- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi Saryamarya
-
İyi olmana sevindim. Bebişlerin nasıl oldu. Büyümüşlerdir. Ben kızlarımla takılıyorum, çok zor imiş 3 çocukBen iyiyim canım her gün belli bir saatte bebişleri görmeye gidiyorum. Şimdilik iyiler çok şükür. Sen nasılsın kuzuların nasıl. İkizlerle hayat nasıl gidiyor ☺☺
Şu an küvezdeler çıkınca dediğin doktora götüreyim canım sağolasın büyüyorlar yavaş yavaş sütü sağıp götürüyorum orda hortumlarla veriyorlar oğlumu kucağıma verdi hemşire ama kızımı alamadım daha her zaman kucağa vermiyorlar maalesef. İyi olmanıza çok sevindim rabbim hayırlı uzun ömürler versin sana ve yavrularına inşallahİyi olmana sevindim. Bebişlerin nasıl oldu. Büyümüşlerdir. Ben kızlarımla takılıyorum, çok zor imiş 3 çocukemzirebiliyır musun twmasa izin veriyorlar mı? Yıllar önce tıpta yenidoğan da Doç. Meltem hanım vardı kızımın doktoru çok memnundum. Hala varsa ona da bi gösterebilirsin kuzuları
Sağol canım. Sen de sağlıkla kavuş yavrularına inşallahhhŞu an küvezdeler çıkınca dediğin doktora götüreyim canım sağolasın büyüyorlar yavaş yavaş sütü sağıp götürüyorum orda hortumlarla veriyorlar oğlumu kucağıma verdi hemşire ama kızımı alamadım daha her zaman kucağa vermiyorlar maalesef. İyi olmanıza çok sevindim rabbim hayırlı uzun ömürler versin sana ve yavrularına inşallah
Canım ne yaptın çıktı mıkuzular küvözdenŞu an küvezdeler çıkınca dediğin doktora götüreyim canım sağolasın büyüyorlar yavaş yavaş sütü sağıp götürüyorum orda hortumlarla veriyorlar oğlumu kucağıma verdi hemşire ama kızımı alamadım daha her zaman kucağa vermiyorlar maalesef. İyi olmanıza çok sevindim rabbim hayırlı uzun ömürler versin sana ve yavrularına inşallah
Yok canım daha çıkmadılar ama iyiye gidiyorlar çok şükürCanım ne yaptın çıktı mıkuzular küvözden
Oh şükür. En kısa zamnda sağlıkla yanına koynuna al inşallah. Bizin kızlar iyiler, memelekette ailemin yanındayımn.Yok canım daha çıkmadılar ama iyiye gidiyorlar çok şükürsen nasılsın bebişler nasıl
Oh ne güzel annemlerde bebişlerin çıkmasına yakın gelecek. Nasıl peki ikizlerin bakımı zormu tek başına bakılır mıOh şükür. En kısa zamnda sağlıkla yanına koynuna al inşallah. Bizin kızlar iyiler, memelekette ailemin yanındayımn.
İlk zamanlar biraz zor ama sonradan alışınca bakabilirsin. Ne kadar oldular, ne zamana taburculuk planlıyorlar? Annenin gelmesi iyi olur hem sana destek olur hem de eve.Oh ne güzel annemlerde bebişlerin çıkmasına yakın gelecek. Nasıl peki ikizlerin bakımı zormu tek başına bakılır mı
İki ay kalacaklar dedi doktor ama gelişimlerine bağlı sağlıklı olsunlarda geç çıksınlarİlk zamanlar biraz zor ama sonradan alışınca bakabilirsin. Ne kadar oldular, ne zamana taburculuk planlıyorlar? Annenin gelmesi iyi olur hem sana destek olur hem de eve.
Tabi canım sağlıklı olsunlar da kalsınlar. Kucağına filan alabiliyırsun değil mi?İki ay kalacaklar dedi doktor ama gelişimlerine bağlı sağlıklı olsunlarda geç çıksınlar
Alıyorum arada haftada bir diyebilirim. Hemşirenin insafına kalmış biraz. Fotoğraf bile çekmek yasak. Gizli gizli çekmeye çalışıyorumTabi canım sağlıklı olsunlar da kalsınlar. Kucağına filan alabiliyırsun değil mi?
Canım benim. Rabbim sizi sağlıkla kavuştursun. Geçici bir süre en azından canım. Kuzularını kokla yerimeAlıyorum arada haftada bir diyebilirim. Hemşirenin insafına kalmış biraz. Fotoğraf bile çekmek yasak. Gizli gizli çekmeye çalışıyorum
Çok sağol canım evet dediğin gibi geçici. KoklarımCanım benim. Rabbim sizi sağlıkla kavuştursun. Geçici bir süre en azından canım. Kuzularını kokla yerime
İyi bayramlaarrrt.Çok sağol canım evet dediğin gibi geçici. Koklarım. İyi bayramlar
Merhaba. Nasıl oldunuz merak ettim sizi.Çok sağol canım evet dediğin gibi geçici. Koklarım. İyi bayramlar
Merhaba Pazar günü taburcu olduk çok şükürMerhaba. Nasıl oldunuz merak ettim sizi.
Oh şükür canım. Nasıl gidiyor alışabildin miMerhaba Pazar günü taburcu olduk çok şükür
Şimdilik iyi gidiyor alıştık kuzucuklaraOh şükür canım. Nasıl gidiyor alışabildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?