- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.021
İnş canm hergün arayıp Bilgi veriyor embriyologlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muthiş.! ıkızler mı gelıyor acaba..Merhabalar kızlar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
Bugün 11. Gün 765 değerim![]()
ben sana demistimmmmmMerhabalar kızlar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
bilmiyorum ki :) haftaya belli olur sanırım ultrasona gittiğimizde :)muthiş.! ıkızler mı gelıyor acaba..
:) demiştin valla :) baskalım hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşaallah :)ben sana demistimmmmm![]()
insallah cnm:) demiştin valla :) baskalım hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşaallah :)
Hayırlı olsun cnm :) çok güzel değerin, darısı başımıza..Merhabalar kızlar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
Hayırlı olsun darısı bizlere inşMerhabalar kızlar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
ne iyi olur sureec birlikte degerlendirilirkızlar whatsap grubumu kursak ya![]()
Merhabalar kızlar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
Ayyyy maşallahMerhabalar kızlar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
Yerim ben onları ikiz ikiz gelsinler inşallah annesi Neden olmasın güzel olur arkadaşımkızlar whatsap grubumu kursak ya![]()
beni ekleyenilirsin kuzum prblm yok. ozlden yazman yeterli.
AkıntıKızlar özellikle Hamiş olduğunu öğrenenler akıntı ve ara ara böyle sol kasıkta ağrı var mı sizlerde ?
İnşaallah teyzesiAyyyy maşallahYerim ben onları ikiz ikiz gelsinler inşallah annesi
![]()
Maşaallah sağOl kuzum Bu topikte benden başka çift embriyo transferi olan yokmu tahuÇifter Çifter geliyorlar ohh maşAllah