2019 Temmuz Anneleri

kdrtlg

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
5
0
86
27
Temmuz anneleri nasıl gidiyor hamilelik kaç kilo aldınız bebeğiniz nasıl ben 8 kilo almışım 1 hafta önce bebeğim 700 gr dı ben galiba fazla kilo almışım sizlerde durum nasıl (24+5)

Temmuz anneleri nasıl gidiyor hamilelik kaç kilo aldınız bebeğiniz nasıl ben 8 kilo almışım 1 hafta önce bebeğim 700 gr dı ben galiba fazla kilo almışım sizlerde durum nasıl (24+5)
Merhaba bende temmuz sonu bekliyorum pıtırcığımı hiç moralini bozma bende 8 kilo almışım üstelik aramızda 3 hafta var (21+5)

Merhaba bende temmuz sonu bekliyorum pıtırcığımı hiç moralini bozma bende 8 kilo almışım üstelik aramızda 3 hafta var (21+5)
Napalm canım ya bebişlerimizi sağlıklı doğuralımda artık doğumda sonra veririz inşallah

Kesinlikle katılıyorum
Yeterki sağlıklı doğsunlar. Kilodur alınır verilir. Hem bizimkisi göbek değil bebek

Benimdebebeğim bir hafta önce 700 gramdı şükür. 26. Haftaya giriyoruz 7 kilo almışım çok mu sizce

Ben de 5kilo almışım daha bebeğe de bu hafta 900gram dedi bana biraz fazla geldi dedim değil dedi

Kızlar benim bu üçüncü gebeligim ikincisi sonlandırma oldu onda sağ göğüs ağrısı çektim sarılık oldum safra gibiydim ama safra sonuclarim hep temiz gelmişti şimdi bu gebeliğimde de sağ göğsümün altı sırtım ağrıyor aynısı olacak diye çok korkuyorum bu tarz ağrı yaşayan varmı sırt ve sağ göğüs altı agrisi

Kızlar meraba bizde 25+2 yiz 12 kg aldım. Doğuma kadar ne olur bilmiyorum

Slm kızlar arkadaşımın tavsiyesiyle geldim nasipse temmuzun sonu gibi benimde doğum 22+6 günlük olduk 53 kiloyla başladım şimdi 59 .500 olmuşum cokmu

Geçmiş olsun canım. Inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına

Merhabalar bizde 24+5teyiz . Bugun 730 gram oldugumuzu öğrendik ama cinsiyetimiz netlesemedi yine Temmuz sonunda, hayirlisiyla sag salim kucagimiza alalim bebislerimizi insaAllah...

Valla biz 22 haftalığız ben 5 kilo aldım bebeğim de 550 gr

Merhaba temmuz 15 inden önce doğacak bebeğim. Aşırı bir mide ve sırt ağrım var. 26.haftadayım özellikle mide ağrım fazla gaviskon ve talcid saatlik geçiriyor. Bişey yemeye korkuyorum. Mide gastroya gitsem endoskopi yapacak. Hamilelik öncesinde de mide sıkıntım vardı. Bu kadar hiç olmadı. Aşırı ödem var 3 aylıkken başladı ve el,ayak bileklerimi bacaklarımı vücudumu şu an tanıyamıyorum sağ elimde uyuşma var ödemden olduğunu düşünüyorum ve çok kilo aldım koku hassasiyeti aşırı artarak yükseldi. Hareketlerim yavaşladı çok ki ben çok hareketliydim ve zayıftım bu da psikolojimi bozuyor. Son 3 aydır psikolog desteği alıyorum daha iyiyim. İlk hamileliğim her bünyede farklı allahıma büyük konuşmayayım ama 2.ci hamilelik asla istemiyorum kan tahlili de hiç yaptırmadım doktoruma göre bebek de ben de çok sağlıklıymışız şeker vs. De olma ihtimali yokmuş. Ben gidip kendim yaptıracağım ne olur ne olmaz. Bir arkadaşım tavsiye etti bu platformu.benim gibi gebelik geçiren var mı bilmiyorum ama böyle olduğumu görünce gözyaşlarımı da tutamıyorum sanki kısır döngü . Allah herkese hayırlı sağlıklı gebelik ve bebişler nasip etsin.

Kızlar diğer gruba gelseniz ya niye burdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…