2019 temmuz ikiz anneleri

Ben iyiyim canım her gün belli bir saatte bebişleri görmeye gidiyorum. Şimdilik iyiler çok şükür . Sen nasılsın kuzuların nasıl. İkizlerle hayat nasıl gidiyor ☺☺
İyi olmana sevindim. Bebişlerin nasıl oldu. Büyümüşlerdir. Ben kızlarımla takılıyorum, çok zor imiş 3 çocuk emzirebiliyır musun twmasa izin veriyorlar mı? Yıllar önce tıpta yenidoğan da Doç. Meltem hanım vardı kızımın doktoru çok memnundum. Hala varsa ona da bi gösterebilirsin kuzuları

Şu an küvezdeler çıkınca dediğin doktora götüreyim canım sağolasın büyüyorlar yavaş yavaş sütü sağıp götürüyorum orda hortumlarla veriyorlar oğlumu kucağıma verdi hemşire ama kızımı alamadım daha her zaman kucağa vermiyorlar maalesef. İyi olmanıza çok sevindim rabbim hayırlı uzun ömürler versin sana ve yavrularına inşallah

Sağol canım. Sen de sağlıkla kavuş yavrularına inşallahhh

Canım ne yaptın çıktı mıkuzular küvözden

Oh ne güzel annemlerde bebişlerin çıkmasına yakın gelecek. Nasıl peki ikizlerin bakımı zormu tek başına bakılır mı
İlk zamanlar biraz zor ama sonradan alışınca bakabilirsin. Ne kadar oldular, ne zamana taburculuk planlıyorlar? Annenin gelmesi iyi olur hem sana destek olur hem de eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…