• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Batırdım canım ikinci gebelikten sonra homozigot pıhtılaşma çıktı.3.de 4000lik iğne oldum yine durdu.sonra sperm testi istediler morfoloji %5çıktı buna bağladılar ve tüp dedik
bendede xikolata kisti ve eşimde aazosperm.ahhh ne zor bu isler.insallah guzel sonuc aliriz hhepimiz

bendede xikolata kisti ve eşimde aazosperm.ahhh ne zor bu isler.insallah guzel sonuc aliriz hhepimiz
Bende de 2cmlik bir kist vardı çikolata.3 hamilelikle 1cm e düştü.üstüne morfoloji %5 çıktı pıhtılaşma sorunum çıktı.histeroskopi de tüpümün birinin tıkandığı görüldü ve açıldı.muhtemelen 3kürtajdan.hakkımızda hayırlısı hayırlı sonuçlarla dönelim inşallah

Bende de 2cmlik bir kist vardı çikolata.3 hamilelikle 1cm e düştü.üstüne morfoloji %5 çıktı pıhtılaşma sorunum çıktı.histeroskopi de tüpümün birinin tıkandığı görüldü ve açıldı.muhtemelen 3kürtajdan.hakkımızda hayırlısı hayırlı sonuçlarla dönelim inşallah
ayyy sen bide 3 can kabettin allah bidaha yasatmasın cnm ya.ama unutma bir kere hamile kalan hep kalir.tup bebegin avantaji şu ilacalr aliyoruz kendimizi daha iyi hazirliyoruz.havuc suyu hic her gun taze sık

ayyy sen bide 3 can kabettin allah bidaha yasatmasın cnm ya.ama unutma bir kere hamile kalan hep kalir.tup bebegin avantaji şu ilacalr aliyoruz kendimizi daha iyi hazirliyoruz.havuc suyu hic her gun taze sık
Evet canım maalesef.2 yıl istemedik 3.yıl ilk denemede kaldım sonra arka arkaya 3ünü de kaybettim bir yılda.hata 9ayda 3tane.allah bir daha yaşatmasın.hiç kimseye yaşarmasın.kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim

Evet canım maalesef.2 yıl istemedik 3.yıl ilk denemede kaldım sonra arka arkaya 3ünü de kaybettim bir yılda.hata 9ayda 3tane.allah bir daha yaşatmasın.hiç kimseye yaşarmasın.kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim
amin cnm ceryem suresinin 19,20,21 ayetlerini oku her fırsatta güvenimiz rrabbime

Hayırlı olsun canım senin transfer benden önce olacakmış.. Sadece pkos mu probleminiz ilk trasferinde 5.gün embriyosu mu kullanıldı? Bir de kaç dondurulmuş embriyon var
Gormemisim msjini k bakma sadece sorun pkos vede kiloluyum benim ilk transferim olucak 2subattakismetse 5.gun embriyosu dondurulmus 6tane var

Back
X