2019 Temmuz Anneleri

Popüler Konu 2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhabaa:)
Agustos yazıyor altta ama sezeryan olacagım ıcın buyuk ihtimal temmuzda dogum yapacagım. Bu aralar bir endişe korku basladı bende böyle olan var mı merak ettrım. Sanki bakamıcakmısım yeterli olamıcakmısım gibi...böyle hisseden var mı

Canım sezeryan bile olsa temmuzu 2 haftayı geçik bir süre var imzada, sezeryan olunca o kadar erken mi oluyor? Ben sezeryan istesem mesela haftaya mi doğum yapıcam? bazen düşünüyorum çünkü.

Bu arada benim karnım toplandı iyice. Sabah kalktığımda parmaklarım, ve ayaklarında çok ağrı oluyor. Gece uykum çok az, mide yanması arttı. Gün içinde bebeğim çok toplanıyor ve Bi kaç kere sertleşiyor bayağı bir. Pzts günü 2400 küsürdü, şöyle bi 3 kiloyu geçsem rahatlıcam. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. 61-62 ile hamilemkaldım en son 78 küsürdeydim. Ama hiç belli olmuyor çok şükür.

Canım benım 38. Haftam 25 temmuz da bitiyor. Ben sezeryan olmak ıstedıgım ıcın hep kendımı o güne şartladım:) ama belli olmaz tabi bunun erkeni var o su var bu su var:) 36. Haftadan sonra prematüre sınırı aşılıyor artık. Yani dogsa bıle küveze girmiyor tabi kilosu saglıgı da önemli de genel olarak 36. Haftadan sonra ciger gelıstırıcı ıgne de yapmıyorlar artık. Sen ne guzel sonuna gelmıssın artık az kalmıs:)
Hayırlı dogumlarn olsun ınsallah hepimiz saglıkla kucagımıza alalım

Kızlar merhaba 39+2 haftalik hamileyim hala dogum belirtisi yok:/ sizlerde durum nedir acaba?
Hiç endişe etme yiğenim 40+3 te doğum yaptı. Onun da hiç belirtisi yoktu. Bir gece saat 3 te kanaması olunca hastaneye koştular. Benim durumum biraz farklı 35 haftalık olduk fakat 37 de sezeryan ile alınacak

Kizlar merhaba. Dogum yapali 50 gün oldu ama hala lekelenme var bende. Doktoruma hic kontrole gidemedim daha. Bir 10 gün sonra ancak gidebilecegim. Her yerde kanama 40 gün sürer yaziyo. 50 günde lekelenmesi devam eden var mi?

Kizlar merhaba. Dogum yapali 50 gün oldu ama hala lekelenme var bende. Doktoruma hic kontrole gidemedim daha. Bir 10 gün sonra ancak gidebilecegim. Her yerde kanama 40 gün sürer yaziyo. 50 günde lekelenmesi devam eden var mi?
Merhaba canim. Hayirli olsun oncelikle Allah anali babali büyütsün ♡ benim de bugun 51 gün oluyor kızıma kavuşalı. Ara ara cok hafif lekelenme oluyor. Doktora gittim canim ben gayet normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…