Merhaba bende temmuz sonu bekliyorum pıtırcığımıTemmuz anneleri nasıl gidiyor hamilelik kaç kilo aldınız bebeğiniz nasıl ben 8 kilo almışım 1 hafta önce bebeğim 700 gr dı ben galiba fazla kilo almışım sizlerde durum nasıl (24+5)
Napalm canım ya bebişlerimizi sağlıklı doğuralımda artık doğumda sonra veririz inşallahMerhaba bende temmuz sonu bekliyorum pıtırcığımıhiç moralini bozma bende 8 kilo almışım üstelik aramızda 3 hafta var (21+5)
Ayy ne güzel gayet ideal kilo almışsınBenimdebebeğim bir hafta önce 700 gramdı şükür. 26. Haftaya giriyoruz 7 kilo almışım çok mu sizce
19 u gözden çıkart. Altıda olursa neKızlar meraba bizde 25+2 yiz 12 kg aldım. Doğuma kadar ne olur bilmiyorum
Öyle mi dersin canım. Bilemedim ayda 2 kg alıyorum. Yürüyorum ama çok da acikiyorum elim ayağım titriyor bazen sanırsın afrikada yaşıyorum :)))Ayy ne güzel gayet ideal kilo almışsın
Geçmiş olsun canım. Inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağınaKızlar benim bu üçüncü gebeligim ikincisi sonlandırma oldu onda sağ göğüs ağrısı çektim sarılık oldum safra gibiydim ama safra sonuclarim hep temiz gelmişti şimdi bu gebeliğimde de sağ göğsümün altı sırtım ağrıyor aynısı olacak diye çok korkuyorum bu tarz ağrı yaşayan varmı sırt ve sağ göğüs altı agrisi
Valla biz 22 haftalığız ben 5 kilo aldım bebeğim de 550 grTemmuz anneleri nasıl gidiyor hamilelik kaç kilo aldınız bebeğiniz nasıl ben 8 kilo almışım 1 hafta önce bebeğim 700 gr dı ben galiba fazla kilo almışım sizlerde durum nasıl (24+5)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?