Haklısın canım sayı önemli değil ama o kadar hormon aldık, operasyon vs... kalanları dondururum bir daha aynı süreçlerden geçmem diye heveslenmiştim ama nasip, şimdi transfere kalsın tutsun da ona duacıyım, eşim yumurtanın tanesi 5000₺ye geldi diye fenalarda

benim hikayem çok ironik evlendiğimin birinci ayı doğum kontrol hapı ve antiyotik(hamile kalmaya engelmiş) kullanmama rağmen hamile kaldım keseyi gördük 6 haftalıkken ilaçlardan dolayı düştü ben bir sene çocuk falan düşünmedim tabi, geçen sene çok şükür 2-3.denemede tekrar hamileydim ama dış gebelikmiş meğerse psikolojim alt üst oldu ikinci olumsuzlukta üstüne dış gebelikten sol tüpümün de kapandığı ortaya çıktı, üç ay sonra korunma sürem bitti ilk denemede tekrar hamileydim ama yine bir dış gebelik... biri tüplerini alalım, biri bağlayalım biri kalsın dedi... şimdiki tüp bebek doktorumu ameliyata gerek olmadığını, doğal yolla hamile kalabileceğimi ama kızım olsan tüp bebek tavsiye ettiğini söyleyince temmuzda niyetlendik tüm testler yapıldı tam iğnelere başlayacakken ben vazgçeçtim ne bedenen ne ruhen hazır değildim, 7 ay denedik olmayınca daha fazla beklemeden tüp bebek maceram başladı, velhasılı kelam nasipten öte yol yok, ne eşimde ne bende adı belli bir sıkıntı yok ama vakti saati var demek ki...