• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Benimde devam ediyor şarıl şarıl gelmiyor ama wc ye gittiğimde kan oluyor birde günlük ped doluyor bazen. Bugün benimde 2. Günüm elden birşey gelmemesi cok zor.

Canım senin icin de çok üzüldüm ama ilerleyen aşamada zor zamanlar yaşamaktansa 1 tane olsun sağlıklı olsun. Nasil zor bir sınavımız var olana kadar ayri olduktan sonra ayri stres allah bize güç versin.
Onun psikolojisini ckk iyi bilirim kuzum ama korkma saglikla gelicek insallah yavrularimiz

Cnmm bnmde aynisi olms ve ben bunu daha dun ogrendim..bugune kdr hep tek biliyordum..dun ex ikiz fetus oldugunu ogrendik..11. Haftada..kan aldilar idrar aldilar yatisimiz yapildi..
Ikiz bilip teke dusmesi belki uzmustur seni kuzum ama olsn nasibi yokmus Rabbim kalan kuzuna saglik versin insallah saglikla alalim kucaklarimiza
Sanada geçmiş olsun Canım neden yarış yaptılar bi sıkıntı mı var

Ağzın bal yesin canim insallah emeklerimizin karşılığını alırız. Çocuğum iyi olsunda bem herseyi çekmeye raziyim.
Duaci olalim kuzum birbirimize boyle atlaticaz insallah..hersey bebislerimiz icin nazli bebis bunlar :) uzmeyecekler bizi naz yapiyorlar iyice kiymetlerini bilelim diye

Aynen çok şükür ben baya hızlı atlattım,doktoruda daha bugün arayıp olumsuz dedim 🙈ardından psikolog aradı nasılsınız filan üzgün üzgün konuşuyor,ben bomba gibiyim hiç bir sorun yok dedim 😀😀ben gülünce kızında keyfi yerine geldi,Allah bu süreçte herkese bende ki rahatlıktan versin.Burdan bilgileniyoruz filan ama konuyu hep güncel tuttuğumuz için stres tavan yapıyor maalesef onun yerine bidaha ki süreçte yabancı diziye başlıcam.ister istemez insan tedirgin oluyor çünkü bu sürece ulaşmak için biraz fazla çaba harcıyoruz hayırlısıyla 1 2 ay geçsin çok daha rahat edersin :KK200:
Nereye tedavi olmuştunuz

Kızlar yarın transferim var 3. Gün iki embriyo transfer edilecek 5. Güne kadar gidemezlermiş doktor bugün şansımız 5. Güne göre biraz daha azaldı dedi. 3. Gün transfer olup hamile kalanlar var mı acaba
Tebrikelt eski gönderilerde gördüm:)benimde bugun transferimin 3.günü hiç
BElirtiö yok sizde olmuşmuydu 3gündür dinelniyorum siz kaç gün yattını

Evet canım eger benim gibi illa kadın doktor olsun takıntın yoksa kesinlikle omü tüp bebek merkezindeki davut güven hocayı tavsiye ederim zaten merkez mükemmel temizlik personeline kadar güler yüzlü pozitif insanlar umarım gerek kalmaz ama kalırsa da kesinlikle öneririm
Ben ocak ayında gittim Davut hoca ya resmen dalga geçti benim ile. Birşey söylüyorsun seni anlamak yerine kendi kafasındaki ne ise onun dışına asla çıkmıyor. Önce hastanın geçmişini, derdini, hormonlarını değerlendirmek gerekir, ama bu empati yoksunu hoca koyun gb dizmiş hasta bayanları hiç anlamadan dinlemeden tedavi için karar veriyor. Davut Güven nedeni ile tedavi olmak isteğim tamamen bitmişti ki çevrem çok saygıdeğer Tayfun Alper hoca ya gitmem için ikna etti. Sonuç mu insan yerine konulduğunuzu hissederek tedavi oluyorsunuz ve sonucunu da alıyorsunuz. Allah egolu insanlardan hepinizi korusun. Benim bir evladım olduğu halde adam resmen kendimi zavallı hissettirdi. Çok ah ettim o doktora. Rabbim herkesin karşısına Tayfun hoca gb insan evladı doktorlar çıkarsın.

Tebrikelt eski gönderilerde gördüm:)benimde bugun transferimin 3.günü hiç
BElirtiö yok sizde olmuşmuydu 3gündür dinelniyorum siz kaç gün yattını
Mrb canım seninde transferin hayırlı olsun valla 10 gün evden çıkmadım yattım ama sürekli değil evin içinde dolaştım ama kendimi yormadım iş falan yapmadım belirti olarak da adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım oluyordu ilaçların etkisi mi belirti miydi bilmiyorum inşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

Mrb canım seninde transferin hayırlı olsun valla 10 gün evden çıkmadım yattım ama sürekli değil evin içinde dolaştım ama kendimi yormadım iş falan yapmadım belirti olarak da adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım oluyordu ilaçların etkisi mi belirti miydi bilmiyorum inşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
Teşekkür ederim inşallah🙏Bende bu akşam biraz. Sol kasğımda cok cok hafif sızı oluyor ama bilmyrm inş bebiştri

Back
X