- 23 Şubat 2019
- 124
- 198
- 18
- 39
- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.421
Tanı amaclı yaptılar, cok iyi bir dr var ama histeriskopi yapıyormuş ilk olarak dediler. Bizde el mahkum cocuk olsun da yaptırırız dedik. Öyle oldu.Histeroskopi neyin tanısı için yaptılar ki canım, haklısın onun üzerine bir daha işlem yaptırmak istememeye, zaten laparoskopide genelde tedavi garantisi vermiyorlar bana da yapmak isteyen doktorlar olmuştu istemedim, bu son denemen olsun inşallah canım![]()
Bütün doktorlar icin söyleyemem ama çoğu doktor bu tüp bebek olayına ne yazıkki ticari bakıyor. Çoğu hastanede opu günü ameliyat odasında raporlu raporsuz yazıyor. Raporlulari gecistirir gibi işlem yapıyorlar. Hele bir de sorununuz varsa yok şunu yapalim yok bunu deneyelim diyip duruyorlar. Çünkü yaptıkları her operasyon icin ek ücret alıyorlar. Tanidigim tup bebek yaptiranlardan 2 kisi rahmini aldirmak zorunda kaldi. Bana bu tarz doktorlar rastlamış olabilir. Ama doktorların her dediğini yapmamak lazım iyice araştırmak bir kaç doktorun fikrini almak lazım. Çocuğumuz olsun da ne olursa olsun deyip kendi sagligimizdan da olmamız lazımmış.