Kızlar bugün opumu oldum çok şükür

şu süreçte en korktuğumdu diyebilirim, benim gibi ilk defa olacaklar için anlatmak istiyorum çünkü araştırdığım tüm sayfalarca herkes sadece uyuduk uyandık birşey anlamadık yazmıştı, sabah 10da ameliyat kıyafetlerini giydikten sonra ben yatağa uzandım götürecekler diye hemşire geldi yürüyerek gidicez diyince eşimle epey güldük, ben baya ameliyat moduna girmiştim oysa ki, opu odasında çatala yatırıp elimi ayağımı bir güzel bağladılar, bu kısımda biraz rengim attı ama herkes çok cana yakındı sohbet muhabbet geçti zaten sonra anestezi uzmanı geldi gördüm gerisi yok , dedikleri gibiymiş, 15 dakika sürmüş, 10.35te odaya yatağımı getirdiklerinde uyandım, narkoz beni pek etkilemedi hemen ayıldım hatta bugün en iyi durumda sizsiniz dediler, ilk yarım saat biraz sancım vardı ama adet sancısı gibi ne öldürür ne güldürür cinsten, sonra hemşire geldi 7 yumurta toplandığını gelişmeleri her gün haber vereceğini yeni ilaçlarımı anlattı, kahvaltımı yaptım o arada ağrılarım da geçmişti eşim sen iyisin kalk gidelim dedi tam bir saat sonra 11.40da giyindim çıktık, gün içinde de gayet iyiydim çok şükür ama herhalde serumun etkisi geçti biraz sancım olunca az önce bi parol attım, şimdilik bir antibiyotik bir de progesteron vajinal jelim var opunun en güzel yanı akşam iğneleri yok