• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

MAşallah eski gönderilerde gördüm tutunmuş beneğiniz benimde cumrtesi transferim oldu kaç gün sonra testimde cıkar ayrıca hiç belirtiniz varmydı benim bugn 3.günğm ama giç belirtim yok
Teşekkür ederim Rabbim sanada bu duyguyu tattırsın inşAllah ☺️🤲🏻❤️ Ben 6.günümde test yapmıştım degerim 48 çıkmıştı..belirti olarak göğüs ağrısı kasıklarda batma oldu ama regli öncesi de böyle oldugu için hamileliğe ihtimal vermedim ilaçların etkisidir diye düşündüm canm ☺️ Sen de bu yüzden belirtiye falan takilma ve sabredebilirsen gününde yap testini 🤗❤️

İdrar testi yaptım ama ovitrellenin 11.günü olduğu için kafam karışık yarın kan tahlili yaptıracağım.

Bizde iyiydik en son bugun fetal dna için kan vereceğim 18. Haftada verdigimi fransadaki merkez kabul etmemiş içerde bir ölü olduğu için.
Buna ek olarak kan ilacı ve devit damla kullanıyorum kansizlik cıktı son tahlillerimde

Bizde iyiydik en son bugun fetal dna için kan vereceğim 18. Haftada verdigimi fransadaki merkez kabul etmemiş içerde bir ölü olduğu için.
Buna ek olarak kan ilacı ve devit damla kullanıyorum kansizlik cıktı son tahlillerimde
Gecmis olsun olsun :( ikizlerden birimi oldu.Allah ins digerini size bagislar

Back
X