bn sanirim o olu olani dusurdum..basindan beri progestani hem fitil hem igne olarak kullandigim icin bi mudahalede bulunmadilar cnm..sen bu durumdan dr.u bilgilendir yindede

Kızlar iyi akşamlar neler yapiyosunuz hiç sesiniz çıkmıyor artik nasıl gidiyor hamilelik cinsiyet öğrendiniz mi

Kuzm pihtili kanama 23unde yasadim Rabbim korusun miniklerimizi iyiydi bebegim ama bn sanirim o olu olani dusurdum..basindan beri progestani hem fitil hem igne olarak kullandigim icin bi mudahalede bulunmadilar cnm..sen bu durumdan dr.u bilgilendir yindede
Benimde aynı şey mi acaba bilmiyorum. Doktorumun bilgisi var biz iğneyi haftada 2 keze düşürmüştük kalan günler jeldi. Şimdi jel yok hergun 2 ampul iğne.
Düşük tehlikem hep vardi ama kan görmek cok üzücü cok korkuyorum bu kadar emek dua edin allah yardımcınız olsun.

Benimde aynı şey mi acaba bilmiyorum. Doktorumun bilgisi var biz iğneyi haftada 2 keze düşürmüştük kalan günler jeldi. Şimdi jel yok hergun 2 ampul iğne.
Düşük tehlikem hep vardi ama kan görmek cok üzücü cok korkuyorum bu kadar emek dua edin allah yardımcınız olsun.
Cnm acile bi gidip icini rahatlatsaydin keske..hergun iki ampul Allah yardimcin olsn benm kalcmm mahvoldu 2 gunde bir olmasina ragmen..
Ayni seymi bilemem ama yasadim ve soklardaym yeni ogrendm cunku kendi dr.um dememisti..suan kanaman ne durumda cok mu az mi ne zamandn beri geliyr devam ediyrmu halen..

Cnm acile bi gidip icini rahatlatsaydin keske..hergun iki ampul Allah yardimcin olsn benm kalcmm mahvoldu 2 gunde bir olmasina ragmen..
Ayni seymi bilemem ama yasadim ve soklardaym yeni ogrendm cunku kendi dr.um dememisti..suan kanaman ne durumda cok mu az mi ne zamandn beri geliyr devam ediyrmu halen..
Bu sabah Ilk kahverengi jel tortuları geldi önemsemedim sonra açık renk kan bir miktar hemen acile gittim bebis duruyordu sonra kendi doktorumada haber verdim. Bebis iyi olsunda herşeye raziyim. Iğne bende ateş yapıyor 38.5 larla geziyorum ama olsun. Igneden sonra aksama doğru birden bayagi kanamam oldu dr normal dedi sonra sadece pencereye sildikçe pembe geliyor. Bu gece uyku yok. Ilk 24 saatte kesilmesi lazımmış

Bu sabah Ilk kahverengi jel tortuları geldi önemsemedim sonra açık renk kan bir miktar hemen acile gittim bebis duruyordu sonra kendi doktorumada haber verdim. Bebis iyi olsunda herşeye raziyim. Iğne bende ateş yapıyor 38.5 larla geziyorum ama olsun. Igneden sonra aksama doğru birden bayagi kanamam oldu dr normal dedi sonra sadece pencereye sildikçe pembe geliyor. Bu gece uyku yok. Ilk 24 saatte kesilmesi lazımmış
Cnm insallah kisa surede atlatirsin..benimde hastaneye yatisim yapildi aktif kanamam yoktu ama kanama alani ciddiymis..hayirlisi Allahtan dua edicez bol bol

Selam kızlar biz ikizlerimizden birini kaybettik 8 haftalıkken gelişimi durmuş malesef diğeri iyi çok şükür.. hayırlısı böyleymiş rabbim buna sağlık versin insallah

Evet canım duadan baaka birşey gelmiyor elimizden senin kanamaların kac gun sürmüştü canim?
Kuzum ilki 3 gun ustuste geldi ilk 2 gun azdi ama 3. Gun durmamisti..23unde olanda uc gun surdu ama onunda ilk gunu asiri kanama oldu bosaldi birden parcayla beraber..sonrasinda olmadi sukur ama kanama alanimiz var icerde ondn dolayi yatis yapildi smdi hayirlisi bakalim

Selam kızlar biz ikizlerimizden birini kaybettik 8 haftalıkken gelişimi durmuş malesef diğeri iyi çok şükür.. hayırlısı böyleymiş rabbim buna sağlık versin insallah
Cnmm bnmde aynisi olms ve ben bunu daha dun ogrendim..bugune kdr hep tek biliyordum..dun ex ikiz fetus oldugunu ogrendik..11. Haftada..kan aldilar idrar aldilar yatisimiz yapildi..
Ikiz bilip teke dusmesi belki uzmustur seni kuzum ama olsn nasibi yokmus Rabbim kalan kuzuna saglik versin insallah saglikla alalim kucaklarimiza

Kuzum ilki 3 gun ustuste geldi ilk 2 gun azdi ama 3. Gun durmamisti..23unde olanda uc gun surdu ama onunda ilk gunu asiri kanama oldu bosaldi birden parcayla beraber..sonrasinda olmadi sukur ama kanama alanimiz var icerde ondn dolayi yatis yapildi smdi hayirlisi bakalim
Benimde devam ediyor şarıl şarıl gelmiyor ama wc ye gittiğimde kan oluyor birde günlük ped doluyor bazen. Bugün benimde 2. Günüm elden birşey gelmemesi cok zor.
Canım senin icin de çok üzüldüm ama ilerleyen aşamada zor zamanlar yaşamaktansa 1 tane olsun sağlıklı olsun. Nasil zor bir sınavımız var olana kadar ayri olduktan sonra ayri stres allah bize güç versin.

Back
X